Фан Клуб: Интер

Може некој да ми даде добра слика од Кутињо од натпреварот со Баерн? благодарам

Може некој да ми даде добра слика од Кутињо од натпреварот со Баерн? благодарам

Хмм, барав и јас, ама тешко дека има некоја од него, да играше од прво полувреме може и ќе се најдеше овака многу слабо.

Хмм, барав и јас, ама тешко дека има некоја од него, да играше од прво полувреме може и ќе се најдеше овака многу слабо.

Исто и јас барав ама нема, повеќето се од головите и од прво полувреме

Видете од каков идиот се ослободивме... Фала ти Морати!

Родриго Алборно од Либертад за 900.000 евра

Иначе за видеово со Балотели кога го гледав се кинев од смеење, комедии.
Сељак миланашки -.-

Хахахахаха дебил!:)

Скроз ја укења и оваа уткамица малоумникот,едвај чекам да се пресели кај комшикиве
Го чекаат како за Руни да се работи,а не за овој дегенерик искомплексиран!

Видете каков дебилен старт. И после некој ќе жали по овој кретен?

Глеам за Лусио се пишуело на форумов дека рекол наводно, ќе се врати у Баерн доколку они го побараат што не е точно, денес и потврди дека никад не рекол дека ќе се врати сигурно во Баерн туку дека во фудбалот Се е можно и за да отиде во Баерн, или некој друг рандом клуб прво треба Интер да му потврди дека веќе не е интересен за нив. што дефинитивно нема да биде случај наредната година, а сам да иде ако го побарале тоа маломорген, од коњ на магаре ретко кој иде, има мали исклучоци, ко Ибра.

w1z2ab.gif

Ма нека падне Шалке за инает на Боби и Бундес лигата :pos: Онака мерачки Интер ги елиминира сите 3 германски тима, па нека се тресат Јубенташите за 2 години дали ќе изборат ЛШ кога ќе ги земат долгонајавуваните засилувања за титула :)

Не ги сакам Барса и Манчестер, па и Реал зашто Мурињо ги знае играчите и може да биде како лани со Челзи.

балотели со интелегенцијава во минус е влезен изгледа

Zosto Leonardo se oblekuva vo crno eve i protiv baern bese so crna kosula i kravata, ima nesto so neznam ili takov stil si saka ??

Zosto Leonardo se oblekuva vo crno eve i protiv baern bese so crna kosula i kravata, ima nesto so neznam ili takov stil si saka ??

Бидејќи е господин..не е како клошарот Бенитез да носи костуми или сакоа со различни нијанси:):):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom