Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 август 2010
Мислења
39.880
Поени од реакции
116.177
Ima najavi deka sme ponudile dvegodisen dogovor za eden midzet, ama premnogu sum pozitiven i radosen za transferot na Eriksen pa nema premnogu da komentiram. Prvata nervoza koga ke mi dojde ke im ebam sve sto baraat vakvi gomnari.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.205
Поени од реакции
10.243
Им го спакувавме и Габигол на Фламенго , се надевав дека ќе му извадат поише ама добор е ...
Gabriel Barbosa has officially signed with Flamengo and the Brazilian forward completed a €17m deal from Inter

Сите сме презадоволни од работењето на клубот , финансиска стабилно , трансфер цели . Али , ако сеа Конте изеде лајна на ТВ дека немал играчи , нека се гони и ПМ .
Склопија добар костур , на лето да се појачаат на тие позиции кои ни се проблематични , како крилни играчи , шпиц и еден штопер и да атакуваат на скудето и мора ама мора да се поминат групи ЛШ . Ова е поголемо must do од атак на скудето .
И 20% од идна продажба.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Реално, можеле многу подобро. Го наместиле да спие со рука под глаа, ко некое студио од Скопје што праи фамилијарни фото шутингс и глеаш колку тажно/смешно може да изгледа една групна слика :D

Како и да е, скроз небитно, земавте класа играч, секоја чест, се надевам искрено дека ќе ГОРИ кај вас!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.654
Поени од реакции
59.641
Колку не ги можам овие од Inter Media House... :facepalm: предходната сезона кичерајски го здипливме слоганот од Game of Thrones, едвај чекав да заврши сезоната, кога го закачија ова Not for Everyone. Сега не сакам да заврши сезонава, страв ми е што следно ќе смислат. Ги збунивме тотално англиските фанови кои поради Ериксен го видоа видеото и ене се на Твитер, се прашуваат што е по ѓаволите ова :pos:

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.452
Поени од реакции
7.747
Колку не ги можам овие од Inter Media House... :facepalm: предходната сезона кичерајски го здипливме слоганот од Game of Thrones, едвај чекав да заврши сезоната, кога го закачија ова Not for Everyone. Сега не сакам да заврши сезонава, страв ми е што следно ќе смислат. Ги збунивме тотално англиските фанови кои поради Ериксен го видоа видеото и ене се на Твитер, се прашуваат што е по ѓаволите ова :pos:
Па веројатно тоа и е поентата, да се крева прашина...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.250
Поени од реакции
46.626
Имаше денес најави од газета дело спорт дека конте можно е да менува формација по потреба и затоа и не го зима жиру, сакал еспосито да остане ради менторството од искусните играчи у нападот, и во случај да не игра лукаку ќе терал 3421 систем со ериксен и сенси позади напаѓач, исто во опција беше и 3412 формација која најверојатно ќе ја игра вечер бидејќи стартери се алексис, лаутаро и лукаку, во средина весино и барела.

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.572
Поени од реакции
4.560
Iskreno mislam deka namerno vaka se glupiraat t.e. igraat reverse psychology deka za losa reklama/prezentacija, se zbori najmnogu

Kajgana Shop

На врв Bottom