Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Еве бе најдовме стручњак Гасперини се враќа Морати од деведесетите тренери за по 5 месеци.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Мене не ми е јасно како на Бранка не му е срам да каже дека пазарот бил луд. Преголема дволичност кај нашиве. Не им беше луд маркетот кога го дадоа Ибра за 50 милиони и Ето, сега им е луд кога пред само 3-4 месеци можеа да го земат Санчез за 25 чисти милиони а они сакаа за 15 плус неколку бескорисни играчи, или пак кога пробаа да го земат Маскерано за Мунтари и 5 милиони... Па кој е луд тука...

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
^ пазарот ....

Хефрен вреднуван на 12 милиони ? рааааајт .... Мн. јасно дека Барса ке имаат предност за Санчез коа даваат 25 милиони и 12м Хефрен ... додека ние даваме 20 милиони + искусни играчи шо вредат сигурно некои 5-10милиона ....

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
^ пазарот ....

Хефрен вреднуван на 12 милиони ? рааааајт .... Мн. јасно дека Барса ке имаат предност за Санчез коа даваат 25 милиони и 12м Хефрен ... додека ние даваме 20 милиони + искусни играчи шо вредат сигурно некои 5-10милиона ....
Барса нуди 25 + бонуси + Џефрен кој е вреднуван на 8 милиони. Сепак мислам дека Санчез летово ќе заврши у Сити или ќе си остане у Удинезе.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
^ пазарот ....

Или што викаше Хитлер на клипот, ние нудиме играч што ни мајка му го нејќе :)

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Нашол Морати пари за трансвери се фали дека уште не раскинал со Леонардо затоа Леонардо не може да потпише со ПСЖ.Колку му бара 5 мил да плати Кержа.Мурињо го продаде лани за 15 сега и од Леонардо се надева да земе нешто.
Леонардо ќе го продава:notworthy: ова се очајни потези.Нека го земе сега овој од Палермо Зампарини на место на Бранка.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Кој го вреднува 12 милиони Хефрен? И ако Мунтарчо вреди 7 милиони, секој останат играч, па и Каржа, сигурно вреди повеќе од него, така да...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.387
Поени од реакции
113.843
FC Inter Fans - Macedonia
Италијанските медиуми веќе го прогласија Гасперини за наследник на Леонардо. Според сите италијански медиуми и фудбалски експерти, Гасперини утре би требало да потпише договор со Интер на една година, со можност да се продолжи за уште една година.

Ајде нека ни е на здравје бричењето за наредната сезона!!!!

Ace-Nerazzuri

Професионалец
Член од
13 ноември 2009
Мислења
248
Поени од реакции
50
Чекајте бе уште не е официјално..ако ни биде Гасперини тренер јас сум потполно со него
и ке го подржам во одлуката Морати !
Знаејки дека немаме пари да земеме тренер што е под договор со друг тим или селекција
Гасперини би бил најдобар избор !:)
Уште Кришито и Кучка да си ги понесе со него и Кхарша да го избрка би било 1 на 10-ка ! :D

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Чекајте бе уште не е официјално..ако ни биде Гасперини тренер јас сум потполно со него
и ке го подржам во одлуката Морати !
Знаејки дека немаме пари да земеме тренер што е под договор со друг тим или селекција
Гасперини би бил најдобар избор !:)
Уште Кришито и Кучка да си ги понесе со него и Кхарша да го избрка би било 1 на 10-ка ! :D
Кришито потпиша за Наполи, Кучка е таксан на нас, Карамахсхахжа тамн ви е ;)

Ace-Nerazzuri

Професионалец
Член од
13 ноември 2009
Мислења
248
Поени од реакции
50
Кришито потпиша за Наполи, Кучка е таксан на нас, Карамахсхахжа тамн ви е ;)
Не бе тој не се мириса со Гасперини...ако дојде он сигурно си иде...а за Кучка ке видиме;)
Кришито уште си е у Џенова од каде дека потпишал?o_O

Kajgana Shop

На врв Bottom