Фан Клуб: Интер

Да да,2 круга цели направи малиот дог го најде се збуни тотално.Знали сеа официјално Интер - Милан се игра 2 Април или?

На 2 официјално се игра.

Сега ќе се паднете со Реал.... таква среќа си има Мурињо увек против бифшите :)

Дечки замислете да си паднат Барса - Реал и Манчестер - Челзи ? Ние да паднеме со Шалке и да чекаме полуфинале од дуелот Тотенхем - Шахтјор :tv: ? ФИНАЛЕ ? Шансите за ова знам дека се мали,али ждребка е све е можно!

Кире тоа јас цел ден си мислам...утре полагам колоквиум а јас книга немам фатено заради евентуалниот противник во 1/4 финалето:tv:..нон стоп во мислите ми е да ги избегниме Реал или Барселона бидејќи против овие ќе биде пеколно тешко за прогрес понатаму во ЛШ!..за другите не му се секирам премногу само што ми е малце криво што Милан не го елиминира Тотенхем и да имавме шанса да се падниме понатаму во ЛШ...замислете Миланското дерби во нокаут фаза во ЛШ???..изгубивме од нив 2005 година во оваа фаза на натпреварување но да дај господ пак да се падниме против нив за некоја година и да му вратиме со камата!

Дечки замислете да си паднат Барса - Реал и Манчестер - Челзи ? Ние да паднеме со Шалке и да чекаме полуфинале од дуелот Тотенхем - Шахтјор :tv: ? ФИНАЛЕ ? Шансите за ова знам дека се мали,али ждребка е све е можно!

А замисли сега противник ни е Реал, и онака едвај ги поминуваме, па после ни се Барса, и тие исто, само 10 пати потешко ги поминуваме, и финале губиме 3-0 од Шајтор, со три автогола.

... Замисли :)

А замисли сега противник ни е Реал, и онака едвај ги поминуваме, па после ни се Барса, и тие исто, само 10 пати потешко ги поминуваме, и финале губиме 3-0 од Шајтор, со три автогола.

И јас можам да замислам дека Бранко ќе победи на избори,Деновиве ќе ја смувам Ким Кардашиан и ќе имам незаборавен секс со нејзе,ќе ги положам сите колоквиуми и да влезам директно на работа во РЕК Битола.....замисли:tv:

Шала на страна кој сака нека се падне,ние сме европски шампиони и не треба да се плашиме од никој! Само поентата ми беше дека ако имаме среќа можеме да ја избегнеме големата четворка(Барса,Реал,Ман Ј,Челзи) и ако паднеме со некој од другиве имаме огромни шанси за финале!

Шала на страна кој сака нека се падне,ние сме европски шампиони и не треба да се плашиме од никој! Само поентата ми беше дека ако имаме среќа можеме да ја избегнеме голмета четворка(Барса,Реал,Ман Ј,Челзи) и ако паднеме со некој од останивме имаме огромни шанси за финале!

Киро, остај ги навивачите на другите клубови тука на форум што ни се силат, играчите на нивните клубови се тресат од нашите играчи, тоа е факт.

0-1 дома загубивме, 2-1 водеа среде германија, за да на крај го јадат курот :) гледаш сега кои сме? Остај ги тука децата што свршуваат на дриблинзите на Меси и на гелот на косата на Роналдо...

Барса нека ни се падне.

Луге многу си замислувате бе,што е ова ... иначе сакам Шахјор да падне,секако дека нејкам неој од јакиве,па ниту Шалке нејкам,доста ми е од тие германците,тие се позаебани и од оние вчера.

Нека ни се падне Тотенхем за инат на миланезиве и на Бенитез:tv:,тогаш можда Бејл не направи магариња али овој пат тешко!

Луге многу си замислувате бе,што е ова ... иначе сакам Шахјор да падне,секако дека нејкам неој од јакиве,па ниту Шалке нејкам,доста ми е од тие германците,тие се позаебани и од оние вчера.

Sto mu ja mislime nie , tie neka mu ja mislat na kogo ke mu se padne Inter posot nie sme Shampioni a sekogas so repekt se igra protiv branitelot.. Jas sakam Mancester da ni se padne da mu ja skrsime kicmata, a Barsa so Totenhem da se padne , u polu Finale Barsa so Real a nie so Celzi i na kraj Real Inter u finale:vozbud::vozbud::vozbud:

И ја мислам дека најдобро би било да се сретнеме со Реал у финале :D

Само едно знам, кој и да ни се падне продолжуваме натака, но за полуфинале не гарантирам...

ждрепкава редовно прави поинтересно 1/4 финале од полуфинале :)
сеа ќе се сретнат манчестер,реал,интер, барса и челзи , секако барем два дуели ќе има мегу овие ...... и од шалке тотхам или шахтојр полуфинале еден од овие

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom