Фан Клуб: Интер

Ima najavi deka sme ponudile dvegodisen dogovor za eden midzet, ama premnogu sum pozitiven i radosen za transferot na Eriksen pa nema premnogu da komentiram. Prvata nervoza koga ke mi dojde ke im ebam sve sto baraat vakvi gomnari.

Им го спакувавме и Габигол на Фламенго , се надевав дека ќе му извадат поише ама добор е ...
Gabriel Barbosa has officially signed with Flamengo and the Brazilian forward completed a €17m deal from Inter

Сите сме презадоволни од работењето на клубот , финансиска стабилно , трансфер цели . Али , ако сеа Конте изеде лајна на ТВ дека немал играчи , нека се гони и ПМ .
Склопија добар костур , на лето да се појачаат на тие позиции кои ни се проблематични , како крилни играчи , шпиц и еден штопер и да атакуваат на скудето и мора ама мора да се поминат групи ЛШ . Ова е поголемо must do од атак на скудето .

И 20% од идна продажба.

Реално, можеле многу подобро. Го наместиле да спие со рука под глаа, ко некое студио од Скопје што праи фамилијарни фото шутингс и глеаш колку тажно/смешно може да изгледа една групна слика :D

Како и да е, скроз небитно, земавте класа играч, секоја чест, се надевам искрено дека ќе ГОРИ кај вас!

Колку не ги можам овие од Inter Media House... :facepalm: предходната сезона кичерајски го здипливме слоганот од Game of Thrones, едвај чекав да заврши сезоната, кога го закачија ова Not for Everyone. Сега не сакам да заврши сезонава, страв ми е што следно ќе смислат. Ги збунивме тотално англиските фанови кои поради Ериксен го видоа видеото и ене се на Твитер, се прашуваат што е по ѓаволите ова :pos:

Колку не ги можам овие од Inter Media House... :facepalm: предходната сезона кичерајски го здипливме слоганот од Game of Thrones, едвај чекав да заврши сезоната, кога го закачија ова Not for Everyone. Сега не сакам да заврши сезонава, страв ми е што следно ќе смислат. Ги збунивме тотално англиските фанови кои поради Ериксен го видоа видеото и ене се на Твитер, се прашуваат што е по ѓаволите ова :pos:
Па веројатно тоа и е поентата, да се крева прашина...

Имаше денес најави од газета дело спорт дека конте можно е да менува формација по потреба и затоа и не го зима жиру, сакал еспосито да остане ради менторството од искусните играчи у нападот, и во случај да не игра лукаку ќе терал 3421 систем со ериксен и сенси позади напаѓач, исто во опција беше и 3412 формација која најверојатно ќе ја игра вечер бидејќи стартери се алексис, лаутаро и лукаку, во средина весино и барела.

Iskreno mislam deka namerno vaka se glupiraat t.e. igraat reverse psychology deka za losa reklama/prezentacija, se zbori najmnogu

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom