Фан Клуб: Интер

А што очекуваш од Пацини кога Пандев не играше, Ето не играше, Снајди не играше а у пакет со нив и Мота беше беден, сигурно не очекуваше соло акција од класичен шпиц ...
Ако тимот не игра добро и Пацини под дифолт не игра добро, не е он Меси па сам да реши утакмица со 2-3 потези уз мрдање на цела одбрана.

Башка денес даде гол, и тоа одличен гол, така да далеку бил од дрво и лош, тоа е Пацини, влага у кадар само кога постигнува голови, таков тип на играч е и ко и со Фиорентина така и денес он го даде решавачкиот гол и им ги донесе 3те бода, незнам што повеќе сакате од него, беше донесен да дава голови и тоа сега за сега го реализира у негов стил.

Jaсно ми е зошто Пандев има само 2 гола во Серија А.

Jaсно ми е зошто Пандев има само 2 гола во Серија А.
Е зашто де ? Ако ги споредуваш Пандев и Пацини ко профил на играчи ондак правиш огромна грешка, никаква логика ти нема ова, иначе за твоја информација, Пацини од 9 меча постигна 6 гола за Интер, па сеа види по статистикава дали е дрво или топола или целосно ги оправдува сега за сега парите дадени за него.
Денес го постигна голот за 3 бода, со Фиорентина исто, со Палермо он ја донесе победата, со Џенова он го постигна израмнувачкиот гол по што ги отворија, со Рома изнуди пенал на 2-1 и црвен картон за Бурдисо ...

А Пандев има дадено 2 гола е ради ова денес, не може да покаже константност, физички е многу слабо спремен, нема реализација ( Бреша, Киево празен гол, Парма празен гол ) и тн и тн, да не ти цртам зашто Пандев има дадено само 2 гола до сега во Серија А а има дупло повеќе настапи од Пацини во дресот на Интер сезонава.

Еј не претерувајте, Пацини е гол играч, а ниту еднаш не доби топка што може да ја употреби. Како и да е, супер изреагира и постигна битен гол (:
А таа што не успеа да ја смири во првото?

А таа што не успеа да ја смири во првото?

А Снајдер што не даде гол кога Пандев му ја намести? :)

Не бидете деца, Пацини е играч на кого ако не му дадат топка, нема да даде гол. Влага во 1 или 2 шанси у мечот и 70% од нив се голови. Денес имаше две шанси, даде еден гол и чао пријатно.

Што сакате вие, да ја земе од кај Цезар, да ги помине сите од кај противникот и да даде еврогол? Милито лани поарен да не беше?

Е ајде де, незнам што повеќе очекуваат од Пацини кога ко што пишав погоре е заслужен за минимум 12 бодови откако дојде во Интер, а и денес даде гол, сериозно, што повеќе сакате од тоа ? И тоа голот кој го даде не беше воопшто лесен, поготово начинот на кој ја собра топката по пасот на Пандев и у ист момент се ослободи од играчот на Лече и у пад постигна гол.

Милито подобар беше лани од Пацо, и ќе биде секад :tv:
Со минатогодишниот Милито сега за сега нема играч кој би можел да се спореди у овој Интер, Ето е најблиску до тоа и се надевам ќе биде она што беше Милито лани, ќе гази во убер најважните мечеви и ќе ги постигнува решавачките голови за Интер кои ете, ќе значат титула за тимот.

Мада тоа лани на Милито мислам дека е уникатно и тешко дека некој ќе го оствари, доволно е само дел од истото и тоа у Серија А, друго ништо не барам, све остало е само шлаг на торта.

Е зашто де ? Ако ги споредуваш Пандев и Пацини ко профил на играчи ондак правиш огромна грешка, никаква логика ти нема ова, иначе за твоја информација, Пацини од 9 меча постигна 6 гола за Интер, па сеа види по статистикава дали е дрво или топола или целосно ги оправдува сега за сега парите дадени за него.
Денес го постигна голот за 3 бода, со Фиорентина исто, со Палермо он ја донесе победата, со Џенова он го постигна израмнувачкиот гол по што ги отворија, со Рома изнуди пенал на 2-1 и црвен картон за Бурдисо ...

А Пандев има дадено 2 гола е ради ова денес, не може да покаже константност, физички е многу слабо спремен, нема реализација ( Бреша, Киево празен гол, Парма празен гол ) и тн и тн, да не ти цртам зашто Пандев има дадено само 2 гола до сега во Серија А а има дупло повеќе настапи од Пацини во дресот на Интер сезонава.

Koлку топки/асистенции не му пуштија Ето, Снајдер и остала компанија на Пандев...тие топки да беа наменети кон Пандев, тој ќе имаше сигурно над 10 гола оваа сезона, но ете некој си има поголема репутација од Пандев и кој го ебе него.
Неможам да најдам колку асистенции има Пандев оваа сезона, искрено мене асистенција/топка на тацна ми вреди повеќе од постигнат гол, денес тоа го направи Пандев, а Пацини реализира..секој би го реализирал тоа.
Поентата ми е дека Пандев е по корисен играч од Пацини.

Koлку топки/асистенции не му пуштија Ето, Снајдер и остала компанија на Пандев...тие топки да беа наменети кон Пандев, тој ќе имаше сигурно над 10 гола оваа сезона, но ете некој си има поголема репутација од Пандев и кој го ебе него.
Неможам да најдам колку асистенции има Пандев оваа сезона, искрено мене асистенција/топка на тацна ми вреди повеќе од постигнат гол, денес тоа го направи Пандев, а Пацини реализира..секој би го реализирал тоа.
Поентата ми е дека Пандев е по корисен играч од Пацини.
Празен гол со Киево при 0-0 што е ? Празен гол со Парма што е ? Она со Бреша што е ? Или и таму не му подавале, дај жити све само образложи ми го она последното со факти, дека Пандев е покорисен од Пацини, баш ме интересира објаснувањето за таквото тврдење.

Еве, ќе ти помогнам, Пандев има 2 гола и само 3 асистенции сезонава во Серија А, останатото тебе ќе ти го оставам за да го образложиш како тоа Пандев бил покорисен од играчот за кого реков погоре, им донесе минимум 12 бодови откако дојде во Интер, или головине со Палермо беа тацни, или оној со Бари, или овој денес беше тацна, да, ако се лажеме.
Или не си ги гледал Интер во мечевите каде Пацини носеше бодови или си ги глеал и со сила тераш пристрасно само поради фактот што Пандев е '' наше '' дете, али ете, си имаш простор, комотно можеш да си го образложиш тоа твое тврдење дека и покрај сите факти он бил покорисен од Пацини.

А Снајдер што не даде гол кога Пандев му ја намести? :)

Не бидете деца, Пацини е играч на кого ако не му дадат топка, нема да даде гол. Влага во 1 или 2 шанси у мечот и 70% од нив се голови. Денес имаше две шанси, даде еден гол и чао пријатно.

Што сакате вие, да ја земе од кај Цезар, да ги помине сите од кај противникот и да даде еврогол? Милито лани поарен да не беше?
Да де, што не даде, али нели на овој тоа му било работа, голови да дава? Две шанси утна претходно, мада јас не му се фаќам за шансите, јас се нервирам што е изгубен цел натпревар, не ми го правдајте со тоа што бил гол играч, не е оправдание тоа што цела утакмица се гушкаше со тој дефанзивецот и што не успеа ни една топка да ја стигне ниту да ја загради, првата успешна повратна ја одигра во второто полувреме, и тоа на центар скоро,не пред шеснаестник.

А пак глеам Пандев слаб ви бил, една асистенција до Снајдер, една до Пацини(и гол падна). Што направи бе Ето цела утакмица???

А што очекуваш бе Бенамата од Пацини кој е сам на противничка половина со 5 души околу него ? Сум пишал на темата, кој и да е напред во таква ситуација, или топката пратена до него завршува у гол аут, кај голман, у аут и тн и тн, или доаѓа до играчот и веднаш ја губи ...
Како и да ја вртите, Пацини беше подобар од цел пакет заедно напред ( Снајдер - Ето - Пандев ) факт, а вас ви бил дрво, топола, нема везе што им донесе три бода уз одличен гол, он ипак бил дрвото у тимов а всушност го направи она за кое и беше донесен, 6ти пат сезонава даде гол, во деветиот изигран натпревар за Интер.

Пацини ќе доаѓа до израз кога тимот ќе игра поофанзивно, кога ќе прават кросеви редовно од страна, а не денес да бидат со 2-3 центар шута и тоа крајно безопасни, во 2 наврати у второ беше сам, бараше топка креваше раце не ја доби, како сакате вие со ваква игра на тимот Пацини да дојде до израз, мада ете, и со ваква игра на екипата он пак даде гол у негов стил, таков гол само он може у екипава да даде, со таков прв прием и уз истото да измести противнички играч ...

Некако многу топло бе вечерва,полека полека да се соблекуваме на кратки ракави А ? :) Пацини се виде дека е гол играч,само една добра топка и ја претвора во гол,ваков играч ни треба и во Лигата на шампионите.

П.С Бране ама си ги дупи миланезиве аххахаа НЕ ГИ ПРОВОЦИРАЈ,, ЌЕ ТИ РИПНАТ ПАК МИЛАНИСТИТЕ КАКО ВЧЕРА...
Branko Ilievski NEKA RIPAAT )) :pos2:

Пак ке бидете шампиони во италија,навивам за вас, ги мразам аматерите!(Милан)!.

Празен гол со Киево при 0-0 што е ? Празен гол со Парма што е ? Она со Бреша што е ? Или и таму не му подавале, дај жити све само образложи ми го она последното со факти, дека Пандев е покорисен од Пацини, баш ме интересира објаснувањето за таквото тврдење.

Еве, ќе ти помогнам, Пандев има 2 гола и само 3 асистенции сезонава во Серија А, останатото тебе ќе ти го оставам за да го образложиш како тоа Пандев бил покорисен од играчот за кого реков погоре, им донесе минимум 12 бодови откако дојде во Интер, или головине со Палермо беа тацни, или оној со Бари, или овој денес беше тацна, да, ако се лажеме.
Или не си ги гледал Интер во мечевите каде Пацини носеше бодови или си ги глеал и со сила тераш пристрасно само поради фактот што Пандев е '' наше '' дете, али ете, си имаш простор, комотно можеш да си го образложиш тоа твое тврдење дека и покрај сите факти он бил покорисен од Пацини.
Не гледам дали е Македонец, Албанец, Грк или од Тунгузија, најмалце тоа, а и најмалце се понашам ко патриот по форуми:) ..така да тој факт може слободно да го тргниш на страна.
Тебе може ти игра добро Пацини, мене ми игра Пандев подобро, тебе ти игра Марига добро, мене Мунтари, ти си за Лео како тренер, јас сум за Рафа..
.. на играч на кој му бега топката од нозе ти ми кажуваш дека е добар играч, плус напаѓач кај што не смеј тоа да си го дозволи.
И да, може на мене ми се видоа повеќе асистенции, но ете грешка сум бил, без разлика Пандев барем не е чекач моментално, а Пацини и те како е чекач и ако некој не му пушти топка тој самиот неможи да се избори за гол шанса, да не речам коптав е со топка (незнај да ја води)..
И поентата беше дека Пандев далеку повеќе се залага за тимот отколку Пацини, без разлика дали има 10 гола Пацини или Пандев нема ни еден гол, не е се во постигнување на голови, треба некој и шанса да му створи за да реализира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom