- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.356
- Поени од реакции
- 15.637
Е де, да не мислиш дека ако кажав така стварно ќе се повреди, само ми текнува дека често се повредувал, па најголеми се шансите кај него, ако е за тоа прашај го Сасуке и Гоки колку се молат Ето и Снајдер да се повредат, нивните молитви и клетви ако не се фатат, мојата прогноза па ичАлал да ти е за мубетов![]()

Калдирола е позајмен, на почетокот играше повеќе, после едно време на клупа седеше, сега не знам каков му е статусот.Многу страсно ги правите споредбите, во стил на или си team Пандев или си team Пацини. Последно време нешто мерак ми прави Санчез, и чудно ми е, дека никогаш или многу ретко да засакам играч кој на прв поглед не ми оставил впечаток.
Сме имале и доста младинци низ екипивие по Италија и некои други земји, поточно Холандија - Витесе, Luca Caldirola, нека му се даде следната сезона иста шанса која и Кутињо ја добива, доста ке му е.
И немате идеа колку ме нервираат овие пријателски/квалификаии... многу...
Иначе, мора да им се дава повеќе шанси на младинциве, Калдирола беше капитен на Примавера, али ме нервира тоа што го даваме а викаме имаме добри резерви, Матераци и Кордоба, кога они двајца не коштаа едно 5-6 бода сигурно, боље Калдирола да греши(а од грешките се учи) него овие со по 40 години.
И сеа кога ќе ми текне, го даваме на позајмица Обина a плаќаме 5 милиони за Бјамбјани