Фан Клуб: Интер

Целиот трансфер беше 15М од Дортмунд во Интер, мртвиот бараше 5м плус :pos:тоа му доаѓа некаде 33.33% плус од сумата. Ако не се лажам овој беше агент и на Јилмаз кој играше во репрезентацијата на Турција пред две години исто пропадна трансферот на Јилмаз во Лацио, заради овој смрдениот.

7мицата кај нас е проколната, да му ебам тој ненормалниот, требало да се распраша за тој број малку повеќе :D

Тури му кур на Кансело, 7ца одбрал.

Овој па Весино 11ка земал, кој кур му дозволил такво нешто? Не дека некои играчишта ја носеа претходно, Бијабијани, Хименез, Мунтари, Цезар.. ама утре ќе дое некое крило/напаѓач и пошто Весино задњи везни играч земал 11ка овој ќе мора да одбере 56ка да ти ебам бројките.

Битно е каков учинок ќе имаат на терен, броевите кој ги ебе, не се битни.

Брат, Калон ни играше тројка а шпиц беше, што поише да се каже. :D
П.с. Се да му ебам за шансата со Милан у 2003 (ако не се лажам за годината) :D

Mартинс кога постигна гол во 80 и некоја за 1-1 и после неколку минути Калон ѓупакот САМ излезе пред гол и статива погоди..цел живот ќе го памтам тој ебан момент каде Милан беше на работ да биди потопен и за 5 минути да му ја свртиме утакмицаа ама Калон пичката смрдена промаши..коренот негов да му ебам..и после тоа дочекавме Милан умрените да се ситат на умрена титула во Лш каде сите екипи со гол на гости ги поминаа и Јувентус на пенали:facepalm:..да ти се посерам во шампионот.

Брат, Калон ни играше тројка а шпиц беше, што поише да се каже. :D
П.с. Се да му ебам за шансата со Милан у 2003 (ако не се лажам за годината) :D
Мојот човек Мохамед Калон.

На Бит Пазар татко ми ми купи комплет дрес и шорц од КАЛОН со број 3. Ми вика земи си ваков никој нема, се сомневам дека и играчот си имал свој дрес дома.
Во конкуренција на Емре и Роналдо мојот машки родител ми одбра дрес од Калон. Сигурно сум посвоен.

Првите натпревари во сезоната доста влијание имаат на психичка база и беше исклучително важно да се добие првиот натпревар за да има хајп, буст, самодоверба во текот на наредните натпревари.
Наредниот натпревар против Рома мора да се добие. За разлика од ланската сезона, Рома е значително ослабена и сметам дека големи се шансите да ги добиеме.
Наредните 5 натпревари после Рома се прилично лесни и лесно можеме да добиеме 15 поени.

На Бит Пазар татко ми ми купи комплет дрес и шорц од КАЛОН со број 3. Ми вика земи си ваков никој нема, се сомневам дека и играчот си имал свој дрес дома.
Во конкуренција на Емре и Роналдо мојот машки родител ми одбра дрес од Калон. Сигурно сум посвоен.
сочуство :(

Сигурно од Роналдо биле иљадарче а од овој 179 па се исценкал татко ти за 130 и ти го земал :D

Сигурно од Роналдо биле иљадарче а од овој 179 па се исценкал татко ти за 130 и ти го земал :D
Не бе, по 300 денари комплет од 26ти јули, као вчера да беше, дресови со потекло од депонија во северен Виетнам. Рак на кожа фаќаш секундарно.

Сеа ми текна, брат ми имаше дрес од Милан, жолто-црн повторувам ЖОЛТО-ЦРН знакче АЦ Милан и Опел спонзор.

Милион посто сме посвоени.

Тооооо КАЛОН ахахахахахахаха шо си згрешил у животот шо ти купиле таков дрес? Ахахахахахаххахахахахахаааааааааааааааааааа

Се прават некој напори за да се донеси мустафи од арсенал.
Добра адиција во екипта ќе биди, мислам дека е подобар од мангала, има играно во италија е сега не е константен и го мачат повреди али ако го земат не го губиме ништо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom