Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тој што ме цитирал кур да ми бричи. ОоооооооооооооооооооооооооООООООООООоооооооооооооо Fireball, Таки таки рууууууууууумбаааааСтеки Тредичи...
Да, косите линии го вадат малку од контекст дресот, за тоа си во право.Очобол е дресот оваа година. Јас бев да го купам и го видов одблизу. Косите црти ги има измислено некој дизајнер родител на дете од трето одделение. Му има направено правоаголник и сине, еве ти молив нацртај нешто внатре. Друга мана е што сината боја е премногу светла нијанса и во комбинација со белото околу врат, делува премногу светло за дрес на Интер. Јас си го купив ланскиот, многу поинтерашки делува.
Разбирам дека е прашање на вкус ама едно е кога гледаш слика друго е кога ќе го видиш во живо. Зелениот исто е страва на слика, инаку не е ништо посебно. Третиот дрес ако биде црн како што го најавуваа ќе биде полн погодок, ама не е излезен уште.
За тоа имињата позади преферирам без име да купувам, од кога купив дрес со Креспо на времето и ми го продадоа Креспо две недели потоа![]()
Има многу опции до крајот, од трампа со Дибала, трампа со Џеко, Коларов и кеш, само кеш па дури и да остане Икарди.СМС да беше од било кој друг клуб би бил топ трансфер, од Лацио превара играчи има доста. Ама ја сум за, зашто ако ја поврати формата може да направи огромна разлика, се до 50-60м е топ.
Остана уште само да ја испрска Ванда.Оде 9 у друго сопствеништво и официјално
Прегледај го приврзокот 214595
бонус, една слика, 1000 зборови
Прегледај го приврзокот 214596
Финансиски тешко изводливо, скоро и невозможно ова лето, со дибала има проблем и за тие image rights, плус пари требаат за агентот, 200 глупости, муабетот ми е, тешко и он и смс, кој ќе кошта бајаги.Најидеално сценарио е Дибала+Џеко+СМС. Кој че седи после на клупа, Конте нека му ја мисли. А сценариово не е толку научна фантастика. Со замена Дибала - Икарди и интер и џупцине че имаат огромна плусваленца. Плус Перо да се отпиши, ете го Џеко . За СМС можи да му се дај Политано плус еден од Весино или Галиардини.
Е тогај че биди, риииибаааариииии, стааари другааариииии, крроооооооооотко веслааајте кајчееетоооо...
Ханда
Скриниар Годин ДеВрилј
Лазаро...Барела.....Брозо.....СМС....Асамоа
Дибала...............
..............Лукаку