Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^ Атлетико Мадрид е заинтересиран за Вивиано. Јас сум за Агуеро![]()
Кастаињон и Џонатан. Ме радуваат овие два трансфера... оптимист сум посебно за Џонатан, така беше кога го купија Маикон, комплетен анонимец а за 3-4 утакмици покажа што вреди...Паолило најверојатно алудирал на Алварез кога спомна дека ќе дојде нов млад играч во Интер, инаку доброто е што има италијански пасош ( имал италијанско потекло ).
Што е до мене, имаат палец нагоре за играчов.
Сега за сега дојдоа Алборно ( некој нешто подетално да каже за него ако може ), Кастаињос и најверојатно Џонатан.
Инаку Морати изјави дека Маикон останува и Џондатан не е земен за да го пополни неговото место во тимот туку овој играч можел да игра и ко десно крило.
Паолило најверојатно алудирал на Алварез кога спомна дека ќе дојде нов млад играч во Интер, инаку доброто е што има италијански пасош ( имал италијанско потекло ).
Што е до мене, имаат палец нагоре за играчов.
Сега за сега дојдоа Алборно ( некој нешто подетално да каже за него ако може ), Кастаињос и најверојатно Џонатан.
Инаку Морати изјави дека Маикон останува и Џонатан не е земен за да го пополни неговото место во тимот туку овој играч можел да игра и ко десно крило.