Фан Клуб: Интер

Пишете ме и мене ако има место:smir:

За со Шалке доаѓам и ја :D А ако има собиранка и за со Милан ќе ве молам да бидеме благовремено известени :P

Не ме заборавајте и мене,како тоа :) Штета што ке неможам да ја гледам во Сабота утакмицата жив се јадам,али ке добивам инфо нон стоп за резултатот,и ако тепаме цел автобус ке го превртам !

Doktorot
Kire
The Great
IlijaIko
Marso
Beneamata
stefan-kobe
Ace-Nerazzuri
Grande Inter
Wesley 10

Другите пишете се доле.

Дечки што ќе правиме сабота??..ќе победуваме??..некако ''мртов'' е фан клубов за најголемото наше дерби кое го очекуваме цела година ..дајте доставете ги вашите размислувања околку дербито тука бидејќи во соодветната тема не ми се влегува да коментирам бидејќи се шири голем дебилизам и не сакам да пишувам во врска со дербито ...васко ќе затоплува внедела??:pos::pos:...

Ќе затопли,зошто да не.Не се ништо појаки од нас,не заслужуваат уште да бидат први на табелата.Време дојде да ги симнеме од престолот!

Најдовте против кого да се берите:pos::pos:..барем почекајте до полуфинале против Челзи/Манчестер бидејќи тогаш и тоа како ќе треба да се берите за да му донесете среќа на нашиот омилен клуб!

Ќе затопли,зошто да не.Не се ништо појаки од нас,не заслужуваат уште да бидат први на табелата.Време дојде да ги симнеме од престолот!

25858_329383329677_272088549677_3536978_1564313_n.jpg

Значи вака ќе биде. :)

Мора да се тепа Милан, без Ибра се виде со Палермо колку се јаки.

пишете ме и мене за со шалке

25858_329383329677_272088549677_3536978_1564313_n.jpg

Значи вака ќе биде. :)

Мора да се тепа Милан, без Ибра се виде со Палермо колку се јаки.

И да игра носов мал , пак ќе ги тепате , тој се губи во просторот и времето за ГОЛЕМИ утакмици :)

Doktorot
Kire
The Great
IlijaIko
Marso
Beneamata
stefan-kobe
Ace-Nerazzuri
Grande Inter
Wesley 10
Massimo Moratti
Чекич
BSM

Ако доаѓате со плус некој, пишете тука за да знаеме од прилика колку ќе бидеме. Ако е добро времето ќе гледаме на летната тераса, на платно со проектор.

П.С. Кој додатно ќе се пријавува нека ја копира листата и нека се додаде под последниот.

--- надополнето ---

Aj da se zbereme protiv penzionerive ?

Не е интересна, ај наредната во Сериа А поинтересна ќе биде против Киево.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom