Фан Клуб: Интер

Ова реми е исто како пораз... Од оној мртов тим на Милан од оние полу-играчи, срамота е ваков резултат!

Како и по обичај Кандрева и Перишиќ монгу сереа ама на крај се извадија.

Перишиќ и Кандреваахахахахаха тотално бескорисни крфта да му а ебам скапана. На нивно место Габи и Јоветиќ и нека се стесне тројката во напад се да му ебам
Следна утакмица сите 11 ќе ги кудам :pos:

znaci toj sto ja sostavil odbranava za ovaa godina, i mislel deka ni e dovolna, realno treba da se rakosa i instantno za 3-4 dena da umre, nisto da ne go opravi, toa e edno
Drugo, mi se sviga (mnogu) pristapot na Pioli, sve si bese na mesto, ne ubija individualni kiksovi i nisto drugo, za prviot gol glaven vinovnik Kondogbija, decki ... tipov DZOGIRASE pozadi bonaventura, a igra na pozicija kade treba da gi sece, znaci imase light dzogiranje ko na staza na kej, ova bese sramno i tazno za gledanje i definitivno so takov odnos komotno moze da se izgubi.

Za vtoriot gol se znae, Muriljo u paket so Miranda, uzasno kombo se, uzasno igraat sezonava, Mancini isto neka umre sto kur go bolese pola leto i ne potegna nisto, a i Ausilio, gad gadosan, potfrli totalno sto ne napnaa za nosenje na stoperi pozadi i ostanaa na dnovo od igraci. Pa u pravo e dzontra be, Medel ni e najdobar stoper momentalno, covek koj e metro i zelba za rastenje visok, i ne e ni stoper ...

Ikardi potfrli, se ugusi, Pioli imase sistem za nego, klasicna 4321 formacija, Kandreva skoro i ko plej igrase, ko sto rekov, celiot sistem i pristap denes bea poln pogodok, i izmenite 2 isto, so ogled deka prvata bese prinudna pa ne ja racunam. Ama so vakva odbrana toa e maksimumot, koga eden pola igrac ko suso ke ti dade 2 ubavi gola znaes na sto si.

Se na se sklopeno, zadovolen od Pioli ko trener od ona sto denes go vidov, krajno razocaran od Kondogbija, Muriljo i Miranda, glavni vinovnici sto denes na Inter im se skrati sansa da pobedat.

Перишич промашува многу, имаше сигурно 2-3 шанси и шутираше ептен млако. Заслужено е ремиво, во прво полувреме подобро изигравме, во второ Милан подобро изигра.

Слаба утакмица имаа Перишиќ, Кандрева, Жоао, Кондо и Икарди за одбраната не коментирам... Значи дај боже Медел да не е повреден и со Миранда да игра штопер, додека беше Медел на терен Милан не се ни доближија до гол.

Али човече каков умрен тим се и колку среќа имаат, на крај ван топ 5 ќе биде Милан.

Најлош Икарди, тука негде и Муриљо.

Жоао Марио најдобар на терен, елеганција у движење е, фантастичен играч.
Кондогбија на моменти топ на моменти сноб. Брозовиќ исто.
Тоа што го играше Кандрева денеска, тоа треба Барбоса да го игра. Да сака Тони да игра десен бек има парчиња да праат со Азис таму десно.

Јоветиќ може да се продаде доека држи некоја цена, да им се ували на Виола за Бернардески и чао.

На крај, ок е бодов со оглед на тоа што и немавме којзнае колку гол шанси, посед и контрола на топка као никад до сеа у дерби.

Sve e ok e toa ama samo brojkite na semaforot se relevantni i se vazat, sve drugo paga vo voda, i posed, i sutevi i sansi, denes igravme podobar fudbal, pogotovo vo prvo, poveke sansi sozdavavme, poorganizirani bevme vo toj segment na napadot, i dzabe, pred poraz bea. Inter radi odbranata sezonava se prinudeni po 2 gola da davaat za da pobeduvaat ...
Labilni se do maksimum, nesigurni, nesinhornizirani, Ansaldi se pokazuva kako los igrac, samo Medel e perfekcija vo segmentot odbrana i ke priznaam greska na onoj kozaron mario, neka igra stoper od sea pa natamu bolje ( daj boze da ne e seriozno povreden ), Muriljo dur ne se sredi na mentalen plan neka ne priparuva na teren.

Kondogbija otvori dobro, posle zutiot koj nepravedno go dobi se izgubi, ne znae izglea da se snajde na toj del od teren koga ima zut, ali eve ke otvorite jutub ke vidite repeticija za prviot gol, kako e mozno taka da go sledi bonaventura u 41va minuta, nit igral za reprezentacija, nit e umoren, nit e 90ta minuta, ova mene mi bese klasicno skvernavenje na dresot, koe e be toa peshki branenje beeeee.
Dobar igrac e, i ima stvarno golem potencijal da gazi na taa dmc pozicija na teren, ali za Inter e momentalno uzasija i horor.

I sekako deka e ok bodov, ne deka u 92ra go osvoivme bukvalno, ili deka protiv Milan e, nego deka nema da stoi deka izgubile od igraci na cij dres stoi slednovo, suso, kuco, mati ... :sick:

А миланезиве убедени дека биле боље, и да не се повлечеле ќе дале уште еден гол, кутрите топка не фатија, баш зашто беа повлечени ма две контри ни дадоа гол... Ми иде да се самобанирам

А миланезиве убедени дека биле боље, и да не се повлечеле ќе дале уште еден гол, кутрите топка не фатија, баш зашто беа повлечени ма две контри ни дадоа гол... Ми иде да се самобанирам
Еден пишал на секој дел од теренот имале болје играчи...Да не знае чоек дали да се смее или да плаче.Му удрив еден саркастичен лајк,колку ќе сфати си е негово[emoji4]
Него греота е тим како Интер,некогашен гигант,да има ваква криминална одбрана.Срам и арам да им е и на оризарите, и на аусилио и на сите кои дозволија со вакви анти фудбалери интер да се брани годинава!

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Реално ни попуштија на крај да се израдуваме, се глеаше дека не им се игра, ради реда сеа појавија на терен, коа сакаа можеа да ни дадат 3-4-5 гола и да ја доминираат средината со Кучка и Лукарели само нејќеа, оставија малце Жо Маријо и Кондомија да си поиграат. ххухуху ;);););););););););););););););)

Брат, сеа тоа со Џонтра зборам на ФБ. Сфаќам јас и пристрасност и све, ама човече да викаш дека Интер од ниедна шанса дал 2 гола...., немам коментар стварно, треба или да си ненормално слеп и пристрасен навивач или да немаш грам познавање на фудбалската игра. Тоа е исто ко ние да викаме дека Интер има фантастична одбрана, а ние кутрите се распаѓаме на тоа поле. По мене штета што се повреди Медел, мислам дека со него никад немаше гол да ни дадат, газеше позади кучето, плус он после пресечена топка знае да проигра, знае да изнесе надвор, не е неписмен ко Муриљо. Неам коментар за Муриљо, лани колку што апеше толку оваа сезона не знае кај тера.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom