Фан Клуб: Интер

Ти ебам и управа и се, како дозволија Јувентус да им го лапнат Ериксен пред очите на Марота, аааааааааа оризариииии...

Лаутаро го казниле два натпревари да им ебам тоа смрдливата местачка лига.

Ти им викаш Raise the curtains, а тие ти викаат skrtnete go Eriksen eve sea se umesale PSG, lele neka se samoubijat eve se Barsa vlegle u posleden moment neka se obesat korona da gi ocisti orizarite sve da im ebam.

Поззз, Milano: your elegance is about to meet its match.

Сега колку супер старс имаме у тим? Четворица? Скрињар, Ериксен, Лукаку и Лаутаро?

Ќе го заборавев и Кандрева, значи 5 супер старс. И неколку rising stars како Брозо, Барела и Сенси :D

Па горе доле се согласуваме со се бе брат, само веројатно јас се помирив дека не донесоа некој класа везњак што го спомињаш затоа што немаше кој. Преговараа за СМС ама не успеаа. Ако нешто ми се допаѓа кај Марота тоа е што не оди со глава кроз ѕид и по секоја цена да зема играчи. Ставено им е на дознаење на сите дека никој не е незаменлив и дека за секого има алтернатива. Денес искочи инфо дека ќе пробаат да го договорат Ериксен на фри трансфер следното лето затоа што му истекува договорт, па можеби затоа и не запнаа летово да фукнат 80 до 100м за некој ко СМС на пример и да го преплатат.
Стекот знаеше ама ајде. :D

Отвори Твитер Стефан ве коби, смисли некоја фраза како 'Here we go' само твојата ќе биде ултра дно од типот 'Yippie Yey', глуми инфлуенсер новинар и утни ги сите можни трансфери во преодниот рок.

Уште не ми се верува дека успеаа да го реализираат трансферов. Го донесоа еден од најдобрите плејмејкери во свет, за само 20 милиони евра, во ситуација кога човекот за 6 месеци остануваше без договор и можеше да преговара со билокој клуб во светот.
Монументален трансфер!!
Марота ме направи верник во неговиот лик и дело.
Сериозно, фантастична работа од негова страна, демонстрира колкава разлика прави високо квалитетен и компетентен менаџмент, во развојниот пат на еден клуб. Тоа важи и за Аусило и останатите во позадина, големо браво.
Особено треба да им се честита на сопствениците, кои за период од скоро 3 години успеаја комплетно да ја променат траекторијата на клубот. Од полумртов клуб во слободен пад, со одлично менаџирање, стабилна финансиска подршка, квалитетен бизнис модел и многу трпение, полека го враќаат во big boys club. Ако го реализираат и проектот за сопствен стадион, тоа е ќе биде последниот чекор за да се вратат во друштвото на елитни клубови.
Сега веќе е време да се мисли на трофеи, какви и да се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom