Фан Клуб: Интер

Епа К.W. твојот муабет се заснова на она, ако ова, ако она, лани со Мур вака, сега вака, па уште едно ако и уште едно ако само за да условите за Пандев бидат идеални за да он просперира.
Ја не гледам така, туку ги гледам моменталниве услови во кои егзистира тимов, услови каде Пандев едноставно не се снаоѓа и тоа е тоа.

Ниту Пацини има идеални услови тука, односно, ја нема играта која таков профил на играч ја бара но ете, пркнува, дава голови, вака или онака, ги дава, носи бодови за екипата.

Инаку се согласувам со твојот пост, исто и со свирежите кои не ги оправдувам но по голот со Баерн мислам дека тие работи ќе се тргнат на страна сега кога е во прашање Пандев, тој момент од Баерн е слика и прилика сега за него, ова ако не го искористи ондак и дефинитивно ќе се потврди тоа дека едноставно не е за прв тим ( во случај ете, да постојат уште сомнежи за такво нешто ).

ми треба сликата кога Пандев го дава голот против Баерн .. добар квалитет ...

Ебате дегени едни. Наместо да се радуваме што затопли у Милано ние сега се праиме паметни и мудурваме, праиме статистики кој како би требало да Игра инаку не ни бил по ќеив. На Интер.ит има убаво анкета оди зирниси гласајси и ќе видиш што мислат фановите на Интер од цел свет, они со Сино Црна крв...

Инаку Пандев си е Пандев човек што знае добро да падне( он секогаш паѓа) , човек што знае некогаш добро да асистира и тоа се неговите квалитети, по некој шут кон голот на Интер и случаен гол осим оној против Баерн кој несмееше да го промаши другите голови шо ги има дадено за Интер сите му се голови на среќа..... Затоа и самиот кажа ова ми е гол на Кариера ( значи тој според него од летоска оди у пензија Крај на Кариерата :tapp:)

Пацини Гол игарч со чуство за Гол...

Ето маестрален многу ми се допадна песната што ја пееа Фановите на Интер по враќње од Минхен ЕТО ЕТО ЕТО ЕТО ЕТО ЕТО ЕТО ЕТООООООООООоочооооооооооооооооо............

Снајдер па за него нема Коментари тој е Снајдермен и он може и да критикува и да пцује, и да дава голови од Слободен, и од 30 Метри и од 2 Метра , Клучната коска на Интер без Снајдермен деншниов Интер ќе биде ко тој од времето на Биери( Виери)....

Киву абе Романчето го сакам од Дно на душа незнам заштооо.......

Занети зар има некој нешто да каже за занети ај да го видам :vozbud:

Маикон ако Снајдер е Снајдермен( Спајдермен) Маикон е Супермен човек од челик едноставно кога трга у напад по неговото десно крило мислиш иде Брзи воз и одеднаш праи дриблинг у лево и влага у 16 сетинк понекад шутира понекад нафрла ама у двата случаеви умешно го прави тоа со сила со срце....

Лусио е нас Чак Норис .. Ако не сте знаеле Големата Експолизја настанала при еден Лизгачки Старт на Лусо :vozbud::vozbud:

Мота, Камијасо некад претерано добри некад претерано лоши ама играат со срце за Интер...

Кутињо него го сакам исто ко што го сакав Калон дететво че биде Играчиште само му треба уште и дуел...

И Цезар намој некој да ми го критикувал Цезар да не е он ниту Интер денес ќе беше ова што е ниту пак ќе се боревме за Титула , човекот не спасил милион пати ( што му е и работа) а толку емотивен Човек не сум видел мислам дека Интер го сака више од неговиот Роден Бразил, кога че го прашате што е по националност јас сум сигуерен дека ќе гаже Интераш

pazzini333.jpg

Фацата на Пандев прајслес, а и нека му дадат дрес со знакот од Купот на Италија што го освоија лани.

@Фан на Интер

Апсолутно се сложувам со целиот твој пост(посебно за делот со Цезар:tv:) освен за Мајкон каде оваа година си игра курташак и целовкупно опфатено дава 30% од своите можности(додуша и лани не играше како што треба но на клучните натпревари барем беше добар во дефанзивата)..

Јас не знам тука што почнавте дотолку да се расправате за Пандев кога сите знаеме дека не е само тој во екипата што греши или што прикажува слаби перформанси...реално гледано од оваа сезона целовкупно опфатено за се што се случувало досега не зазлужуваме ниту еден трофеј бидејќи покажуваме страшна некостантност во играта и резултатите..колку и да сме блиску до Милан или колку да одиме далеку во ЛШ овој Интер премногу ме потсеќа на оној Интер со Манчини(без Ибра) каде секој натпревар се мачеше за трите бодови..среќа во несреќа е тоа што немаме асолна конкуренција во Италија(и Милан не се нешто подобри) и плус сите европски гиганти(освен Барселона) се значително ослабени од тогаш и технички легитимирани...(јбг помалце се вложува во денешниот фудбал)....Како и да ја вртиме во следното коло против Милан мораме да одиме на победа ако сакаме да ја спасиме сезоната...за Пацини се знае дека е гол-играч и апсурдно е од него да очекуваме да биди Торес или Пато односно сам да си креира шанси......

П.С.страшна изведба на чупево..вреди да се слушни:)!

Пацини или Пандев споредбата не држи вода, пошо играат различни позиции во нападот.

Е сеа, тоа што го браните Пандев сезонава, не знам на што се фаќате за да го браните нашиов. Пацо за него е господ у овој Интер.

Па еден дедо Станковиќ даде хет-трик (со Парма мислам беше)... Пандев не може гол да даде, а е каде каде поофанзивен. Мунтари кележон има гол-два, на исто ниво со чушки-френки...

Пацини е лудница од трансфер, џокер у покер. Боље “дил“ од него може да е само Леонардо т.е. шут картата за Рафа.
Пандев имаше среќа (да, да... С Р Е Ќ А) да се најде у еден Интер кој созреа под стратег ко Мурињо и да освои се она што може да се освои.
У Лацио доаѓал до израз... па ќе доаѓа, кога главен шпиц им е играч од типот на Роки - Пацини тип на играч (најистурен напаѓач), али со ниедна карактериска за таа позиција. Па нашиов даваше голови таму и стана “ѕвезда“.

Глупост е да се плука по еден ваков Пацини, ви нацртаа у 10ина наврати погоре дека Пацини е тип на напаѓач ко Пипо, Р.в. Нистелрој, Креспо... т.е. играч за у 16.

Дај му топка - имаш гол... Класичен чекач.

Доста е за Пандев, јас сум дури и за да се продаде, додека може. Подобар тешко да биде од ова, само полошо од него може да се очекува.

на -2 се уште замрзнува и не е за со ќебе спиење, да причекаме уште две недели и да се искачет на +1, па тогаш можеме да спиеме и без ќебе.

--- надополнето ---

По утакмицава, уклучувам на А1 и гледам Григор не поздравил. :)

2dtnko9.jpg

:tv:

Оваа е за почит.
Браво, Doktore !

Абе остајте Пандев, Пацини, кај комшикине две теми се на „репертоар“.

Првата е дека Интер дал гол од офсајд против Баерн. Да добро прочитавте.

А втората е дека Пацини со рака играл денес. Да, добро прочитавте и за ова.

Иначе, срам би било ББилан да изгуби од оваа мизерија од екипа, која собра најмногу бодови од сите во оваа година и која остана единствениот италијански претставник.

Страшно. :raz:

Абе остајте Пандев, Пацини, кај комшикине две теми се на „репертоар“.

Првата е дека Интер дал гол од офсајд против Баерн. Да добро прочитавте.

А втората е дека Пацини со рака играл денес. Да, добро прочитавте и за ова.

Иначе, срам би било ББилан да изгуби од оваа мизерија од екипа, која собра најмногу бодови од сите во оваа година и која остана единствениот италијански претставник.

Страшно. :raz:

И тоа сликите што им ги постирав биле ФОТОМОНТАЖА . Да да , добро прочитавте

Страшно :)

Со колку ни бегаа Милан на стартот на вториот дел од првенството? И воопшто каков скор имаме со Лео?

Со колку ни бегаа Милан на стартот на вториот дел од првенството? И воопшто каков скор имаме со Лео?

Под водство на Леонардо,12 победи,2 порази и 1 нерешена.

37 освоени бодови во вториот дел...Милан има освоено 26 бодови во истиот.

Под водство на Леонардо,12 победи,2 порази и 1 нерешена.

37 освоени бодови во вториот дел...Милан има освоено 26 бодови во истиот.

Да надополнам само, Милан ни бегаа 13 поени али ок имавме 2 утакмици помалце ;) Но колку повеќе поени заостануваш поголем е притисокот

pazzini333.jpg

Фацата на Пандев прајслес, а и нека му дадат дрес со знакот од Купот на Италија што го освоија лани.

Многу непрофесионално ова со дресов на Пандев. А и кога го даде голот со Баерн сите на Леонардо се нафрлија, како он да го дал голот, а не Пандев .. се некако мислам како да го избегаваат .. не знам .. мислам дека знаеш шо сакам да кажам.

И тоа сликите што им ги постирав биле ФОТОМОНТАЖА . Да да , добро прочитавте

Страшно :)
А најстрашно е што тој Гоки дреме повеќе во нашиот фан клуб отколку во нивниот а кога доаѓа тука ни се прави светец ко демек не провоцира, а таму пцуе по нас како циган по коњска кола... за греота стварно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom