Фан Клуб: Интер

Алал да ти е за мубетов:tapp:
Е де, да не мислиш дека ако кажав така стварно ќе се повреди, само ми текнува дека често се повредувал, па најголеми се шансите кај него, ако е за тоа прашај го Сасуке и Гоки колку се молат Ето и Снајдер да се повредат, нивните молитви и клетви ако не се фатат, мојата прогноза па ич :)

Многу страсно ги правите споредбите :), во стил на или си team Пандев или си team Пацини. Последно време нешто мерак ми прави Санчез, и чудно ми е, дека никогаш или многу ретко да засакам играч кој на прв поглед не ми оставил впечаток.

Сме имале и доста младинци низ екипивие по Италија и некои други земји, поточно Холандија - Витесе, Luca Caldirola, нека му се даде следната сезона иста шанса која и Кутињо ја добива, доста ке му е.

И немате идеа колку ме нервираат овие пријателски/квалификаии... многу...
Калдирола е позајмен, на почетокот играше повеќе, после едно време на клупа седеше, сега не знам каков му е статусот.
Иначе, мора да им се дава повеќе шанси на младинциве, Калдирола беше капитен на Примавера, али ме нервира тоа што го даваме а викаме имаме добри резерви, Матераци и Кордоба, кога они двајца не коштаа едно 5-6 бода сигурно, боље Калдирола да греши(а од грешките се учи) него овие со по 40 години.

И сеа кога ќе ми текне, го даваме на позајмица Обина a плаќаме 5 милиони за Бјамбјани :icon_lol:

Замислете дечки ако во претпоследното коло Милан и Интер да имаат исто бодови а Удинезе и Наполи само да се бод-два зад нас...а истовремено играат Наполи-Интер а во последното коло играат Удинезе-Милан.....ако се случи вакво нешто тоа би било перверзии за неутралните гледачи:drk:

Замислете дечки ако во претпоследното коло Милан и Интер да имаат исто бодови а Удинезе и Наполи само да се бод-два зад нас...а истовремено играат Наполи-Интер а во последното коло играат Удинезе-Милан.....ако се случи вакво нешто тоа би било перверзии за неутралните гледачи:drk:

И на крајот Јуве ја зема титулата. :pos:

Колку играчи ќе се повредат после репрезентативните натпревари?

2 минимум :toe:

Јувентус нема теоретски шанси мислам:tv:!

Имат бе како немат. Само требит Интер, Милан, Удине, Рома и Лацио да губат до крај, а меѓусебните дуели на сите овие да завршуваат нерешено...

Надежта последна умира сепак. :icon_lol:

Имат бе како немат. Само требит Интер, Милан, Удине, Рома и Лацио да губат до крај, а меѓусебните дуели на сите овие да завршуваат нерешено...

Надежта последна умира сепак. :icon_lol:

Баш така
:pos:

Поздрав до комшиките. Денес нели е прв ден од пролетта, а времево затоплува ли затоплува...

Остајте фудбалот..туку гледајте на идол моите фаворити Билјана и Виктор отидоа понатаму:pos::pos:..а башка Нико што е најдобар:tv:!

pazzini333.jpg

Фацата на Пандев прајслес, а и нека му дадат дрес со знакот од Купот на Италија што го освоија лани.
pandev-stat.jpg

И Џеко си игра на сметка од Балотели :pos:

--- надополнето ---

Ранокиа се повредил на тренинг за Италијанската репрезентација, валда не е толку лошо и ќе го видиме во дербито на 2ри.

А Мота се опоравил од ситната повреда и ќе игра против Словенија...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom