Фан Клуб: Интер

Интересен муабет правите :)
Сите ги продадовте, ни еден не земавте, другата година специјално за Интер ќе го воскреснат Интертото купот :))

"We did everything we could in this the competition. Raul's goal came from a mistake of ours when we were in control of the game, but the tie was already compromised in the first leg. Of course we're all disappointed." That was Javier Zanetti's comment as he spoke to Rai at the end of the game. He continued: "Now we have to give it everything we've got until the end of the season, in the league and the Coppa Italia. We certainly believe we can win them.

Слободно нека оди да се лечи некаде овој. :)

"We did everything we could in this the competition. Raul's goal came from a mistake of ours when we were in control of the game, but the tie was already compromised in the first leg. Of course we're all disappointed." That was Javier Zanetti's comment as he spoke to Rai at the end of the game. He continued: "Now we have to give it everything we've got until the end of the season, in the league and the Coppa Italia. We certainly believe we can win them.

Слободно нека оди да се лечи некаде овој. :)

А што очекуваш ти да каже?

Талахасе биди барем малку присебен, затоа што треба да знаеш дека не може секогаш да се победува.

Еве еден линк кој е доста емотивен, онака да се потсетиме што се случуваше лани и да не плукаме по играчите. Тоа е тоа убаво пиша Син погоре имаат 4 и пол месеци за да се спремат за наредна сезона. Се надевам управата нема да згреши како и оваа година. Уште кога видов што се случува со келнерон знаев дека одприлика вака ќе се одвива сезонава за Интер( без трофеј), освен во купот али тој и не ми значи многу. И да, Талахасе сакал ти или нејќел цела екипа не може да се продаде и не треба да се продаде. Треба дел од тие што ги наброја да се преселат на клупа, дел да се продадат али баш сите не би рекол.
ФОРЦА ИНТЕР!!!

Уште малце ак го изнервирет играчиве на talla со изјавиве, ќе го продајт и тој шо ја коси тревата на стадион. :pos:

Ако сакаме пари да земеме мора да се продадат Ето,Мајкон,Милито, незнам некако Пандев нејкам да си иде,одличен е како џокер,али ако решат да го продадат и него и тука рачунајте едно 12 мил.Значи мора другата година ремонт на тимот,нови играчи кој што ке донесат свежина во играта.Осевн напагачи мора да се земе и десен бек ако Мајкон си иде,ке го кошта Морати многу ова лето али ајде да почекаме,јас некако тимот го замислувам овака:

Цезар
???? Самуел Ранокија Нагатомо
Монтоливо Мота(Швајни Де Роси)
Снајдер
Санчез Пацини Тевез(Насри Кавани Лавеци)

За десен бек незнам,наведете вие некој,некој добар незнам кој ке биде замена за Мајкон.Само ме копка Кавани Тевез еден од овие 2ца мора да се земе,али повеке ме влече нешто кон Кавани,он и самиот изрази желба дека сака да иде во Интер,ајде да почекаме да видиме,не чека бурно Лето па што направи Морати нека направи !!!

П.С Заборавив,секако и нов тренер,многу ми отвара симпатии овој Мацари,добар тим направи со Наполи и упорен е до крај.

Ако сакаме пари да земеме мора да се продадат Ето,Мајкон,Милито, незнам некако Пандев нејкам да си иде,одличен е како џокер,али ако решат да го продадат и него и тука рачунајте едно 12 мил.Значи мора другата година ремонт на тимот,нови играчи кој што ке донесат свежина во играта.Осевн напагачи мора да се земе и десен бек ако Мајкон си иде,ке го кошта Морати многу ова лето али ајде да почекаме,јас некако тимот го замислувам овака:

Цезар
Наталино Самуел Ранокија Нагатомо
Монтоливо Мота(Швајни Де Роси)
Снајдер
Санчез Пацини Тевез(Насри Кавани Лавеци)

За десен бек незнам,наведете вие некој,некој добар незнам кој ке биде замена за Мајкон.Само ме копка Кавани Тевез еден од овие 2ца мора да се земе,али повеке ме влече нешто кон Кавани,он и самиот изрази желба дека сака да иде во Интер,ајде да почекаме да видиме,не чека бурно Лето па што направи Морати нека направи !!!

ете така...

Ах моментално се сеќавам само на ланската историска сезона и да ви кажам искрено дури и неможам да си поверувам од толку високо како се спуштивме толку ниско и дури во април ги изгубивме сите титули и се поради сплет на околности и грешките на управата и на келнерот....сега се рехабилитирам со видеата од историската триплета и головите на милито против Баерн...

П.С. дали забележавте на денешниот натпревар Милито како изигра??..дали забележавте дека не можеше да ја смири топката при секој контакт со нејзе и дури на неколку пати заприметив дека му избега од нога и се одбиваше од него како од ѕид!

П.С. дали забележавте на денешниот натпревар Милито како изигра??..дали забележавте дека не можеше да ја смири топката при секој контакт со нејзе и дури на неколку пати заприметив дека му избега од нога и се одбиваше од него како од ѕид!
Цела сезона така ја изигра, незнам оти дури сеа си приметил дека неможи да ја контролира топката..:toe:

Цела сезона така ја изигра, незнам оти дури сеа си приметил дека неможи да ја контролира топката..:toe:

Знам дека цела сезона така игра ама ова денес веќе беше претеризам..не е возможно човекот дотолку да има заборавено како се игра фудбал..како Шевченко во Челзи кога отиде и овај така:jaj:

Out

Cesar
Chivu
Maicon
Milito
Pandev
Cordoba
Matrix

In

Sanchez
Natalino(prva)
Coutinho (more playing time)
World class Attacker
World class Midfielder
1 Right Back

Smart Coach ...

thx.

Што се однесува до мене искрено задоволен би бил само ако знам дека Станкович,Камбиасо,Занети и Мајкон ќе си заминат од Интер...од другите барем ќе имаме некаква корист а овие што ги набројав играат во клучни позиции за овој тим а неможат заедно да истрчаат 15 км а не па да орааат по теренот....мене искрено сон ми е да ги видам Сахин и Санчез во Интер..барем колку толку ќе заличиме на тим...!

A голман Кастелаци ...
Ја колку и да ја критикувам играта на Цезар сум против негово продавање, подобри има, али на прашањето дали има голман кој е истовремено подобар и достапен ? Не, нема, не сеуште.

A голман Кастелаци ...
Ја колку и да ја критикувам играта на Цезар сум против негово продавање, подобри има, али на прашањето дали има голман кој е истовремено подобар и достапен ? Не, нема, не сеуште. .

Боље Вивиано ке го зееме назад ...

Вториот гол шо го примивме денес требаше да истрча на топка ..... се виде дека е пребрза за играчот на шалке да може да пимпла ...само што стигна до неа (претрчувајќи 20метра) шутна ...а цезар бленеше ко теле : !

Вивијано има 25 години ( ја мислев 26 накај 27 дека е ) и сеуште не е кадарен за да брани во тим ко Интер, голманската позиција е доста комплексна и да се ризикува сега не е време, значи ко што реков, од Цезар има подобри голмани, но истовремено подобар и достапен НЕ, нема, кога ќе се избаци некој ваков, бујрум, нека дојде, до тогаш Цезар ќе биде голман.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom