Икарди не кошта бодови...
zaedno so Murilo kriv e za pola golovi ovaa sezona
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Икарди не кошта бодови...
Следна утакмица сите 11 ќе ги кудамПеришиќ и Кандреваахахахахаха тотално бескорисни крфта да му а ебам скапана. На нивно место Габи и Јоветиќ и нека се стесне тројката во напад се да му ебам
А миланезиве убедени дека биле боље, и да не се повлечеле ќе дале уште еден гол, кутрите топка не фатија, баш зашто беа повлечени ма две контри ни дадоа гол... Ми иде да се самобанирам
Еден пишал на секој дел од теренот имале болје играчи...Да не знае чоек дали да се смее или да плаче.Му удрив еден саркастичен лајк,колку ќе сфати си е негово[emoji4]
Него греота е тим како Интер,некогашен гигант,да има ваква криминална одбрана.Срам и арам да им е и на оризарите, и на аусилио и на сите кои дозволија со вакви анти фудбалери интер да се брани годинава!
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Брат, сеа тоа со Џонтра зборам на ФБ. Сфаќам јас и пристрасност и све, ама човече да викаш дека Интер од ниедна шанса дал 2 гола...., немам коментар стварно, треба или да си ненормално слеп и пристрасен навивач или да немаш грам познавање на фудбалската игра. Тоа е исто ко ние да викаме дека Интер има фантастична одбрана, а ние кутрите се распаѓаме на тоа поле. По мене штета што се повреди Медел, мислам дека со него никад немаше гол да ни дадат, газеше позади кучето, плус он после пресечена топка знае да проигра, знае да изнесе надвор, не е неписмен ко Муриљо. Неам коментар за Муриљо, лани колку што апеше толку оваа сезона не знае кај тера.А миланезиве убедени дека биле боље, и да не се повлечеле ќе дале уште еден гол, кутрите топка не фатија, баш зашто беа повлечени ма две контри ни дадоа гол... Ми иде да се самобанирам