Фан Клуб: Интер

ranocc1303469025.png
ranocc1304156199.png
cuchu.png
maiconq.png
pupi.png
militoetoo.png
lucio1301675976.png
tripleta.png
leo6.png
pupi.png
o16v.png
peppino.png
coutinho.png
zanett1301135543.png
ranocchia.png
sneijd1300714137.png
team.png
juliocesar.png
palmdev.png
motta1300893613.png

А бе се ми е јасно како ќе биде, јас си пишувам Meazza ми вика биди оптимист, Џони не вика ништо... Може да си пишеме што сакаме, реалноста оваа е. Еве и тој што го правел видеото е на иста бранова со нас, значи навивачите насекаде веќе сваќаат дека не ни чини работата...
Тоа е брат, добро е да има различни размислувања :)
Јас ја кажав мојата логика... Имаме неколку играчи кои се непотребни а може да се извадат многу пари на нив, Морати не е луд да троши којзнае колку пари но сигурен сум дека околу 15-20 милиони лесно може да издвои за нови трансфери а имаме добар и тим на кој му треба само освежување а не целосен ремонт.

Тоа се воведува од сезоната 2012/13
Мислим дек си у грешка од наредна сезона се воведува.
The ranking at the end of the 2010–11 season determines the allocation in 2012–13.

Веќе во 2012-2013 мислам дека ќе играат 4 Германски тима.

Јас ја кажав мојата логика... Имаме неколку играчи кои се непотребни а може да се извадат многу пари на нив, Морати не е луд да троши којзнае колку пари но сигурен сум дека околу 15-20 милиони лесно може да издвои за нови трансфери а имаме добар и тим на кој му треба само освежување а не целосен ремонт.
Со 15-20 милиони се купува еден онака солиден играч, далеку од играчиште, само зборам за средина или напад.
Со 15-20 милиони се купуваат 4-5 Мунтаровци, Грешковци, Бјамбјановци...

Нас ни требаат минимум 40 чисти милиони, плус тоа што ќе трампаме...

Мислим дек си у грешка од наредна сезона се воведува.
The ranking at the end of the 2010–11 season determines the allocation in 2012–13.

Веќе во 2012-2013 мислам дека ќе играат 4 Германски тима.
Епа тогаш моја грешка

Јас мислам дека тука грешиш...со вакво размислување и Милан остануваше со прстот враце со години бидејќи Беруслкони не му се даваше пари и очекуваше чуда од Сидорф,Пирло и Инзаги на стари години....Реално гледано моментално Морати нема кој знае колку за трошење но тие што ги има сака внимателно и прецизно да ги потроши на корисни трансфери и поради тоа не брза со трансфери...тренерот како што напоменав е најмал проблем (според мене) бидејќи во тимот требаат млади квалитетни момци кој ќе го променат начинот на игра а не да ги гледаме Занети,Камбиасо,Мота,Станкович,Мајкон,Киву,Милито кај што се влечкаат по теренот и неможат да истрчаат 20 километри сите заедно..поради оваа причина мислам дека ни треба ремонт но што да прави и Морати кога нема пари за трошење а и него му е јасно дека ни треба ремонт....јбг и оваа сезона ќе се молиме на Ето и Снајдер да не вадат со малите екипи..а во дерби натпреварите треба да бидиме среќни ако постигниме барем по еден гол на двата натпревари против Милан и Јувентус...

Не се разбравме најдобро...
Реков продажба на играчи кои се непотребни како Марига, Мунтари, Пандев... Доколку остане Маикон може да се продаде и Сантон. Еве проста математика. Сумите ги земам онака од прилика... Марига 10 + Мунтари 7 + Пандев 10 + Сантон 10... На нив да се додадат тие 15-20 милиони евра се собираат 50-60 милиони евра.
Играчите кои ги набројав се играчи кои стварно вредат за некоја екипа и има шпекулации за нивно заминување.

Ајде што се жртвуваме - се жртвуваме за ФФП-то, кога сите матер си ебат со трошење. Него финтава е што кога ФФП ке стапне во сила, Интер нема да има никоја прдобивка од тоа, ќе нема ништо плус/екстра што другите тимови ќе го немаат. Челси сега си троши, пред да стапне ФФП-то во сила, Абрамович ке ги покрие сите трошоци, и сите радосни и среќни. Ај да се жртвуваш па подоцна да имаш некоја придобивка океј, ама вака ни казните не се којзнае какви и да сме во некој си минус, еве пример -60 милиони или 70, колку што ни требаат моментално за нови засилувања.

Тоа е. Се чека на Карја да потпише и да сум раат од овие глупости се дур замине.

Муабет пред некоја година , исти период :

"Топ , Мурињо донесе нови засилувања едвај чекам да ги видам во дресот на Интер,, СНАЈДЕР !!! ЈЕЕЕ! "

Муабет пред неколку минути :

"(збор кој е во целосна контраст со ТОП!)!!,, Тешка битка мегу Гасперини и Зола , Карњљѕжа ке потпише 3 годишен договор деновиве"

ЊТФ ис хепенинг ту ас?!?!?

Муабет пред некоја година , исти период :

"Топ , Мурињо донесе нови засилувања едвај чекам да ги видам во дресот на Интер,, СНАЈДЕР !!! ЈЕЕЕ! "

Муабет пред неколку минути :

"(збор кој е во целосна контраст со ТОП!)!!,, Тешка битка мегу Гасперини и Зола , Карњљѕжа ке потпише 3 годишен договор деновиве"

ЊТФ ис хепенинг ту ас?!?!?
дизастер

Значи ова руководствово е толку вон форма што и Марли и Сасуке ни се изнервираа... :)

Значи ова руководствово е толку вон форма што и Марли и Сасуке ни се изнервираа... :)

Иосоно дојди си ти кај нас,шампиони сме,тимот го подмладивме,ни фали само една замена за Пирло и да си тркаламе !

Земај ги Син и Менхетн и да ви поделиме маичи. :D

Иосоно дојди си ти кај нас,шампиони сме,тимот го подмладивме,ни фали само една замена за Пирло и да си тркаламе !

Земај ги Син и Менхетн и да ви поделиме маичи. :D
А не, ќе треба да најдеш некој од фановите од 2005, од тие што се палат на титули. Башка за Менхетен 6 маички ќе ти требаат, има многу личности во него :)

Интер по Роси кренал.Па тој Роси ако беше добар ќе беше веќе играч на Јувентус таму одат жабарите,а не Јувентус да ги бара Агуеро и Тевез па и Санчез.
Инаку денес Јувентус го зголемил капиталот за 100 милиони ќе ја има таа сума за трансвери.

Ајде Роси и Монтоливо и догодина Лига Европа.4 место следна година не оди во ЛШ.

Добар е Роси бе, само нас ни треба десно крило, тоа е работата. Ако играме 2-3-1, а за 3-1-2 воопшто не ни треба напаѓач/крило, освен ако Ето не си иде.

Агентот на Мунтари потврдил дека е постигнат договор со Галатасарај и дека ќе се официјализира кога Мунтари ќе се врати од одмор. Галатасарај ќе ни плати 7м евра а Мунтари ќе зима 2.5м по сезона. линк

Fuck yea.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom