Фан Клуб: Интер

Јер летото беше топ.Ете затоа сме јаки сезонава.
@Syn Само да те поздравам другар.И не , не ми е кеф што незнаеме кај тераме!
Сеа како испадна летово,успешно било или не ?
Ќе се задоволам со ДА/НЕ одговор,не сакам реферати !
Pa ti rece deka letoto e uspeano be ne ja, zatoa neli koa ti rekov doi na 31vi na kraj na transfer rok, za da vidime na sto sme za ls, ti nisto od toa ne naprai, a bese spremen za brisenje od forum da se kladis. Inace u realnosta, zaso izglea u izmislen svet zivees i izmislues muabeti, nikade ne sum rekol deka letoto bilo uspesno. Ova po malce bolno stanue so izmisluvanjevo na muabeti btw, sredi se, ne mozes da diskutiras za nesto izmisleno.

P.s. po 100ti pat ti go pisuem ova, i 3ti da sme na kraj ili 4ti, nikakva satiafakcija nema da mi pretstavuva toj podatok, potfrlija u sekoj slucaj.

Последно уредено:
Ја послаб играч од Кандрева, па и од Гаљардини немам видено, а имам видено све и свашта од играчи. Гаљардини пријатели мои нема основни фудбалски елементи во себе, не знае да прими топка, не знае дупли пас да изигра, не знае краток пас, не знае долг пас, НИШТО НЕ ЗНАЕ. Гаргањо за сиромашни, ама за оние што живеат во картони под мостови.
Големиот Тото, што да се каже за него? Последен центаршут кој го има погодено е пред војната 91 година.

Спалети? Кој си бе ти? :pos: Абе го даваат вчера у кадар таков го ставил рачето на јарешката брада, нешто тинкермен, нешо у фазону размишљам ау, а сиротиот беше издоминиран од Беневенто сред Милано......... Дај бе покриј се со нешто и испари од клубов, па нели ти е срам бе крвта да ти ја ебам. Дај Икарди нек се враќа, ваљда со него ќе живнеме колку толку зашо ова не личи ни на осмолигашки фудбал.

П.с. Зашо бе цел живот Ранокија е дежурен кривец? Жими се многу го поштувам Рано, кога и да игра дава 150% од своите можности за разлика од гомна како Брозовиќ и остала багра. Без разлика што некад знае да згреши и да се изглупира, океј момак и играч е Ранко, за џабе го серете/МЕ толку.

Skriniar posle sezonava, prodolzuvanje na dogovor, davanje status na zamenik kapiten, pa i kapiten, ako ikardi resi da si ide posle ovaa godina, ovoj igrac e nesto sto mora da se zadrzi tuka so godini i godini, aj ikardi e poteska opcija za toa, i wanda agent, i pernici ima doma so negov lik, sfakas deka e zabegan u samobendisanosta, ama so skriniar ne e toa slucaj.
Edinstvena svetla tocka godinava e on, i ko transfer ( eftino go zemaa ) i ko sve, deckovo gazi, edno od otkritijata za ovaa sezona u italija e, ko dounaruma sto bese koga mihajlovic go strpa u prvi 11 od nigde nikade.

A ranokija so vika vcera, go prasale dali posle golov ocekuva i so milan da startue vika nebitno be samo ls da se plasirame ... kakov kutar lik, tocno e deka e dezuren krivec ali u pravo e stekov, da se zalagaat site ko nego top ke bese, u timov samo par igraci se ostavaat a toa se skriniar, kanselo, karamoh koga dobiva sansi i tolku, drugovo sve potfrla i u igra i u zalaganje.

Sto se odnesue do kandreva, sve poveke i poveke sum da se prekomanduva centralno u sredina ako vise mora da igra ( otkako vleze karamoh vcera tamu igrase ), ko sto igrase u livorno i u juve, a ne ko desno krilo. Znaci ubeden sum deka vamu pokorisen ke e otkolku desno, ili levo, ne deka i na toj del od terenot ke e top ama valjda polesno ke moze da se vlecat kontri i da se iznesue topka radi negovata brzina, e sea zavrsniot pas, ili sutirnjaeto ... :popce: , ali pak sve bolje od igranje ko desno krilo, kade i kanselo go gusi i mu ebe 100 majki, poise smeta tamu i e od korist za protivnicite otkolku za inter.

Ранокија и неговата кариера се упропастени од тренерите кои фигурираа у клубов а и од целата таа пост триплете атмосфера и мртвило која го задеси Интер. Еден Бонучи кариера напраи пошто ја имаше таа среќа да отиде во добро изменаџиран тим што знае што сака.

Кандрева играше добро вчера централно, така треба и да продужи до крај, Карамох и Перишиќ на страна, Кандрева централно и позади у средина Валеро-Весино. Овој Рафиња врска нема, Брозовиќ е ментален инвалид а Гаљардини ќе се среди, верувам у него, има потенцијал само треба добро да се работи со него за да не изгори ко многу играчи што гореле у тимов.

За Шкринијар братот излишни се сите коментари сезонава, најдобар трансфер на чизмата оваа сезона дефинитивно и најдобар штопер у лига. Ок сеа некој ќе рече вака се ложевме и на Муриљо и Хесус ама они покрај тоа што играа јако на почетокот сепак знаеа да кикснат понекогаш, онака баш кикс да испаднат ко млади мајмуни.

Види го овој Александар колку е досаден еј, 4 месеци го немаше нигде, сеа овие 2 почна да замара ненормално, бог да чува канцер од фан. Убер лош тип на фанови ти се ваквите, ќе каже нешто и после е спремен да навива и против тимот само за на крај да си испадне у право. Едно е критика друго се вакви ноторни глупости, еј Син добро ли беше летото уау као децана мали, дали било успешно трансфер летото, ај ќе видиме у мај, што праиме ако и покрај се сме у местата кои водат у ЛШ?

@Syn
Не ти е срам да сменуваш ставови колку ти курот сака ?
tebe ne ti e sram da izmislues raboti na forumov i da tvrdis deka nekoj gi rekol ?
Koj stav sum go smenil, deka sum bil ubeden deka ke idat u LS, da, sum bil ama toa nema vrska so toa sto ti go zboris.
Kade sum rekol deka letoto bilo SUPER, eve te molam kazi mi zasto prasanjeto ti bese toa, ne tuku go drvi za stavovi i gluposti, prvicnata diskusija sto ja nacnuvas, kazi kade istoto e kazano, ako neznaes, kjuti bolje i ne zamaraj. :)
Eve te prasuem, kade sum rekol deka letoto ni bilo super, kade ja sum bil zadovolen od toa kako ni pominalo transfer letoto za koe imav previsoki ocekuvanja ?
Ne vrti od okolu, direktno odgovori mi, zasto toa me prasuvas, odnosno tvrdis.

Дека летото беше добро трансфер лето.Дека и само Спалети да бил донесен пак се смета за успешно трансфер лето.
Те прашувам моментално дали си или не си задоволен
ДА/НЕ
САМО ТОА ОДГОВОРИ несакам ни збор повеќе од тоа да напишеш.

Дека летото беше добро трансфер лето.Дека и само Спалети да бил донесен пак се смета за успешно трансфер лето.
ДА/НЕ
Зошто сеа прашуваш? Кај беше да прашаш периодот некаде пред Нова година? Или у подрум беше?

Ако си таков фраер што искача ко печурка после дожд, зошто не чекаш мај па тогаш да го поставиш истово ретардирано прашање?

ДА/НЕ
Abe toa po doma ke im kazues koj sto ke pise ili kaze, ne tuka.
Zasto SEUSTE se ponasas ko ja da sum rekol deka letoto bilo super ? Zasto mi prilepues takov glup stav koga nemase navivac na inter u svetov sto bese zadovolen kako pomina letoto ...
Zasto voopsto nacnuvas diskusija za izmislena rabota ? Toa ne mi e jasno.
Kade toa nekoj rekol deka samo nosenjeto na spaleti znaci i uspesno transfer leto ?
Daj sredi se i stabiliziraj se, nikoj nikade takvi stvari ne rekol, nikoj nikade ne bil zadovolen kao pomina letoto, zasto voopsto prasuvas vakvi raboti koga odamna se odgovoreni niz temava.

Mozes da diskutiras ete za toa sto stekot mi pisa u temata za serija A, za inter i LS, ama za transfer letoto nemoj te molam, razocaran bev kako pomina ko i site navivaci na timov u univerzumov, nema sto poise da se kaze na taa tema.

Na krajot od denot, uspesno transfer leto znaci kako onie sto se doneseni se pokazuvaat u inter, nenosenje na zvucni iminja ne znaci i loso transfer leto, skriniar e klasicen primer za toa, ama eve i vo vakva situacija, ne bev zadovolen kako pominavme, niti pak sega sum zadovolen kakvi potezi vlecele i za toa milion pati iam diskutirano tuka.

Зошто сеа прашуваш? Кај беше да прашаш периодот некаде пред Нова година? Или у подрум беше?

Ако си таков фраер што искача ко печурка после дожд, зошто не чекаш мај па тогаш да го поставиш истово ретардирано прашање?
Кога е се' во ред и кога работите течат онака како што треба зошто да го тупи тука...

Играа добро и сите бевме спокојни, немаше потреба од реферати и критики, сеа феил и очекувано е, а и потребно!

Еве јас не бев супер активен тој период, а не сум и сега, одамна се простив со сe'. А знаеш ли како? Тимов го прифатив како просек, исто како и фановите кои онанишат на просек фудбалери од типот на Перо, Броз, Кандрева итн итн...

Не чинел Салах чинел Габигол... :ROFLMAO:
Милион испади имаше вакви, само нека, не планирам да полемизирам и понатаму фор ноу факинг ризн. :)[DOUBLEPOST=1519573725][/DOUBLEPOST]
Zasto SEUSTE se ponasas ko ja da sum rekol deka letoto bilo super ? Zasto mi prilepues takov glup stav

Можеби затоа што кога тој и многу други тука на форумов критикуваа што не се носат силни засилувања ти рипаше прв и реагираше контра.
Можда е до тоа не знам...

Последно уредено:
Можеби затоа што кога тој и многу други тука на форумов критикуваа што не се носат силни засилувања ти рипаше прв и реагираше контра.
Можда е до тоа не знам...
i kako ova e isto so ... transfer letoto bese super, odlicno i slicno ?
Sekogas sum bil protiv stavot odma da se mrci za igraci, i za skriniar se jadese gomna koga milan go zemaa bonuci, pa eve deckoto gazi i igra fenomenalno, ama deka toa e isto so letoto bilo super ... u nikoj slucaj.

@Џонтра Волта
Цела сезона хејтам дека слабо лето имавме.Бев позитивно изненаден од резултатите на почетокот,но тоа не значи дека сме имале одлично трансфер лето.Можеби тренерот ги споил играчите како што треба, а дел од нив напреднале во споредба со минатите сезони,такА?Можеше и ништо да не купиме а да бидеме подобри од лани со покачена форма на Икарди и Перишич на пример.
И 4то место да освоиме пак ќе е за хејт и ќе хејтам.

@Syn
Те пратам 10 години,и секогаш кога нешто не ти одговара а немаш аргументи, почнуваш да се понашаш идиотски.Секогаш почнуваш со реченици од типот '' така дома да му кажуваш'' ''не е интернет за секого" итн....
Не те ни прочитав што ти пишал,затоа што очекував да кажеш ДА ИЛИ НЕ.Само толку побарав за одговор на моето прашање.
Ти беше тој заради кој што не исмеваат,ти беше тој што пишуваше за купување на светови и галакси,ти не ставаше во борба за титула, а сеа ми се правиш поштен дека и ти си хејтал.Нема грешка.
Кој викаше дека добро сме го поминале меркатото?ТИ
Кој викаше дека имаме составено тим за топ 4 да освооиме без проблем,а со малце среќа и борба за титула? - ТИ
Доколку сме биле топ 4 под дифолт било добро трансфер летото.Ова беа твои зборови.
Епа јас за разлика од тебе и порано не гледав а ни сеа не гледам како ќе завршиме и каде,туку ја гледам играта и постапките на кинезите.Затоа и да завршиме 2ри и 6ти,јас ќе ги хејтам кинезите за купеното минатото лето и посебно зимава.Ве попалија сите со трансфери за екстра играчи,ви донесоја недокажани ванаби таленти и повторно ги браните.Кога ќе подразмислам не ни заслужувате повеќе од ова што го играат нашиве,посекако ја вртите вистината и си давате лажна надеж,која што е мн далеку од реалноста.

@Aleksandar91
coek, abe ti svesen si deka lazes ?
kade sum rekol deka inter ke osvoi titulla ? Kade sum gi staval inter u bitkata za titula ?
Kade sum rekol deka merkatoto bilo super ?
kao sakas da se ponasam be so tebe, koga lazes ko rom, sea otide do tamu deka sum gi staval inter u bitka za titula ... ? So spaleti ? so ovie igraci ? Kooooga be druze alooo, koga sum rekol pred sezona deka ke se borele za titula ...

Da, sum ti rekol deka ako zavrsat u top 4, glavnata cel na timot e ispolneta, u toj kontekst suning, ausilio i sabatini zavrsile dobra rabota, a i spaleti, cel top 4, finalen plasman top 4, toa e ednakvo na dobro srabotena rabota barem koga e u prasanje plasmanot vo LS kade ne igrame so godini i godini. Toa e FAKT, ne mozam ja da zamizam pred toa, ama kade sum go tvrdel toa sto ti tuka sea go pisues, bitka za titula, super merkato ????

Ti lazes be coek, so da ti kazam, mi stavas zborovi u usta sto nikad ne sum gi izgovoril ko sto ti gi prestavuvas tuka, ti rekov, sredi se malce, razmisli bolje pred da vlagas u vakva diskusija, barem posoci mi kade sum go rekol toa sto go tvrdis, bas taka ko sto go tvrdis pa da vidam na sto aludiras.

p.s.
Ти беше тој заради кој што не исмеваат,
:vozbud::vozbud::vozbud:

Реков дека постираше овде дека ќе сме топ 4 а со малку среќа и во борбата за титула.
Неможам да ја пребарувам темата назад,доволно време потрошив за некој кој никогаш нема да призннае дека бил грешка.
Не знам само како не тии е срам да се правиш вака 3 ипол.

Реков дека постираше овде дека ќе сме топ 4 а со малку среќа и во борбата за титула.
Неможам да ја пребарувам темата назад,доволно време потрошив за некој кој никогаш нема да призннае дека бил грешка.
Не знам само како не тии е срам да се правиш вака 3 ипол.
Ne, ne sum rekol deka so malku, pazi MALKU, sreka deka ke bile u borba za titula, tuku deka treba mnogu kocki da im se poklopat za toa, a i sve ke zavisi kade ke bidat u januari, i sto ke kupat vo januari, toa se uslovi sto ne bea ispolneti, narocito vtoriot.
Samo vo takva situacija sum sum kazal deka mozat da se vmesaat vo bitka za titulata, odlicen januarski transfer rok, i inter da e na vrvot do togas, ednoto se sluci, drugoto ne, a i vo istovo tvrdenje apsolutno nisto pogresno nema, pogotovo ako e kazano od nekoj sto naviva za inter.
Ja duri i koga bea vtori, a i prvi, pisuvav deka se nekonstantni i deka seuste ne se vo situacija sto bi im garantirala i igranje vo LS ;)

Za nekakvo si super merkato, nikade nisto ne sum rekol, toa e notorna laga, sekogas ostavam prostor novite igraci da se pokazuvaat, toa e stav koj otsekogas sum go imal i ke go imam, ama deka sum rekol za merkatovo deka e super, nikad be covek, nikad, narocito sto ja imav (mnogu) visoki ocekuvanja od istoto.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom