Фан Клуб: Интер

Знаете дека ние навивачите сме по одговорни за тоа дали Интер ке освои скудето или не.

Ние сите групно ке се молиме, па што знаеш, може и да кикснат миланезиве :icon_lol:

Играчите, т.е. тимот може и по 10-0 нула да тепа и пак да нема резултат ако цело време и билан си тепа.

ееее какво време си дојде. Ајде спиритуалисти, верници, модерни атеисти, атеисти, луѓе_што_не_се_замараат, АЈДЕ сите заедно да се молиме, тоа само ни остана :)

^ Денес доволно е да се молиме на Палермо да му тргне, неможам да ги гледам како играат, жал ми е за нив :pos:

Молитва за Палермо. :)

Иначе Реал добро играат? хаха Бензема се разигра секоја утакмица гол дава. :tv:

Сега свртев малце на Телма, гледам некои сицилијански хорори ми се згади и си вратив на Алфа.

Иначе Реал добар е, Мурињо полека ги строи како што треба. :)

мора да се искористи киксот на комшииве, лече мора да падне AVANTI INTER

Тоооооооооооооо Палермо!!! Ајде утре мора нашиве да тепаат и во дербито да им покажеме кој е шампионот :P

Знаете дека ние навивачите сме по одговорни за тоа дали Интер ке освои скудето или не.

Ние сите групно ке се молиме, па што знаеш, може и да кикснат миланезиве :icon_lol:

Играчите, т.е. тимот може и по 10-0 нула да тепа и пак да нема резултат ако цело време и билан си тепа.

ееее какво време си дојде. Ајде спиритуалисти, верници, модерни атеисти, атеисти, луѓе_што_не_се_замараат, АЈДЕ сите заедно да се молиме, тоа само ни остана :)

Weeeeeee loveeeeee Palermo huhuhuuuuu :D

Дечки колку времеееееееееееееееееееееееее зборевме за тие -2 на форумов, нели единствена цел ни беше -2 зад Милан и победа во дербито.

Утре мора да го тепаме Лече и после во дерби да се влезе со мотив, победа над Милан и прва позиција...

FORZA INTERRRRRR!

Branko Ilievski
SE CUSTVUVA 1:0... I POBLISKU DO VRVOT ....
пред 3 минути · Не ми се допаѓа ·

експресна реакција на бранево :pos:

Еве шанса да го добиеме скудетото . Утре да се тепа Лече , и на дербито да тепаме , излагаме плус 1 пред Милан , понатака рутинирано до крај . Интер подобра шанса нема да добие , мора ова да се искористи , МОРА !!!

Форца Интернационале !!!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom