Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.549
Поени од реакции
7.090
Туф какво ефе за голов, па па па..... БРАО!!!

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.283
Поени од реакции
13.263
На крај и од Конте поголеми експерти ќе даде кајганава.
Абе да се чудиш....

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.691
Поени од реакции
7.368
More kako mu ja zatnaa ustata na Konte, bas toj od Kaljari mu ja donese pobedata.
Lazaro, prva asistencija.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.003
Поени од реакции
116.762
На крај и од Конте поголеми експерти ќе даде кајганава.
Абе да се чудиш....

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Не, не сме поголеми експерти од него ама лошо звучеше неговата изјава. Што вика и ИО, да не беше лоша изјавата немаше да се вади на следната прес конференција.

Битни 3 бода, иако се нервирам што крв мочавме да ги заработиме. Мора полесно со ваквите екипи, да им ебам све умрено еднаш центар пројдоа и пенал направивме, ти ебам умрената екипа.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Многу го сакам копилево, му ја скина мрежата. И Весино исто супер одраз и гол. Преморени, со крпен состав и со мал мозочен удар на Весино ги добивме, тешко али ај ваљда ќе се одморат некои играчи сега за репрезентативна пауза.

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.573
Поени од реакции
4.569
Баш тој од Каљари му донесе победа да ти ебам неблагодарниот тренер.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.355
Поени од реакции
47.094
ne mozes so igraci od kaljari da baras pobedi, klucni golovi,vrtenje utakmici i slicno.

Napadot denes potfrli, narocito lautaro, mozda i najlosa utakmica sezonava za nego, za lukaku ke kazev dobra utakmica zaso bese aktiven, vlagase u sansi nemase sreka narocito u prvo ama ja sjeba onaa 1 na 1 so golmanot, ne se znaese koj do topka, ne znam so sakase, lob so glava ebate, losa odluka u sekoj slucaj.

Povtorno poklonet gol, verona 3 pati pomina centar, dade gol bez sansa, od nisto penal i ete ti 0-1, ama od toj moment do kraj, u paket so utakmicata protiv lecce, vakvo dominiranje sme nemale sezonava, 200 sansi imaa, toa sto mi se svigja e sto i so parma i so bolonja i so verona, kade imavme negativa, napagavme so koncept i ideja, ne panicea, ne se nerviraa, nemase situacija kade ne se znae koj jade koj pie, vakvite utakmici so spaleti standard ili gi gubevme ili nereseno, sekako gubevme bodovi.

Neam nekoja osobena zamerka za nikoj, iam razbiranje deka slabovo rotiranje si go prai svoeto ama konte treba da ukapira deka sistemov ima dosta golemi falinki u odbrana, mnogu slabo so clean sheets sezonava, a bar odbranata ni e jaka i za toa nema sto da zamerue mnogu, i bastoni se pokazuva ko top igrac za rotacija, vrie maliov.
Treba tuka nekoi raboti da se menjaat, a i u onie situacii koga cuvame rezultat, ko so barsa i dortmund, ednostavno ne gi biva za toa, ne mi teknue koj pisa tuka ama u pravo bese, na 0-2 so dortmund trebase da se postavi igra za da se ide na uste eden gol, a ne celosna defanziva od 45ta, za kur ne gi biva u takva situacija, so dortmund 3 gola, so sasuolo 2, so barsa 2, e tolku primija u 3 meca kade udrija all in na odbrana posle vodstvo protiv ekipi sto znaat da napagaat i davaat dosta golovi.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.756
Поени од реакции
8.852
Видете ги Дортмунд копилињата,коските ги оставија со нас,онај Хакими како Роналдо во најдобри времиња делуваше , за сега да се распаднат и да јадат дебакл..гла да не кренат дај боже живите нивни да му ги изнаебам..омилена екипа од Германија ми беше ама како ги замразив све да му ебам

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.052
Поени од реакции
1.178
Ако имаше контакт за пенал, ова е катастрофален кикс на Ханда.
Одбраната немаше многу работа, Де Фрај ми остави најдобар впечаток.
Барела се извади со голот, исто и Весино се разигра одкако постигна гол.
Лазаро ок, Бираги е тешка катастрофа.
Исто и Лаутаро денес одигра под неговите можности.

Имавме доста шанси, не бевме лоши ама вакви селски екипи мора да се добиваат рутински со убава гол разлика.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.003
Поени од реакции
116.762
Видете ги Дортмунд копилињата,коските ги оставија со нас,онај Хакими како Роналдо во најдобри времиња делуваше , за сега да се распаднат и да јадат дебакл..гла да не кренат дај боже живите нивни да му ги изнаебам..омилена екипа од Германија ми беше ама како ги замразив све да му ебам
De be pa i ti brat, aj ako ne da stojat protiv nas ekipite... :D
Dortmund e skroz razlicna ekipa doma vo odnos na gosti kade ne postojat. So nas edna ebana sansa nemaa, nula izigraa vo Milano. Eve i so Baern denes, udaveni na sekoj nacin.
Sea i so Barsa ke jadat 5 gola na Kanpot, nema sansa da ne gi posramotat.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.355
Поени од реакции
47.094
odma se znaese deka e penal posle prvata povtorena iako tamu ne se vide kontaktot, facata na handa sve kaza, u momentot koga go udri smesta izreagira deka ja sjebal. A i faktot sto voopsto ne se bunese a e kapiten e dovolen, cist penal jebiga, zgresi dosta, so klizac vleze da ja brani taa situacija.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
De be pa i ti brat, aj ako ne da stojat protiv nas ekipite... :D
Dortmund e skroz razlicna ekipa doma vo odnos na gosti kade ne postojat. So nas edna ebana sansa nemaa, nula izigraa vo Milano. Eve i so Baern denes, udaveni na sekoj nacin.
Sea i so Barsa ke jadat 5 gola na Kanpot, nema sansa da ne gi posramotat.
И јас го иам приметено со тоа „само против нас играат“, „само против нас голмани бранат“, „само против нас играчи даваат голови“. Ќе му ебам тоа битолскиот, само цмиздри ебаго.

Иначе, брииииииииииииииииииј што праите у Серија А :cuc:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Одбраната немаше многу работа, Де Фрај ми остави најдобар впечаток.
Барела се извади со голот, исто и Весино се разигра одкако постигна гол.
Лазаро ок, Бираги е тешка катастрофа.
Исто и Лаутаро денес одигра под неговите можности.

Имавме доста шанси, не бевме лоши ама вакви селски екипи мора да се добиваат рутински со убава гол разлика.
Не беше катастрофална грешка на Ханда колку шо извисија аматерски и си дозволија 4 на 3 ситуација кај шо тој изреагира така.

ако не тепавме на она пикање в шише ќе се откажев од интер сезонава.
не сум задоволен како ги тепавме ама сепак, уште еднаш победа на мускули, со класичен #тет момент.

Kajgana Shop

На врв Bottom