Фан Клуб: Интер

Pita novinar SKY-ja Arjena Robbena koji mu je najveci uspjeh ove sezone.. Robben odgowara: "Pa, dva puta sam se rukovao sa Samuel Eto'om"...

:pos:

има интервју со фанови на интер на 24 вести, го имаше логото на интерфанс мацедонија :)

Топ е,, ја штедам да закачам една од Интернационале ама немам некоја конкретна идеа како ке изгледа :/

Од стрико ми е иначе.Живее Италија и му ја направија за скромни 150 евра! :)

А знае чичко ти дека за Реал навиваш? :nenene:

Шала. :)

Хаха..да,знајт.И му нарачав дрес од Реал,и ми вети дека ќе ми земит ,само под еден услов.Позади да пишит Мурињо и 0(зеро титули) :)

Ако го договориле Морати и Бранка САНЧЕЗ,браво секоја чест.
Ај сега да ве загреам малце со мојата фраза иако е понеделник(се надевам Нероазуро нема да се налути):
Затоплува во Милано,доаѓа пролетта,температурата од -13 се искачи на -2!

Игнорирајте го овој што ви улета, не му е лесно :) :smir:

Зошто да не игра Ето бе какво е тоа прашање,освен Лусио,Самуел и ваљда Милито другите сите ке бидат во комбинација!

Зошто да не игра Ето бе какво е тоа прашање,освен Лусио,Самуел и ваљда Милито другите сите ке бидат во комбинација!

Море има и Киву некој проблеми , незнам што е работава дали праат некоја фора да ги избегне репрезентативните настапи или стварно има проблем со мускулот

Cristian Chivu and Goran Pandev followed personalised programmes this morning . А што е со нашиов што е проблемот , му се фатија две по 90 у рок од една недела и една 65 минути и изглеа неможе да се состави

Од кај излезе сега тој муабет за Ето? Барем до денес никаде немам прочитано дека Ето може да го пропушти дербито.

Сигурно нема да настапи Лусио поради суспензија и Самуел поради повреда...
Неизвесни се Ранокиа и Киву но и тие 90% ќе бидат спремни до дербито.

Одкаде излезе ова со Ето?Некој штос или?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom