Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
5 август 2007
Мислења
3.590
Поени од реакции
2.619
Прегледај го приврзокот 214573

Јас мислам дека е јебење од дрес! Убедливо подобар од ланскиот, и многу други наназад. Дресов ми е преубав и размислувам да поседувам еден, али не ми се ризикува со Лукаку ... :icon_mrgr:

Ќе пукав со Икарди најсериозно али гет д фак аут мај фејс! :rolleyes:
Ако не беа она косине црти, шо ми прават душевен немир ко че ги гледам, че беше еден од најубавите дресови на интер последниве 10 и кусур години.
Сега молам бога 3 дрес да е убав.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ne sfakjam ni jas, eve aj neka dade nekoj barem edna slika kaj sto e debel Lukaku i ke kazam ok e vo pravo si moja greska. Gluposti, gledam i vo vas fan klub smaraa non stop za toa.
Накачи мускулна маса после СП зошто Рапети, фитнес тренерот што го донесе Мурињо, му кажал дека да биде покрупен ќе бил уште понезгоден за противничките одбрани. Страшно место е форумов кога сите ќе се закачат на некој running gag.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.712
Поени од реакции
4.553
Ако не беа она косине црти, шо ми прават душевен немир ко че ги гледам, че беше еден од најубавите дресови на интер последниве 10 и кусур години.
Сега молам бога 3 дрес да е убав.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Првично и јас се думав дали да го лајкам или хејтем баш поради тие косини околу Пирели, али ако погледнеш подобро, па ја разбиваат монотонијата некако, делува нашлакано али не ја дисторзира основната слика на дресот и добро изгледа. Барам за мене.

Инаку ми се допаѓа симетричноста на сино-црните линии по торзото и ракавите.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.125
Поени од реакции
9.074
Има новина некоја уведено за платите на странските играчи каде бруто платата што ја плаќа клубот ќе биде помала поради данокот што треба да се плати, значително помал од предходни години. Од тука оправдано можеме да дадеме повисока нето плата на странски играчи, затоа што бруто платата би била помала.

Едвај чекам да почне лигата да ги измочаме Лече со хетрик на Лукаку и да ги вратиме во Серија Б. Ајде малце ентузијазм и еуфорија, ало Конте, Лукаку, Барела ги земавме и ред други небитни, има да изгазиме сезонава.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.756
Поени од реакции
8.852
Едвај чекам да почне лигата да ги измочаме Лече со хетрик на Лукаку и да ги вратиме во Серија Б. Ајде малце ентузијазм и еуфорија, ало Конте, Лукаку, Барела ги земавме и ред други небитни, има да изгазиме сезонава.
И јас само за ова сум накурчен оваа сезона...сакам да ги изгазиме сите мали екипи и да му ебиме мамичето мамино на Сампдорија,Торино,Џенова,Болоња и сите клошарски екипи што не постојат 80% од сезоната ама кога играат против Интер коските ќе ги остават на теренот и голманите ќе имаат натпревар на годината...дербите како дерби пола ќе ги изгубиш и пола ќе ги добиеш..ама со малите мора да се добијат...

Саусоло и Аталанта се пријателски екипи и си го имаме со нив натиго-дајмиго и тоа ме плаши најмногу...поарно да ни беа душмани барем ќе знајш на шо си ...вака ако му зажежи ќе треба Жанг да се покажи како добро другарче и да раздаваме бодој.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.309
Поени од реакции
10.518
Има новина некоја уведено за платите на странските играчи каде бруто платата што ја плаќа клубот ќе биде помала поради данокот што треба да се плати, значително помал од предходни години. Од тука оправдано можеме да дадеме повисока нето плата на странски играчи, затоа што бруто платата би била помала.

Мислам ова со плативе што го збориш важи само за повратници во Италија од дијаспората. :icon_lol: Нејсе, нека му се со среќа 7М, само нека трпа голови.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.712
Поени од реакции
59.954
Првично и јас се думав дали да го лајкам или хејтем баш поради тие косини околу Пирели, али ако погледнеш подобро, па ја разбиваат монотонијата некако, делува нашлакано али не ја дисторзира основната слика на дресот и добро изгледа. Барам за мене.

Инаку ми се допаѓа симетричноста на сино-црните линии по торзото и ракавите.
Очобол е дресот оваа година. Јас бев да го купам и го видов одблизу. Косите црти ги има измислено некој дизајнер родител на дете од трето одделение. Му има направено правоаголник и сине, еве ти молив нацртај нешто внатре. Друга мана е што сината боја е премногу светла нијанса и во комбинација со белото околу врат, делува премногу светло за дрес на Интер. Јас си го купив ланскиот, многу поинтерашки делува.

Разбирам дека е прашање на вкус ама едно е кога гледаш слика друго е кога ќе го видиш во живо. Зелениот исто е страва на слика, инаку не е ништо посебно. Третиот дрес ако биде црн како што го најавуваа ќе биде полн погодок, ама не е излезен уште.

За тоа имињата позади преферирам без име да купувам, од кога купив дрес со Креспо на времето и ми го продадоа Креспо две недели потоа :pos:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.368
Поени од реакции
47.151
Оде 9 у друго сопствеништво и официјално

Untitled.png

бонус, една слика, 1000 зборови

67764650_1121813521348257_6625606203680489472_n.jpg

Последно уредено:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.590
Поени од реакции
6.757
Дрес и Сако, ајде Лукаку фаќај патот од Интер додека уште не си се сместил во Милано. Стек Монси, Стек Варошлија, Стек Црнокрак, Стекнатела Днерсаче.
Стеки Тредичи...

Kajgana Shop

На врв Bottom