- Член од
- 26 август 2011
- Мислења
- 517
- Поени од реакции
- 114
Го обожавам човекот камо среќа догодина да се врати пак

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од Мунтари земи си, не си иде тој.Јас сакам Мурињо пак да дојде во Интер!
Ама сега нека помогне некој околу купувањето на дрес од Интер.Се мислам од кој играч дрес да земам.Зедов од Пандев и оп Пандев на позајмица.Сега ќе купам дрес од Морати,другите не ми се сигурни!
Мене ме охрабрува тоа што Раниери работи за 500 000 годишно, а има договор на две години. Ако се случи нешто од типот Жозе да е слободен во овој период, во секој момент можат да му ги удрат клоците и да му платат оштета и кафе. Титула... u mad bro?Koлку само згреши што си отиде од Интер ...
Реал е првиот клуб што го водел каде поминал сезона без голема титула и првиот клуб каде поголемиот дел од фановите немаат доверба во него и не им е омилен ( бар според анкетата на Ас ).
Не можам да кажам дека сакам да го видам во Интер зашто по автоматизам тоа значи дека сакам лоша сезона на клубот, иако со оглед дека Раниери е моментално тука, постои голема веројатност летово да се земе класа тренер, дали Мур или некој трет ќе видиме, освен ако не се деси осмото светско чудо и Раниери за прв пат во својот живот да освои голем трофеј.
Koлку само згреши што си отиде од Интер ...
Реал е првиот клуб што го водел каде поминал сезона без голема титула и првиот клуб каде поголемиот дел од фановите немаат доверба во него и не им е омилен ( бар според анкетата на Ас ).
Не можам да кажам дека сакам да го видам во Интер зашто по автоматизам тоа значи дека сакам лоша сезона на клубот, иако со оглед дека Раниери е моментално тука, постои голема веројатност летово да се земе класа тренер, дали Мур или некој трет ќе видиме, освен ако не се деси осмото светско чудо и Раниери за прв пат во својот живот да освои голем трофеј.
Знаеш како е... сосема друга работа се Реал и Интер внатрешно, како структура. Во Интер Жозе имаше 102,3% поддршка од сите, било какво срање да имаше по медиумите и било каков чекор да преземеше Жозе веднаш клубот застануваше зад него. Не знам како би поминал во Реал за инцидент како оној со лисицитеНц.
Сигурно си прочитал за транспарентите со кои беше преполн Бернабе на крајот на минатата сезона и почетокот на оваа, т.е. на Суперкупот.
Ова што сега е актуелно, т.е. анкетата на АС не ја сфаќај за многу релевантна. Сегашнава анкета не е „Дали имате доверба во Мурињо“, ткуку „Кој е крив за моменталната криза“. А и што и да е, таму, пред некој месец, на прашањето „дали да дојде Нејмар за 50м. !?“, со ДА имаа одговорено преку 70%. Шпанците се малку приглуп народ.
Ваква доверба во Реал немал ниту еден тренер по Дел Боске, Мурињо успеа да ги освои фановите, а успеа преку Зидан и да го освои Флорентино. Значи двата најбитни фактори од кои би му претел отказ се на негова страна. Е сеа, довербата кај нив би се нарушила секако ако годинава не успее да освои ЛШ или Ла Лига. Но едно од тие ќе земе... сигурно...![]()
Знаеш како е... сосема друга работа се Реал и Интер внатрешно, како структура. Во Интер Жозе имаше 102,3% поддршка од сите, било какво срање да имаше по медиумите и било каков чекор да преземеше Жозе веднаш клубот застануваше зад него. Не знам како би поминал во Реал за инцидент како оној со лисиците
Мислам дека Жозе ја чувствува разликата во приемот и веројатно не му е сеедно, иако него го води желбата за победи и нема да застане се додека не ја оствари. Јас пишав и предходно, мислам дека оваа година Реал ќе освои примера и тоа треба да им е поважно. ЛШ не се освојува секогаш а серијата на Барселона во примера мора да ја прекинат. Да не бев фан на Реал во примера сега ко луд ќе навивав да губат![]()
За малцеАбе, структурата на Реал е лудница, ни самите тие не знаат кој што е...На пр. во Интер Морати е монарх на некој начин (колку што сум запознат) а во Реал покрај Перез има и десет други важни фактори, кои можат да му противречат рамноправно. Но сепак, претседателот е оној кој ја има „извршната“ моќ, и сега тој (дали лично сака незнам, али јавно да) му дава целосна поддршка на Мурињо.
Го спомнав Дел Боске, затоа што после него, фановите секогаш имале поголема доверба во претседателите отколку во тренерите. И Капело и Шустер имаа помала доверба во однос на претседателот, сега е обратно, или во најмала рака подеднакво фановите имаат доверба во Мурињо и Перез.
И за застанувањето на клубот позади него, лани Реал можеби за прв пат во поново време застана во официјална одбрана на тренерот, знаеш она со судиските грешки, со Барселона... за ова со „брцкањето у око“ не беа толку гласни, но сепак останува одбраната...
Факт е дека моментално Реал е во најголемата криза од кога Мурињо е на клупа, слаба игра, неколку меѓусебни недоразбирања, што е добра „подлога“ за кревање заговори. Но, реков, Шпанциве се малку приглуп народ, тоа до сега му идеше во прилог на Мурињо и го користеше, дали ќе му иде и понатаму така или скроз обратно ќе видиме.
Извинете ако ви отиднав оф-топик.![]()
Да бе да земам од Мунтари,па за беља кариерата да ја заврши во Интер.Не Благодарам!Од Мунтари земи си, не си иде тој.![]()
Oбавезателно.Ќе не даваат вечер на Телма?
Благодарам,прекрасна литванке(мала шега)!Oбавезателно.![]()