Eпа не мисли толку, зарем малку беља им направи овој еден Скаут!
А се понадеваја дека е тренер стварно! Срциња !
Не,искрено,почнуваш да замараш мајке ми.
Ќе ти дадат уште еден дрес од Интер,еве јас ќе им кажам,знам колку лани се радуваше во Ајриш Паб кога доби поклон дрес и беше во друштво на шампиони,ама олади малце мајку му :smir:
Утакмицава не ја гледав,немаше потреба,а и бев зафатен,па според ова што го читам тука,пцуење и мењање цел тим за една вечер,како да играме Про елевен а и како што ми кажуваа до прееска,во прво полувреме сме биле подобри од Шалке,но немале шанси за гол,т.е Снајдер не можел да влезе сосе топка у гол додека Ето се заљубил во левата аут линија а Милито ги утнал копачките.
Тоа е тоа,заборавете ја оваа сезона,ремонт на тимот ќе се прави летово,сигурен сум во ова 500%,ќе се донесат имиња играчи како Тевез,Кавани и остали.
Тренер Рајкард или Вилас Боас од Порто.
Повеќе сум за вториот,плукнат Мурињо е,а и мислам дека му беше помошник порано додека беше во Челзи,не ме држете за збор.
Тевез или Кавани еден од овие двајца ќе дојде.
Рамо до рамо со Снајдер,ајде штом веќе почнавме да си ги кажуваме желбите,ќе си ги кажам и јас моите
Тевез или Кавани во нападот.
Среден ред Монтоливо и Хазард
На местото на Мајкон трампа Мајкон-Рамос

Коутињо да добива поголема минутажа и повеќе фудбалери од младинска школа да влегуваат во прв состав,играчи како Наталино,Оби и остала квалитетна багра

Но,за ова има време,прво да заврши сезонава,а и Морати и Бранка може имаат скроено веќе планови,само треба да ги остварат