Фан Клуб: Интер

Иначе голов на Пандев минимум 20 милиони евра плус донесе сезонава. :)

Која песна ја пејат фановите на Баерн и Милан после “проаѓањето“ во ЛШ !?!??!!!

Iza oblaka sunce sjajno sija
Iza oblaka, eh cija si nocas, cija
Iza oblaka i bog drage lije suze
Iza oblaka, eh ko li te nocas uze

:pos: :pos: :pos:

Имаме информација дека вчера „спонтано“ се собрале на „Пјаца дел Дуомо“ во Милано за да се договорат што да му купат на Пандев. Најразочараниот Цезар гласал за автомобил. „Никогаш не сум примил таков гол. Заплакав кога Пандев ја погоди мрежата“, беше искрен Цезар.

..иначе задоволителна ждрепка..но не треба многу да се опуштаат, без разлика дали играат со Шалке или со Барса.

Wow kakva zdrepka:vozbud::vozbud::vozbud:
Schalke e protivnik po merka . Najvazno Inter i Barca samo vo finale mozat da se sretnat :)

ја мисслим Syn ја намести ждрепкава :pos:

seuste imate dilemi dali ke odime ponatamu?
Nas samo etoo ni kosta kolku schalke

ИНТЕР Е ЛУД;НАВИСТИНА Е ЛУД.Ќе го направиме тоа што на никој не му успеал од кога е воведена ЛИГАТА на ШАМПИОНИТЕ?
Среќата ги прати храбрите.Осиме понатаму---------Ф И Н А Л Е!

--- надополнето ---

Дечки не се палете дотолку ми звучете како Миланезите кога се паднаа со тотенхем......Шалке иако се во криза сепак не се некоја третокласна екипа туку така да ги поминиме...добро е тоа што играчите и Леонардо не размислуваат како вас иначе ќе испадневме уште по првиот натпревар..полека пополека се достигнува успехот исто како минатата година...добро е тоа што не ни се падна некој од гигантите поради тоа што вака против Шалке ако обезбедиме барем минимална предност пред реваншот во гелзеркинхен можиме да се сконцентрираме и во домашното првенство..само да не прати среќата никој да не се повредува и одиме кон одбрана на титулите......Иначе слободно можам да ви соопштам да уживате во натпреварот Челзи-Манчестер бидејќи според мене ќе биди вистински спектакл за неутралните гледачи..без разлика кој да ни се падни од овие две екипи во полуфинале(ако го елиминираме Шалке секако) ќе биди пеколно тешко и ќе треба голем напор од играчите за да се стигни до посакуваното финале во Вембли...јбг полуфинале е...

Штом ТАРЗАН вика дека е пеколно тешко со Шалке значи сигурно поминуваме!

Во случај да играме во финале дали е можно Самуел да се врати во игра?Каква му е состојбата,и дали да очекуваме да се врати во мај?

Дали ова значи ако се иде според планот дека Барса и Реал ќе играат полуфинале?
Осеќам дека ќе има прскалки и оваа година :)

Дали ова значи ако се иде според планот дека Барса и Реал ќе играат полуфинале?
Осеќам дека ќе има прскалки и оваа година :)

Прскалките се на stand by , така да само се чека кикс и почнат со работа

Сега гледав онака делчина од натпреварот против Баерн, и навистина ме чуди колку добро изиграл Пандев. Сега да, не е нешто посебно, ама не знам зошто не е одбран за man of the match. Најсериозен сум, па вака само на хартија да гледаме ке заклучиме дека требал, една асистенција, онака асистенција за сплепци, што дури и слепец да си ке постигнеш гол, и еден супер-дупер страшен гол.

Освен тоа, имаше и неколку други обиди и шутеви, едни над пречка, едни спречени, а имаше и други опасни подавања, како таа кога ја центрираше на РАнокија, кој малце по снаодлив да беше ке постигнеше гол, онака му наместе еден-на-еден позиција со голман, само малце требапе главата да ја мрдне, ама ајде не се лутиме сега.

Трета работа е, што Пандев играше крило, а Пандев е Пацини-alike играч, смешно ми е Пацо да го замислам на таа позиција, или пак Снајдер или кој било друг освен Ето, и со ова сакам да кажам дека Пандев не е Ето, ама ни Пацини никогаш нема да може да е Пандев, дури ни Милито не може.

Peace.

P.S. ШАЉЌЕ!!!!!!!!!!!:vozbud:

Никогаш не потценувај го противникот - златно правило :) :)

И јас си мислам дека лесно ќе пројдеме... ама сепак :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom