Фан Клуб: Интер

Има нешто 100% :pos: :pos: Ја еднаш го иам видено Деко и тогаш имаше изгубено кладба, нешто у скара се кладел или така нешто беше. Врти ја сучи ја, го јадевме вечер. :)

Сеа за сеа го јадеШ .... сеуште не сум се решил да ги ставам парите на интер :D

Лупнав 500 денари на Интер и уште две утакмици, ако ме ебе ќе идам и ќе го ебам цел тим на чело со Гасперини. Сите пари си ги испоебав на Интер а тек 2 коло е.
Јурич да не го забораиш.
Многу е битен тој.:D

До јануари гарант ќе имаме многу малери, затоа што немаме играч со број 15. Во јануари мора да се исправи оваа кардинална грешка и да се врати системот во рамнотежа. Крејзи знае о чему причам. :)

Подготвен сум за нервирање. Мислам ќе се здивиме или ќе се дораспаднеме, тотално.

Јурич да не го забораиш.
Многу е битен тој.:D
Не, тој на Васе ќе му го оставам, ќе ми се налути Васе за Јурич. :)
--- надополнето: Sep 17, 2011 5:42 PM ---
Ќе го прашаш Деко. Ако тој игра на Интер ти ќе играш на Рома. :pipi:
Чим ја имам играно на Интер мавај ја онлајн како што си играш, Ранокиа автогол и имаш загарантирано пари. :D

Како бе Нагатомо десно луди ли се овие,се знае дека Џонатан треба таму да игра нека не се губат!
остај си ти.. Нагатомо е боље...
--- надополнето: Sep 17, 2011 5:51 PM ---
искрено ми се свиѓа составов... место милито Пацини

Inter: 1 Julio Cesar; 6 Lucio, 25 Samuel, 23 Ranocchia, ; 55 Nagatomo, 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 10 Sneijder, 20 Obi; 9 Forlan, 22 Milito.
A disposizione: 12 Castellazzi, 42 Jonathan, 44 Bianchetti, 77 Muntari, 7 Pazzini, 28 Zarate, 30 Castaignos.
Allenatore: Gian Piero Gasperini.

Inter: 1 Julio Cesar; 6 Lucio, 25 Samuel, 23 Ranocchia, ; 55 Nagatomo, 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 10 Sneijder, 20 Obi; 9 Forlan, 22 Milito.
A disposizione: 12 Castellazzi, 42 Jonathan, 44 Bianchetti, 77 Muntari, 7 Pazzini, 28 Zarate, 30 Castaignos.
Allenatore: Gian Piero Gasperini.
Зошто Алварез го нема ни на клупа ? Гледам Мунтари е земен,а овој не :mad:

Што ви реков, Нагатомо и Џонатан нема шанса да играат заедно. Додуша проба во прво коло со тоа што го стави Занети голман, и видовме како заврши тоа. Немам ништо против капитенот, таман работа, ова со Гасперини го расчистувам: за да играме формација со 3, потребни ни се 2 брзи бека. Да или не? Да ми пишеш пред утакмица.
--- надополнето: Sep 17, 2011 6:06 PM ---
Зошто Алварез го нема ни на клупа ? Гледам Мунтари е земен,а овој не :mad:
И Бјанкети е земен. Никој не знае што се случува.

Составов е каша попара ... Господ нека ни е напомош со овој "тренер" ...:confused:

Ги нема Алварез и Кутињо а на клупа се некојси Бјанкети и Суљо :tapp:

Немаме одбранбен на клупа ова само Гасперини го може:mad:,што правиме ако ни се повреди некој од тројцата дефанзивци тогаш Занети ли ке игра стопер ?

Muntari pred Coutinho... dobro be, nekoj informiran da kaze zosto ne go vika Coutinho ovoj? Ima nekoj problem, ne go biva, sto e fintava? Nema shansi 2 pati po red sluchajno da ne go povikuva...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom