meazza
lo §ono in†eri§†a
- Член од
- 30 јануари 2007
- Мислења
- 7.056
- Поени од реакции
- 1.180
Супер... Не го приметив и Киву. Шанса за самурајот да се покаже.Киву не е повикан...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Супер... Не го приметив и Киву. Шанса за самурајот да се покаже.Киву не е повикан...
Што се нервираш?Ако утре не добие шанса Кутињо, летово ни оди, и прашање ке биде дали ке ни се вратни некогаш, знаејки го интересот што Лео го покажува за Гансо.
Ебати лео и морати и бранка и све.
Што се нервираш?
Има и полошо...
За утре очекувам победа и само победа..барем да ми го развеселат роденденот а не да пцујам по нив......(исто така роденден ми беше и кога игравме против Њукасл 2003 година на Меаца и натпреварот заврши 3-3 мислам, и пред две години против Манчестер на ОТ кога не елиминираја)..сакам да напоменам дека сега е веќе трета среќа и нема бегање![]()
Стварно, и ја незнам што има лошо тука, накај 3 м се на се ќе чини ако не се лажам, со издишаниот Дејо ли да останат на клупа наредна година ? И онака од Мунтари ќе ќарат 7м евра, Мунтари аут, Карја ин ( ако се реализира трансферот ).Што е лошото во ова?! Карја е супер фудбалер за на клупа, кој и те како може да направи разлика во критични моменти. Се виде тоа и против Баерн откако влезе, веднаш почнавме да играме поофанзивно...
Ова ко со Џовинко и јувенташине на форум, сигурно има причина зашто Коутињо не игра, нит гледаме тренинзи нит ништо, да бил добар за прв тим ќе играше, Лео не е Рафа па пола младински тим да дебитира за месец дена и тимови ко Киево и Лацио курташак да си играат со Интер ...Ако утре не добие шанса Кутињо, летово ни оди, и прашање ке биде дали ке ни се вратни некогаш, знаејки го интересот што Лео го покажува за Гансо.
Ебати лео и морати и бранка и све.
Што е лошото во ова?! Карја е супер фудбалер за на клупа, кој и те како може да направи разлика во критични моменти. Се виде тоа и против Баерн откако влезе, веднаш почнавме да играме поофанзивно...
Лани на мој роденден(12.03) изгубивме од Катанија на гости со 3:1. Сега решив да го славам ден порано да не ми го заебе Интер и овој, кога гледам и Интер игра ден порано! Но, ајде, овој ќе ми го разубави![]()
Незнам што губат поради фактот што е далеку подобар од моменталниот Дејо и оној ванаби фудбалер Мунтари кој цели 2 години уживаше доверба од Мурињо во тимот, со тој Мунтари Интер изгура до тројна круна на крај краева, така да не гледам што они тука губат ...Губи. Карја е само просечен играч кој нема шанси да напредува и од друга страна да придонесе за играта на Интер ако влезе од клупа(против јаки екипи). Додека да речеме Оби, е млад и перспективен играч кој може многу повеќе да биде корисен во иднина од еден Карја кој што го купуваат за на клупа.
Губи. Карја е само просечен играч кој нема шанси да напредува и од друга страна да придонесе за играта на Интер ако влезе од клупа(против јаки екипи). Додека да речеме Оби, е млад и перспективен играч кој може многу повеќе да биде корисен во иднина од еден Карја кој што го купуваат за на клупа.
А Бенитез ги играше Нванкво, Наталино и компанија поради повреди. Според мене единствено Оби треба да добива повеќе шанса моментално од младиве играчи.