Фан Клуб: Интер

Really guys?

Што ве заболе толку јас не знам. Повеќе шанси за Рики и Оби да играат. Ајде сега нека му влезе кунг-фу стил Тоти и на капитенот наш и ке сум пресреќен.

Не не овој Гасперини,се кладам со кој било тука дека ке не донесе во пропаст.(батер и од крофната :eek:)

Задња шанса за Гасперини ке биде утакмицава,, ако изгуби ке иде на хавајските острови мадам. Ако евентуално тепа, ке остане уште 2-3 утакмици. :pos:

Овој санчез флорес како ида беше некоја информација за него,за следниот лепотан и менажер на интер?:tapp:

Лупнав 500 денари на Интер и уште две утакмици, ако ме ебе ќе идам и ќе го ебам цел тим на чело со Гасперини. Сите пари си ги испоебав на Интер а тек 2 коло е.

Лупнав 500 денари на Интер и уште две утакмици, ако ме ебе ќе идам и ќе го ебам цел тим на чело со Гасперини. Сите пари си ги испоебав на Интер а тек 2 коло е.
Роднини сте со Деко?

Ма каков бре Ѕола каков Раниери каков Де Роси... златен Фиго.Бар ке ги измотивира депресииве наши како што напраи Лео. Ама не го отпишувајте Гасперини (за 4-5 саата ке го отпишете) :pos:

Роднини сте со Деко?
Има нешто 100% :pos: :pos: Ја еднаш го иам видено Деко и тогаш имаше изгубено кладба, нешто у скара се кладел или така нешто беше. Врти ја сучи ја, го јадевме вечер. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom