Фан Клуб: Интер

Кој рече дека нашава игра е за топ 4? Реков дека ни Рома ништо не игра, а членот искоментира дека имале многу подобра игра од нас.

Баш тоа немаат друже, толку си ги гледал изгледа...
Лацио сум ги гледал и имаат супер игра, за маливе тимови изгледаат како Барселона.

Рома не сум ја гледал освен со нас, ама не можам да замислам да играат полошо од Интер, дури и Беневенто игра подобро од нас.

Денес имало и протест пред седиштето на Сунинг, фановите на Интер со порака до газдите: "You will never get real respect from the Nerazzurri without true love for Inter".

Кој рече дека нашава игра е за топ 4? Реков дека ни Рома ништо не игра, а членот искоментира дека имале многу подобра игра од нас.
Не беше коментрот за тебе, туку општо за сите што бараат топ 4.
Играва што ја имаме и да фатиме 4то место ќе не подујаат во ЛШ.
Да да,секако дека со парите што ќе ги земиме значително ќе се изјачаме.

Ако фатиме 4то место ке има солидни засилувања. Ако не, ке се продаваат Икарди и Скриниар па со тие пари ке се носат играчи, и ке се надеваме дека Сабатини е навистина толку добар во својата работа и без Икарди и Скриниар ке успееме да направиме посилен тим од овој сезонава.

Една мала анализа за дербито...

Милан е во подобра форма, супер мотивирани се со Гатузо и немаат проблем со повреди. Најверојатно ке излезат со истиот состав кој ја победи Рома. Според играчи, воопшто не се поквалитетни од нас, дири тука му давам предност на Интер. Домашната публика и добрата форма ги прави фаворити, но во ваков дерби натпревар многу и не е важна фаворитската улога.

Интер е во очајна форма, Кандрева, Миранда и Икарди само што се враќаат од повреда а Спалети засега нема решение за лошата игра.
Шансата на Интер ја гледам во Икарди и Перишич како поединци кои можат да решат натпревар, и мотивацијата на другите играчи бидејќи сепак се работи за големо дерби и очекувам да дадат се од себе во овој натпревар.
Спалети сепак е поискусен и далеку пдобар стратег од Гатузо па тоа е уште еден плус за нашиот тим.

Очекуван состав:
Ханданович
Кансело Шкриниар, Миранда, Дамбросио
Валеро-Гаљардини, Брозович
Кандрева-Икарди-Перишич

Јас би го играч Карамох десно а Кандрева триквартиста ама мислам дека спалети размислува поинаку.

Јако дело, не била играта за топ 4 пласман и боље да не ни играат ЛШ. :D И летоска пак, кај се играчите, кај се ѕвездите, кинези умрете..............

Ме заболе кур каква е играта, само нека се пласираат у таа ебана ЛШ. Па и да испаднеме у групи одма првата сезона, преку тасе, така раснат децата. :icon_mrgr:

Јако дело, не била играта за топ 4 пласман и боље да не ни играат ЛШ. :D И летоска пак, кај се играчите, кај се ѕвездите, кинези умрете..............

Ме заболе кур каква е играта, само нека се пласираат у таа ебана ЛШ. Па и да испаднеме у групи одма првата сезона, преку тасе, така раснат децата. :icon_mrgr:
Moш убодеме некоја мртва група со Порто, Базел, Зенит и слични таман за трето место.

Moш убодеме некоја мртва група со Порто, Базел, Зенит и слични таман за трето место.
Или со Манчестер Сити пошто можеме 6 гола да им дадеме. грмехехехехехехехе

урковача :kafence:

Од носење на играчишта и интер ис каминг,стигнавме да сме ги продавале Икарди и Шкриниар за да сме носеле други.
Абе нека го испродадат клубот да не се нервираме џабе.Барем ќе немаме никакви надежи и ќе си паткаме рајат околу 10то место без стресови.

Или со Манчестер Сити пошто можеме 6 гола да им дадеме. грмехехехехехехехе

урковача :kafence:
Glup si ama premnogu si glup nikad ne rekol deka 6 gola ke im dademe na Siti tuku 5, a i da go rekol toa ne go rekol, moze go spomnal ama ne vo taa konotacija iako se izgledase taka do kraj na Noemvri igrata i Spaleti go navestuvaa toa, ama fakt e deka Spaleti e kriv iako mu gi najavuvaa i bese ubeden deka Naingolan,Di Maria i James ke gi donesata nikad ne rekol deka ke dojdat nitu pak rekol deka ke bide top 4 iako garantirav za toa so Spaleti na klupa.

hehehheuhehueheheueheuheuehuehueheuheuehueheuheue

Ако фатиме 4то место ке има солидни засилувања. Ако не, ке се продаваат Икарди и Скриниар па со тие пари ке се носат играчи, и ке се надеваме дека Сабатини е навистина толку добар во својата работа и без Икарди и Скриниар ке успееме да направиме посилен тим од овој сезонава.

Една мала анализа за дербито...

Милан е во подобра форма, супер мотивирани се со Гатузо и немаат проблем со повреди. Најверојатно ке излезат со истиот состав кој ја победи Рома. Според играчи, воопшто не се поквалитетни од нас, дири тука му давам предност на Интер. Домашната публика и добрата форма ги прави фаворити, но во ваков дерби натпревар многу и не е важна фаворитската улога.

Интер е во очајна форма, Кандрева, Миранда и Икарди само што се враќаат од повреда а Спалети засега нема решение за лошата игра.
Шансата на Интер ја гледам во Икарди и Перишич како поединци кои можат да решат натпревар, и мотивацијата на другите играчи бидејќи сепак се работи за големо дерби и очекувам да дадат се од себе во овој натпревар.
Спалети сепак е поискусен и далеку пдобар стратег од Гатузо па тоа е уште еден плус за нашиот тим.

Очекуван состав:
Ханданович
Кансело Шкриниар, Миранда, Дамбросио
Валеро-Гаљардини, Брозович
Кандрева-Икарди-Перишич

Јас би го играч Карамох десно а Кандрева триквартиста ама мислам дека спалети размислува поинаку.

Без Икарди и Шкриниар посилен тим?????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ало, свестете се, се надевавте на посилен тим и без Снајдер и Ето ама видовте шо се деси.

Двата најдобри играчи за кои ни беа потребни 8 години да ги пронајдиме и уиграме, а сега ќе ги продаваме за други да земаме.
Ако ова ти е желба не знам што да ти речам, тонете тогаш вие просек фанчиња!

......
Крај краева па не мора ништо да се купува, освен ако сме приморани да продаваме тогаш нека биди нешто од чкартот.
Доколку ете немаме право поради забрани да инвестираме зошто да мора да продаваме за да купуваме? Нека дреми овој тим и в година, пошо сигурен сум дека ако се направат повторно темелни промени ќе се бориме за испаѓање!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom