Фан Клуб: Интер

i sto so statistikava be koga dzogirase pred da go dadat milan prviot gol, znaci da ti se naseram i u statistika i u sve, koga dzogiras u 40ta minuta a igras na pozicija kade treba da gi seces protivnicite, pogotovo vo slucajov bonaventura, jedini igrac na milan u sredina sto znae napred da se snajde, da podade, gol da dade.

Не знам од кај да почнам....како прво све да му изнаебам на копилето Икарди и Кандрева...да сум како Кинезите на партали двата ќе ги избркам ,а јас лично ќе славам кога ќе го продадат Икарди на лето(дај боже).

Како второ кур да јадат копилињата од управата што потрошија 100 милиони без да купат асолни бекој.

Како трето Таљавенто дај боже да го фати некоја болест со деној да неможи да се стабилизира..едноставно да цркни се да му ебам..најслаб судија што постои..300 грешки напрај и мајмунот компензираше на секое.

Како четврто страмота е да губиш од онаква мизерна екипа како Милан што неможеа топката да ја видат 40 минути..центарот не го поминаа за Сусо да се претвори во Меси и да ни стегни два гола поради Кондогбија,Миранда и Муриљо(едно време за 40 милиони во Реал го спремавте стручњаците Џонтра и Стефан).

Како пето нека си еби мајката и фудбал и се...

Squawka Football ‏@Squawka 10m10 minutes ago

Geoffrey Kondogbia's game by numbers vs AC Milan:
93% pass accuracy
72 passes
5 shots
3 tackles won
3 interceptions
3 take-ons

Everywhere.

Кондомија hhhh < Kuco
Многу јак играч, штета што сте дно периодов па не се обрнува внимание на неговите партии.[DOUBLEPOST=1479683172][/DOUBLEPOST]П.С. Одма би го зел у Ливерпул.

@DeviAngel дај бе дојди, понуди ни го овој.

i sto so statistikava be koga dzogirase pred da go dadat milan prviot gol, znaci da ti se naseram i u statistika i u sve, koga dzogiras u 40ta minuta a igras na pozicija kade treba da gi seces protivnicite, pogotovo vo slucajov bonaventura, jedini igrac na milan u sredina sto znae napred da se snajde, da podade, gol da dade.
Не беше лош денеска бе, ако глеаме така тогаш и Кандрева е крив за голот откако си праеше забава и пуцаше директно у Донарума.
И Брозовиќ минута пред тоа имаше катастрофално додавање на средина коа ни ја пресекоа, среќа Бака ништо не разбира и не асистираше за гол туку солираше.
Ги одра Џофри у средина, се одбиваа од него, да не добиеше жут картон уште толку ќе ги доминираше.

Многу јак играч, штета што сте дно периодов па не се обрнува внимание на неговите партии.[DOUBLEPOST=1479683172][/DOUBLEPOST]П.С. Одма би го зел у Ливерпул.

@DeviAngel дај бе дојди, понуди ни го овој.
Евра, фунти, долари :D ?

Брат, сеа тоа со Џонтра зборам на ФБ. Сфаќам јас и пристрасност и све...
За Милан зборев.

Џабе бројките на Кондо кога џогира, нек се гони со таква игра, кај ни е одбраната лоша, уште он фали.

Mene ne mi smetase Kondogbija denes, slab natprevar ama iskreno podobro on da ora nego Medel, bar moze igraciste ke stane. Medel neka go zacimentiraat vo odbrana.

Не знам што толку лошо ви изигра Кондо, баш океј беше денес. Реално оваа сезона пола утакмица нема изиграно, очекувано е да нема форма, не може преку ноќ да игра ко пореметен.

Mario iako imase nekolku greski i los sut koa mu iskrsi kicma na toj u sesnaestnik, mnogu podobro igra ponapred nego kako na poslednite utakmici koa igrase zadnji vezni.

abe stek, kolku pati da kazam, deckoto trckase pozadi bonaventura, znaci vidi go prviot nivni gol, koe e toa trckanje, idenje peshki pozadi bonaventura, kade e sprintot, obid da go stasa, da presece, samo go nadbljuduvase i nisto poveke, a igra na osetliv del od teren, dosta bitna pozicija e bas radi takvite momenti ...
Nikakov pritisok vrz bonaventura, si trcase nepreceno do nas sesnaesetnik, podade, asistirase i toa e toa. Ova nema nikakva vrska so forma i neigranje, tuku so teranje kurtasak i bolenje kur za Inter.

Mario iako imase nekolku greski i los sut koa mu iskrsi kicma na toj u sesnaestnik, mnogu podobro igra ponapred nego kako na poslednite utakmici koa igrase zadnji vezni.
Марио треба да има слободна улога у средина, ко што играше на претходните неколку утакмици со Банега у линија, пред Медел. И мене не ми се свиѓа кога игра задњи везни односно позицијата региста. Денеска играше понапред што ме изнаенади со оглед на тоа што Пиоли у средина практикува региста играч, ко Биља у Лацио што му играше.
Моментално таков играч у постава неаме, Марио е најблиску до тоа евентуално Брозовиќ, Банега е класичен плеј, Кондогбија е ризик да игра на таква одговорна позиција каде што треба да имаш мек прием и да несмееш да згрешиш додавање.

Ќе видиме Пиоли као ќе го состави средниот ред во иднина.

Мислам дека наскоро и Барбоса ќе почне да игра, во Лацио Пиоли имаше едно класично крило-Кандрева и еден полушпиц играч Андерсон/Балде. Денеска Кандрева играше малце повнатре, ко што пишав претходно, позиција што треба да ја игра Габриел.
Кандрева нека игра десен бек.

Знам де, ама освен тоа коректно си изигра, нека ти текне со Болоња што правеше. Денес точни пасови, добиени дуели, генерално океј изигра, и сеа не можеш баш него ко главен кривец да го дадеш за голот, ок тоа што џогираше е очај, ама и одбраната се постави лошо.

https://www.facebook.com/InterTifosiBalcanici/videos/1375554085790236/

Denes koga go gledam ova, uste pogolema jeza me faka od vcera. Bonaventura im e klucen igrac vo timot, zaedno so Baka nivni lider, Kondogbija od druga strana igra na pozicija kade bas treba da go ugusi Bonaventura, a on ...
Pa Simeone da e trener eve, sto tolku mnogu go sakame, ima da go obeli posle utakmica so burgos radi ova a i prasanje e dali ke zaigra u skoro vreme, ej so Milan vakvo nesto da napravis.

https://www.facebook.com/InterTifosiBalcanici/videos/1375554085790236/

Denes koga go gledam ova, uste pogolema jeza me faka od vcera. Bonaventura im e klucen igrac vo timot, zaedno so Baka nivni lider, Kondogbija od druga strana igra na pozicija kade bas treba da go ugusi Bonaventura, a on ...
Pa Simeone da e trener eve, sto tolku mnogu go sakame, ima da go obeli posle utakmica so burgos radi ova a i prasanje e dali ke zaigra u skoro vreme, ej so Milan vakvo nesto da napravis.

Читај ги коментарите под видеото... Врска немаш :')

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom