Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па што сакаш да игра кога го ставил позиција ала Снајдер... Додека си играше напаѓач пред повредата топ беше. Што глупости прави Конте не ми е јасен нека си игра Сенси на таа позиција, додека го играше таму Сенси растураше сеа фатил со Сенси повлечен на лева страна го игра, Санчез го пукнал средина... Дефинитивно има некој мозочен удар.Ништо не игра Интер.
Санчез мега-камен!
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
zaso kaj iscezna, 65% posed imaat, samite na sebe li presing da si praat, nemase potreba od toa so ogled deka skoro celo vreme ja imaat topkata u nozeКај исчезна тој пеколен пресинг не ми е јасно...
88 мин играше не лажиBi go ubil Konte sto go stai Lukaku prva postava i sto igrase 90 min.
Реално мизерни беа прво полувреме, а ако влагаме во муд на Барса фанови и да се занесуваме со поседот, тоа е друга прича. Поседот го правеа со додавање помеѓу одбраната.zaso kaj iscezna, 65% posed imaat, samite na sebe li presing da si praat, nemase potreba od toa so ogled deka skoro celo vreme ja imaat topkata u noze
ne e toa problemot, nego pristapot u napadot i idejata prvicna da se dojde do gol so sistem koj prv pat go igrame sezonava od start, 3412.
Ne sakam da sudam pred vreme ama ocigledno e i deka konte go primetil toa na poluvreme, vtorto pocnaa daleku podobro od prvo, veke pocnaa so sozdavanje na sansi. Biten e rezulatov i kupov i sve, ama zaso lukaku igra i denes toa ne mi e jasno, se nadevam na uste eden gol i on da e prva zamena.
sve e toa ok ama losata igra u prvo nema vrska so nepravenjeto presing zasto u najgolemiot del od vremeto inter ja imaa topkata u svoj posed a edna od poentite na presingot e toa, da go onevozmozis protivnikot da gradi akcija i da go nateras da go izgubi posedot, i dvete raboti bea slucaj vo prvo samo sto inter ne znaese kako do sansa za gol i toa bese glavniot problem.Реално мизерни беа прво полувреме, а ако влагаме во муд на Барса фанови и да се занесуваме со поседот, тоа е друга прича. Поседот го правеа со додавање помеѓу одбраната.
Сите напади им се базираа на рогање кон Лукаку, за разлика од првиот дел од сезоната каде што форсираа игра по земја само и беа вклучени сите играчи во градењето на акции.
Пресингот го снема а тој сам по себе носи паника кај противничките екипи и повеќе сериозни шанси.