Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.452
Поени од реакции
7.747
Ништо не игра Интер.
Санчез мега-камен!

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Па што сакаш да игра кога го ставил позиција ала Снајдер... Додека си играше напаѓач пред повредата топ беше. Што глупости прави Конте не ми е јасен нека си игра Сенси на таа позиција, додека го играше таму Сенси растураше сеа фатил со Сенси повлечен на лева страна го игра, Санчез го пукнал средина... Дефинитивно има некој мозочен удар.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Кај исчезна тој пеколен пресинг не ми е јасно...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.249
Поени од реакции
46.622
Кај исчезна тој пеколен пресинг не ми е јасно...
zaso kaj iscezna, 65% posed imaat, samite na sebe li presing da si praat, nemase potreba od toa so ogled deka skoro celo vreme ja imaat topkata u noze:)
ne e toa problemot, nego pristapot u napadot i idejata prvicna da se dojde do gol so sistem koj prv pat go igrame sezonava od start, 3412.
Ne sakam da sudam pred vreme ama ocigledno e i deka konte go primetil toa na poluvreme, vtorto pocnaa daleku podobro od prvo, veke pocnaa so sozdavanje na sansi. Biten e rezulatov i kupov i sve, ama zaso lukaku igra i denes toa ne mi e jasno, se nadevam na uste eden gol i on da e prva zamena.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.244
Поени од реакции
13.169
Го гледам Ериксен во дрес на Интер и уште не ми се верува.
Свака част оризари,капа доле за трансфериштево!

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Не играа воопшто лошо, скоро цело време имаа контрола на натпреварот. Проблем се овие голови што ги примаат без игра на противникот, што ги пресекува и им го нарушува балансот. Тоа им се случи и со Лече и со Каљари. Примени голови околу 70 минута и целата стратегија околу утакмицата иде низ прозор, зошто паник моуд се вклучува кај цел тим.
Ама тие се детски болести, кои секој сериозен тим мора да ги помине. Добро е што фактички немаат долга серија на лоши резултати, бидејќи помеѓу овие неколку киксови имаа и две победи во куп на Италија.

Јанг ќе биде очигледно ок засилување, џабе се изнајадовме сите гомна за него. :)
Стабилен играч, ретко прави глупости, дисциплиниран, што и реално беше потребно за позициите кај што ќе игра. Не им треба таму играч што ќе создава сам вишоци, бидејќи движењето на цел тим и напаѓачките шеми создаваат вишоци на тие позиции, па технички им треба човек што ќе знае само да ги користи. А Јанг и Кандрева, горе-доле го можат тоа. Можеби и Мозес ќе изненади, ќе видиме.
Потрча и Ериксен малку, да ја осети атмосферата и теренот каде ќе освои многу титули. :D
Добро е да се види тој левел на играч во дрес на Интер.
Мислам дека и Санчез ќе се најде сезонава. Пред да се повреди имаше одлични партии со Барса и Сампдорија, техничкиот квалитет е уште тука, се гледа со секој допир на топка.

Член од
24 февруари 2014
Мислења
736
Поени од реакции
1.172
Овој па Сенси пак се поебал ... што малер ќе беше. Од ноември навака 90мин вкупно дали има изиграно. Затоа конте морал да игра со 3ца напред. Без броз, сенси, гаљардини и дедо борха немал опции за у средина.

И одбрана чкрипи.. шкриниар ги заразил де фрај и дамбо со корона изглеа :D.

Ако не опорават некој до недела ќе биде интересно

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
zaso kaj iscezna, 65% posed imaat, samite na sebe li presing da si praat, nemase potreba od toa so ogled deka skoro celo vreme ja imaat topkata u noze:)
ne e toa problemot, nego pristapot u napadot i idejata prvicna da se dojde do gol so sistem koj prv pat go igrame sezonava od start, 3412.
Ne sakam da sudam pred vreme ama ocigledno e i deka konte go primetil toa na poluvreme, vtorto pocnaa daleku podobro od prvo, veke pocnaa so sozdavanje na sansi. Biten e rezulatov i kupov i sve, ama zaso lukaku igra i denes toa ne mi e jasno, se nadevam na uste eden gol i on da e prva zamena.
Реално мизерни беа прво полувреме, а ако влагаме во муд на Барса фанови и да се занесуваме со поседот, тоа е друга прича. Поседот го правеа со додавање помеѓу одбраната.
Сите напади им се базираа на рогање кон Лукаку, за разлика од првиот дел од сезоната каде што форсираа игра по земја само и беа вклучени сите играчи во градењето на акции.

Пресингот го снема а тој сам по себе носи паника кај противничките екипи и повеќе сериозни шанси.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.249
Поени од реакции
46.622
Реално мизерни беа прво полувреме, а ако влагаме во муд на Барса фанови и да се занесуваме со поседот, тоа е друга прича. Поседот го правеа со додавање помеѓу одбраната.
Сите напади им се базираа на рогање кон Лукаку, за разлика од првиот дел од сезоната каде што форсираа игра по земја само и беа вклучени сите играчи во градењето на акции.

Пресингот го снема а тој сам по себе носи паника кај противничките екипи и повеќе сериозни шанси.
sve e toa ok ama losata igra u prvo nema vrska so nepravenjeto presing zasto u najgolemiot del od vremeto inter ja imaa topkata u svoj posed a edna od poentite na presingot e toa, da go onevozmozis protivnikot da gradi akcija i da go nateras da go izgubi posedot, i dvete raboti bea slucaj vo prvo samo sto inter ne znaese kako do sansa za gol i toa bese glavniot problem.

U vtoro druga bese slikata i jasno bese uste u prvi 10 minuti istoto, mislam deka i konte ja uvide greskata a i fiorentina se otvorija pa toa ovozmozi poveke prostor za inter da napadne. Pak primivme glup gol, od mrtva igra, a taa situacija dojde posle greskata na jang koj pogresno proceni let na topkata, i sansata na vlahovic isto posle glupa greska na kandreva na svoja polovina. Neame i sreka vo vakvi situacii mislam deka kaj nieden klub ne e ova slucaj ko kaj nas, cela utakmica da ja izigraat perfektno, eden pogresen pas, mala greska bezvezna da ima, na kraj istata ke rezultira so gol, ko denes, 2 greski, ne tolku golemi, a ednata bese gol, drugata zicer sansa za vlahovic.

Kako i da e zasluzija pobeda iako ne bea na nivo, moze i smenata na sistem radi neigranjeto na sensi vlijaese ama ne e toa nekakov izgovor, ona sto e bitno e deka barela is back, denes mozda i najbolji na teren zaedno so bastoni.

Kajgana Shop

На врв Bottom