Брат 33 години има, како е ок? Еве хипотетички 100 даваш за Икарди и 100 за Роналдо. Првиот и да се повреди ќе се врати и има шанса пак да игра на врвно ниво, вториот се повреди ли отиде јабана, отидоа парите дадени за него, плановите што ги правел тимот итн итн.
Како тоа дербито ќе било фрустрирачко за нас? Па уште поголем мотив ќе имаат нашиве да ги победат ѓубрињата.Абе ајде Касерес го стави во џеб пред неколку дена, Шкринијар ќе го фрустрира до максимум, ќе ти ебам и Роналдо и све.
![]()
Реков за потенцијалната мотивација претходно, али тоа пред да ни врачи неколку комада.

Заебанцијата на страна, факт е дека овој Јуве ќе биди далеку поопасен, преопасен.
Искрено, еве јас отсекогаш сум го ругал Јуве (еве можда неоправдано и непотрено) и не сум го ценел не само поради тоа што ни е конкурент, туку и поради тоа што немал ѕвезди 15 години уназад, играа одлично но немаа така скап тим на хартија. Досега не успеаа нити еден мега трансфер да обезбедат, но со Роналдо Јуве си инвестира во реномето.
Повреда си е повреда, може на секого да му се деси. Очигледно Јуве се осеќаат финансиски комотни да ги претрпат сите ризици. Истото би се дешавало и во Реал доколку платат 300-400 мил за Нејмар. Ејј.. 400 !!!