Фан Клуб: Интер

Еве бе најдовме стручњак Гасперини се враќа Морати од деведесетите тренери за по 5 месеци.

Мене не ми е јасно како на Бранка не му е срам да каже дека пазарот бил луд. Преголема дволичност кај нашиве. Не им беше луд маркетот кога го дадоа Ибра за 50 милиони и Ето, сега им е луд кога пред само 3-4 месеци можеа да го земат Санчез за 25 чисти милиони а они сакаа за 15 плус неколку бескорисни играчи, или пак кога пробаа да го земат Маскерано за Мунтари и 5 милиони... Па кој е луд тука...

^ пазарот ....

Хефрен вреднуван на 12 милиони ? рааааајт .... Мн. јасно дека Барса ке имаат предност за Санчез коа даваат 25 милиони и 12м Хефрен ... додека ние даваме 20 милиони + искусни играчи шо вредат сигурно некои 5-10милиона ....

^ пазарот ....

Хефрен вреднуван на 12 милиони ? рааааајт .... Мн. јасно дека Барса ке имаат предност за Санчез коа даваат 25 милиони и 12м Хефрен ... додека ние даваме 20 милиони + искусни играчи шо вредат сигурно некои 5-10милиона ....

Барса нуди 25 + бонуси + Џефрен кој е вреднуван на 8 милиони. Сепак мислам дека Санчез летово ќе заврши у Сити или ќе си остане у Удинезе.

^ пазарот ....

Или што викаше Хитлер на клипот, ние нудиме играч што ни мајка му го нејќе :)

Нашол Морати пари за трансвери се фали дека уште не раскинал со Леонардо затоа Леонардо не може да потпише со ПСЖ.Колку му бара 5 мил да плати Кержа.Мурињо го продаде лани за 15 сега и од Леонардо се надева да земе нешто.
Леонардо ќе го продава:notworthy: ова се очајни потези.Нека го земе сега овој од Палермо Зампарини на место на Бранка.

Кој го вреднува 12 милиони Хефрен? И ако Мунтарчо вреди 7 милиони, секој останат играч, па и Каржа, сигурно вреди повеќе од него, така да...

FC Inter Fans - Macedonia
Италијанските медиуми веќе го прогласија Гасперини за наследник на Леонардо. Според сите италијански медиуми и фудбалски експерти, Гасперини утре би требало да потпише договор со Интер на една година, со можност да се продолжи за уште една година.

Ајде нека ни е на здравје бричењето за наредната сезона!!!!

Чекајте бе уште не е официјално..ако ни биде Гасперини тренер јас сум потполно со него
и ке го подржам во одлуката Морати !
Знаејки дека немаме пари да земеме тренер што е под договор со друг тим или селекција
Гасперини би бил најдобар избор !:)
Уште Кришито и Кучка да си ги понесе со него и Кхарша да го избрка би било 1 на 10-ка ! :D

Чекајте бе уште не е официјално..ако ни биде Гасперини тренер јас сум потполно со него
и ке го подржам во одлуката Морати !
Знаејки дека немаме пари да земеме тренер што е под договор со друг тим или селекција
Гасперини би бил најдобар избор !:)
Уште Кришито и Кучка да си ги понесе со него и Кхарша да го избрка би било 1 на 10-ка ! :D

Кришито потпиша за Наполи, Кучка е таксан на нас, Карамахсхахжа тамн ви е ;)

Кришито потпиша за Наполи, Кучка е таксан на нас, Карамахсхахжа тамн ви е ;)
Не бе тој не се мириса со Гасперини...ако дојде он сигурно си иде...а за Кучка ке видиме;)
Кришито уште си е у Џенова од каде дека потпишал?o_O

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom