Ѓорче 1932
тој сум...
Да да,2 круга цели направи малиот дог го најде се збуни тотално.Знали сеа официјално Интер - Милан се игра 2 Април или?
На 2 официјално се игра.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да да,2 круга цели направи малиот дог го најде се збуни тотално.Знали сеа официјално Интер - Милан се игра 2 Април или?
Дечки замислете да си паднат Барса - Реал и Манчестер - Челзи ? Ние да паднеме со Шалке и да чекаме полуфинале од дуелот Тотенхем - Шахтјор :tv: ? ФИНАЛЕ ? Шансите за ова знам дека се мали,али ждребка е све е можно!
А замисли сега противник ни е Реал, и онака едвај ги поминуваме, па после ни се Барса, и тие исто, само 10 пати потешко ги поминуваме, и финале губиме 3-0 од Шајтор, со три автогола.
... Замисли![]()
Шала на страна кој сака нека се падне,ние сме европски шампиони и не треба да се плашиме од никој! Само поентата ми беше дека ако имаме среќа можеме да ја избегнеме големата четворка(Барса,Реал,Ман Ј,Челзи) и ако паднеме со некој од другиве имаме огромни шанси за финале!А замисли сега противник ни е Реал, и онака едвај ги поминуваме, па после ни се Барса, и тие исто, само 10 пати потешко ги поминуваме, и финале губиме 3-0 од Шајтор, со три автогола.
... Замисли![]()
Шала на страна кој сака нека се падне,ние сме европски шампиони и не треба да се плашиме од никој! Само поентата ми беше дека ако имаме среќа можеме да ја избегнеме голмета четворка(Барса,Реал,Ман Ј,Челзи) и ако паднеме со некој од останивме имаме огромни шанси за финале!
Луге многу си замислувате бе,што е ова ... иначе сакам Шахјор да падне,секако дека нејкам неој од јакиве,па ниту Шалке нејкам,доста ми е од тие германците,тие се позаебани и од оние вчера.
литро Шток и не праам муабетЗначи Интер - Милан ке ја гледаме кај Марсо на роденден?![]()