Фан Клуб: Интер

Одкаде излезе ова со Ето?Некој штос или?

Појма неам што е со Ето работава , али на Скај Италија се изнасмеав за нашиот можен состав против Милан изгледаше вака

------- Цезар-------

---Маикон --- ? ----- ? ------ ?------
?------- ? -------- ?------
----- ? -----
------ ?--------?------

[FONT=&quot]-------------Julio Cesar----------------- [/FONT]
[FONT=&quot]Maicon ---Ranocchia---Cordoba---Zanetti [/FONT]
[FONT=&quot]Thiago Motta---Cambiasso------Stankovic [/FONT]
[FONT=&quot]---------Sneijder----------------- [/FONT]
[FONT=&quot]Pazzini[/FONT][FONT=&quot]---------------Eto'o[/FONT]

[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]Еве го според Газета
[/FONT]

Абе нека искочи со 4-2-3-1 - Цезар,Маикон,Ранокија,Киву,Занети,Мота,Камбиасо,Снајдер,Ето,Пандев и Пацини! Овој состав во моментов е најдобар,Станкович иако игра со срце секој натпревар и му давал доста голови на Милан мислам дека не е за во прва постава више(нека влезе во второ)

Ајде уште 4 дена има до дербито и да се надеваме до тогаш нема да се повреди некој од клучните играчи...ах од овие репрезентациите поголем зијан за клубовите не постои..а па од другата страна е обратно..па како да видиш исто се фаќа:toe:...

37 - Inter have picked up 37 points in 15 Serie A games under Leonardo, the Nerazzurri had taken only 23 in the 15 games under Benitez. Turn

Ќе сака некој да ми дај слика од маицата, неможам да ја најдам на сајтот:)

И да, ако не игра Ето(што не верувам), тука е Пандев :icon_lol:

Ќе сака некој да ми дај слика од маицата, неможам да ја најдам на сајтот:)

И да, ако не игра Ето(што не верувам), тука е Пандев :icon_lol:
На оваа мислиш?
maica600.jpg

Не смее Кордоба да игра на дербито, поарно Камбијасо да игра назад отколку Кордоба !!!

Значи која фрка настана со Ето не ми се верува :pos:
Некој на претходниве страни, од друг фан клуб праша, дали ќе ви игра Ето (онака чисто информативно), и некој грешно сватил, трет грешно прочитал и гледај до кај дојде муабетов :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom