Снајдер игра на неговата природна позиција тоа е глупото,иначе може да се проба и поназад во тандем со Камби и Мота али мислам дека нема гз Раниери да го игра на местото на Деки!У што кладба дека пак нема да игра прва?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Снајдер игра на неговата природна позиција тоа е глупото,иначе може да се проба и поназад во тандем со Камби и Мота али мислам дека нема гз Раниери да го игра на местото на Деки!У што кладба дека пак нема да игра прва?
Не треба кладба.. од мислителот се знае дека не треба многу да очекуваме. Иако на натпреварот со Лил позитивно ме изненади. Сите измени кои ги направи имаа смисла.У што кладба дека пак нема да игра прва?
Ван Гал е тој со мудата, Хидинк не правел такво нештоКога се прават експерименти тоа е. Го земаме Гасперсон а потоа лузерот Раниери кој на 70 години нема освоено ни еден трофеј, иако за Гасперсон е Жозе Мурињо...
Јас кога реков за Хидинг дека е најдобро решени после Боаш ме критикуваа на фан клубов дека ке им покажувал м... во соблекувална...
Сега останува да се надеваме дека Раниери ја научи лекцијата. Се вратија повредените па има шанса да состави тим кој ке се врати на врвот бидејќи и повеќе од јасно е дека среден ред со Занети-Камби-Дејо не функционира.
Од кај ова? Линк?Можно е со Џенова да биде одложен натреварот,поради обилните дождови и поплави од тој дел на Италија.Кај баш сеа најде пуу баш 2ка коа ја имав треба 1 кофц да се важи![]()