Фан Клуб: Интер

CxJ1_JaXgAAi3Hg.jpg

gaijin4koma_peersblog_1200684654.jpg
[DOUBLEPOST=1479827274][/DOUBLEPOST]
Медел 2 месеци аут
toa deka nemale veze reprezentativnite mecevi, narocite kaj juznoamerite .... @Џонтра Волта

Pishano ni e bar do januari da ja trpime najlosat odbrana u zadnji 10 godini u Inter, toa e, fudbalska karma strikes once again.

Стек го пиша тоа бе........ ццццццццц :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp: ц гбусгкѕуасгбцсадвѕхадсгбцф

Иначе во такви ситуации обично мускулите страдаат а Медел има преебано менискус.

Ја реков за БАнега зашто да не игра, а не дека не влијаат настапите кај Јужно Американците. Банега во двата меча се на се 61 минута изигра, затоа и пишав дека треба да стартува.

Ја реков за БАнега зашто да не игра, а не дека не влијаат настапите кај Јужно Американците. Банега во двата меча се на се 61 минута изигра, затоа и пишав дека треба да стартува.
Патот со авион исцрпува многу, се изместува биоритамот со временските зони, не е толку до минутажата :)

Патот со авион исцрпува многу, се изместува биоритамот со временските зони, не е толку до минутажата :)
Па сигурно не лета со WIZ AIR во економска класа и багаж ранец :) Прва класа лет со масажерки и апови за спиење и нема да ја осети временската разлика... Друг е проблемот коа се игра во Јужна Америка, друга клима, различен воздушен притисок едно друго.

Секако дека нема да се осети, од зима иде во лето и пак во зима. :D Све му се пореметува у него, инфаркт ќе доживее. Тоа што Кутињовци, Нејмари, Санчези играа викендов, играа со сила и од што мораат, увек јужноамериканците после репрезентативна пауза одмараат наредниот лигашки наптревар, евентуално добиваат по 20тина минути.

Секако дека нема да се осети, од зима иде во лето и пак во зима. :D Све му се пореметува у него, инфаркт ќе доживее. Тоа што Кутињовци, Нејмари, Санчези играа викендов, играа со сила и од што мораат, увек јужноамериканците после репрезентативна пауза одмараат наредниот лигашки наптревар, евентуално добиваат по 20тина минути.
Па за временски зони збориме и удобност у лет, инаку си кажав јас проблемот е клима, надморска височина и такви глупости... Плус тоа Јужно Американците играат како да нема утре.

Последно уредено од модератор:
ebanite englezi gubat, pisi propalo, najmnogu ni odgovara oni da pobedat.

Го даваат на некоја тв?

Или сопкаст некој?

И некој ќе каже Миранда бил стабилен дефанзивец... Абе нема во Интер стабилен играч во одбрана[DOUBLEPOST=1480015558][/DOUBLEPOST]Абе до Де Бур Е

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom