Фан Клуб: Интер

Квалитетни играчи се наоѓаат и за помалку пари и за без пари

Праксата кај нас не го вели тоа! Имаме докажана и проверена неспособност за пронаоќање и дообработување на такви фудбалери.

40 мил. за Кондогбија - Феил!
Ај да не продолжувам, џабе е.

Ние и триплета освоивме со играчи кои дојдоа на слободен трансфер или за малку пари.

Ние триплета освоивме со ветерани над 30. Во нив беа Снајдер, Ето, Милито и Мота.
Не е битно само да дојдат фри, или за малку пари, битно е што ќе дојде.
И Роки гратис го зедовме, па ако ви е то сатисфакција да правите тим на гаге ондак ок.

Брат 33 години има, како е ок? Еве хипотетички 100 даваш за Икарди и 100 за Роналдо. Првиот и да се повреди ќе се врати и има шанса пак да игра на врвно ниво, вториот се повреди ли отиде јабана, отидоа парите дадени за него, плановите што ги правел тимот итн итн.

Како тоа дербито ќе било фрустрирачко за нас? Па уште поголем мотив ќе имаат нашиве да ги победат ѓубрињата. :) Абе ајде Касерес го стави во џеб пред неколку дена, Шкринијар ќе го фрустрира до максимум, ќе ти ебам и Роналдо и све. :D
Dadovte po 40 milki za neprovereni igraci mario i gabigol... frlivte 80 bona u bunar... nie davame 100 za dokazana svetska klasa... ke nemalo impakt? Wtf? Pa so edna noga kiki e bolje od ikardi ili koi da e vas igrac

Dadovte po 40 milki za neprovereni igraci mario i gabigol... frlivte 80 bona u bunar... nie davame 100 za dokazana svetska klasa... ke nemalo impakt? Wtf? Pa so edna noga kiki e bolje od ikardi ili koi da e vas igrac
Не замарај жити мене, ако немаш капацитет да сфатиш што сакам да кажам не ме цитирај. Флопови и промашени трансфери се двајцата, кој рече дека не се? Ќе видиме колку Роналдо ќе е поефикасен од Икарди, не биди толку сигурен само тоа ќе ти кажам. ;) Башка не е дојден Роналдо кај вас, а ако не дојде ќе има тежок ремет.

Па еве гледаш, и Кондогбија 40 милиони па ништо. Од друга страна Шкринијар е играчиште. Не е се до парите. Ако ДеВриј одигра на ниво ќе имаме најдобра одбрана во Италија, а во исто време можеби и најевтина. Ситуацијата не дозволува мега трансфери, така да треба да се купува паметно. Додуша јас не го сметам Кондогбија за грешка, дечкото е добар играч кој од некои причини не се снајде во Интер. Тоа се случува секаде. Другите двајца што ги зборувавме не се играчи.

Не замарај жити мене, ако немаш капацитет да сфатиш што сакам да кажам не ме цитирај. Флопови и промашени трансфери се двајцата, кој рече дека не се? Ќе видиме колку Роналдо ќе е поефикасен од Икарди, не биди толку сигурен само тоа ќе ти кажам. ;) Башка не е дојден Роналдо кај вас, а ако не дојде ќе има тежок ремет.
Auu pa so ke me remetis ke me boli so da ti kazam.. juve u sekoj pogled momentalno e klasa nad inter

Auu pa so ke me remetis ke me boli so da ti kazam.. juve u sekoj pogled momentalno e klasa nad inter

Фудбалер со 4 златни топки во 5 години, играч кој вредеше цел тим до вчера наеднаш станува стар и потрошен, остаре за еден месец откако се поврза со Јуве. Играч за кои 100 мил се многу! А Марио и Кондогбија за 80 нема проблем...

Е ова само во наш фан клуб ќе го прочиташ бате! :pos:

Флопови и промаршени фудбалери биле двајца :pos:
Јас мислам да се водеше некоја статистика ние рекордот ќе го држевме.

Па еве гледаш, и Кондогбија 40 милиони па ништо. Од друга страна Шкринијар е играчиште. Не е се до парите. Ако ДеВриј одигра на ниво ќе имаме најдобра одбрана во Италија, а во исто време можеби и најевтина. Ситуацијата не дозволува мега трансфери, така да треба да се купува паметно. Додуша јас не го сметам Кондогбија за грешка, дечкото е добар играч кој од некои причини не се снајде во Интер. Тоа се случува секаде. Другите двајца што ги зборувавме не се играчи.
За Марио делумно не се согласувам, мене ми изгледа/ше дека има потенцијал, али за Габигол, па на јутуб да го отвориш ќе видиш дека дечкото е далеку од добар играч, не знам што гледале коа го купувале

Друже јас не велам дека мораме во секој случај да рснеме 80 мил за некој играч. Јас велам дека ни треба(ше) докажан фудбалер, изграден. А по таков не загризавме.

Последно уредено:
За Марио делумно не се согласувам, мене ми изгледа/ше дека има потенцијал, али за Габигол, па на јутуб да го отвориш ќе видиш дека дечкото е далеку од добар играч, не знам што гледале коа го купувале

Не е тоа што ни треба, тој може во склоп на среден ред составен од играчишта да функционира како штраф во машината. Ние го зедовме за 50 милиони, му дадовме 10-ка да носи и колку што разбрав во моментот, тој беше моторот што фали, тој беше тој играч кој требаше да ги промени работите. Видовме сосема безопасен играч со никаков карактер на терен.

Патем, мислам дека е најлошо кога се купува играч врз основа на одиграно Светско/Европско. Ќе одиграат таму како ненормални неколку утакмици, се фрлаат за секоја топка, ќе се продадат добро и после ништо.

Друже јас не велам дека мораме во секој случај да рснеме 80 мил за некој играч. Јас велам дека ни треба(ше) докажан фудбалер, изграден. А по таков не загризавме.
Се согласувам, ни требаат играчи кои се докажани, како Наинголан на пример.

Ete klasa go zemavte naingolan... ali ete ke komentiram u stilot na stefan: radza ide nadole so formata, pushi i se glupira, moze da donese nemir vo soblekuvalnata i timskiot duh..zatoa nema da vi go bide radza... nebitno sto ste go zemale za 30 milioni (sto za igrackiot kvalitet e malku)...

Не гледам зошто би имало ремет, освен еве некои шо претерват.

Пошо уште непотпишан, се пуваат дека немало потреба да се отвара нова тема за догодина. Затоа ќе има ремет ако не го потпишете.

Па Сладоледџија уште во темата Канта не напиша за Роналдо, изгледа дрка 24/7 на него, а до вчера му беше дајвер, глумец и пичка. И не е само он, многу има, така да у случај да не потпише ќе си има ремет.

Повеќето овде не имате сфатено мене,берзекер и гуарин(мислм овај беше) дека ние сакаме да купиме играч од 60-70кк без разлика кој и да е.Јасно ни е дека не можеме ние да го купиме Бејл.
Ние сакаме само да се купи нешто реално што ни треба,и да не се ценкаме за 2-3 или 5 милиони.И секогаш на крајот одредени ликови од фан клубов доаѓаат до заклучок дека тие играчи што не сме ги купиле поради ценкање не ни биле толку потребни и добри.Се најдува некоја глупа причина за да се оправда тој потег од управата.Е тоа ме иритира.Значи не може да кажеш дека Дембеле за 18 е јак а за 25 не е јак и ни е не потребен.Потоа ќе донесеме некој босотилак од Фросиноне за истите пари и ќе ми го прават на фан клубов новиот Верати,јер и тој дошол од втора лига.
Зошто не ги хејтаме за ова лето?Затоа што си ја работат работата како што треба.Е лани хејтавме затоа што не се работеше како што треба.Многу нормална и проста работа.И сигурно нема да ги фалам доколку останеме со досегашните играчи,при толку дупки во тимот.

Ама треба и ти и Берзекер и компанија да разберете дека за 31 годишен играч со ЕДНА година до истек на договор не се фрлаат премногу пари, па колку сака нека е добар. Има одредени правила во светот на бизнисот, исто и на пазар кога ќе отидеш ако да речеме 100 денари е килограм јаболка, ќе дадеш ли ти 100 денари за стари и неквалитетни јаболка или ќе дадеш за некои сега што се набрани? Сега ај пошо сме заинтересирани за Дембеле нека рокнат 50 милиони нашиве пошо нема друг фудбалер на светов што игра на неговата позиција. И бонус на ова е ФФП, и на тоа мора да се мисли, а кога си ограничен со ресурси тогаш мора да внимаваш на секое евро што го трошиш.

Не може да ги критикувам нашиве кога завршија фантастична работа со Шкринијар, од нигде никаде го ископаа и испадна најдобар дефанзивец у лигата лани, Гаљардини исто така е добар дил, е сега има и грешки како Марио и Барбоса ама тие не можам стрикно на Сунинг да им ги препишам затоа што според мене тоа беа panic buy од нивна страна непосредно по нивното доаѓање во клубот и носењето на Де Бур. Друго е кога имаат цело лето за работа, се виде лани а еве и годинава се гледа, одлично си течат работите и немаме никакви замерки, со мали исклучоци секако.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom