Фан Клуб: Интер

Реално, тимов има основа за Симеоне, он не игра кујзне колку технички фудбал, 2ца везни играчи и 2 бека и таман му е екипата.
Иначе ова е баш глупа шпекулација, 20 милиони по сезона ни Гвардиола не зима. 20 милиони за 5 години би било по логично. Не знам каков му е договорот на Чоло со Атлетико што се однесува на платата. @Џек Нолан ?

Од италијански и шпански новини искочи шпекулацијава, наводно Тохир бил блиску да основа партнерство со некоја компанија на Доналд Трамп. Ама да го ебам, ја ништо не верувам у ова ни па се надевам за да не се нервирам на крај коа ќе остане Манчини или коа ќе го земат Мандорлини на негово место или Делио Роси ти ебам матер у пичка.

Па како можи брат ова да е вистина?..еве реално ти мислиш дека ова нешто можи да се случи?..и сега после овие ретардирани шпекулации јас треба да бидам смирен како фан на Интер?..на шо личи ова бе?..и еве хипотетички во некој друг свет доколку се случи ова ,со кои играчи Симеоне ќе прави успех?..па ти свесен си дека ни требаат најмалце 7 играчи за да бидиме некаков фактор и тоа 7 квалитетни а не копачи и деструктивци што можат само да трчаат и да ја клоцаат топката...

Треба да си ненормален да даваш 20 милиони евра по сезона за тренер а да немаш да купиш играч..како можи после секој срамен пораз баш тогаш да излегуваат со вакви шпекулации...зошто еве на пример кога бевме 1-рво место не излегуваат во медиумите вакви глупости?..или тогаш мислеа дека готово решен е проблемот и Нагатомо со Ди Амбросио се научија да играат фудбал..

А зошто да не плачам дека Интер нема играчи?..зарем не сум во право или ти сметаш дека имаме тим?

Ок еве хипотетички да правиме муабет:

1.Чола го направи Атлетико тимчиште со просечни играчи и без многу големи трасфери на почеток, после си собра пари и можеше да си купи поскап играч.

2. Да речеме дека Љаиќ, Јоветиќ, Едер и Икарди се добри играчи, Банега доаѓа без пари, Муриљо и Миранда се добри и се земе 1 или двајца бекој. Можеме да се сложиме дека имаме добар тим?

3. Чола направи име од себе и секако ќе повлече спонзори како сериозен проект. Чим го напушта Атлетико значи дека иде на подобро.

4. Интер од секогаш бил познат по луди трансфери на фудбалери, па еве сеа нека биде и на тренери.

Според мене може да се изведе, само не знам дали се сериозни. И не е само до тренерот, треба да се сменат повеќе работи.

1.Чола го направи Атлетико тимчиште со просечни играчи и без многу големи трасфери на почеток, после си собра пари и можеше да си купи поскап играч.

2. Да речеме дека Љаиќ, Јоветиќ, Едер и Икарди се добри играчи, Банега доаѓа без пари, Муриљо и Миранда се добри и се земе 1 или двајца бекој. Можеме да се сложиме дека имаме добар тим?

3. Чола направи име од себе и секако ќе повлече спонзори како сериозен проект. Чим го напушта Атлетико значи дека иде на подобро.

4. Интер од секогаш бил познат по луди трансфери на фудбалери, па еве сеа нека биде и на тренери.

Според мене може да се изведе, само не знам дали се сериозни. И не е само до тренерот, треба да се сменат повеќе работи.

Разбери човече,Симеоне ако го напушти Атлетико сигурно нема да дојди во Интер..треба да си умноболен да напуштиш екипиште како Атлетико моментално што се бори за титули во сите натпреварувања за просечна и умрена екипа која нема никаква основа и плус финансиски послаб клуб..во Атлетико моментално можи да си дозволи трансфери до 50 милиони евра..во Интер треба да се ценка за некои просеци од Германија и Турција..

И плус 20 милиони евра по сезона?:yid:...за тренер?..биди сериозен малце....не знам што треба да се случи Симеоне да дојди директно од Атлетико во Интер..од коњ на магаре

tumblr_nc07drdXOZ1qesv8yo1_500.gif

:pos:
Примети некој од кога е за потпис употребено? :cool:
А иначе си вришти гифов! (y)

Разбери човече,Симеоне ако го напушти Атлетико сигурно нема да дојди во Интер..треба да си умноболен да напуштиш екипиште како Атлетико моментално што се бори за титули во сите натпреварувања за просечна и умрена екипа која нема никаква основа и плус финансиски послаб клуб..во Атлетико моментално можи да си дозволи трансфери до 50 милиони евра..во Интер треба да се ценка за некои просеци од Германија и Турција..

И плус 20 милиони евра по сезона?:yid:...за тренер?..биди сериозен малце....не знам што треба да се случи Симеоне да дојди директно од Атлетико во Интер..од коњ на магаре
Добро Џони у реду е, го напраи Атлетико божем е Барселона. Реално покрај ваква Барса треба чудо да се деси за Атлетико да освои титула пак, во ЛШ исто.
Може да си дозволи 50 милиони за трансфери ама после 2 години. Забораваш дека се банирани а и не дека се кујзне колку финансиски стабилни.
Требало да се ценка бла бла глупости, божем Чоло секоја сезона праи по 6 трансфери. Зашто да не смени екипа и да проба нешто ново, во друго првенство.
Ова му е максимум со Атлетико, 1 титула во Примера, 1 европска и тоа е тоа, го издигна тимот на едно врвно ниво, го направи респектабилен тим и тоа е тоа.

Збориш за Интер божем сме Тернана ебате.

Мислам дека му е 6 милиони по сезона, така да 20 милиони за 5 сезони паѓа во вода. Нема логика да зема помалку од 10-15 милиони ако замини во друг клуб. Мртвиот Венгер зема над 10 милиони.:)

Муабети за на пазар,сигурно некои ретардирани новинари што немаат друга работа или се тешки фанови на Интер го измислија ова

сТрамота=срамота
умНоболен=умоболен

Научи прво ова,па дојди да ми ги потиш :D

Сигурно би отишол во Интер на подобро....

сТрамота=срамота
умНоболен=умоболен

Научи прво ова,па дојди да ми ги потиш :D

Внимавај кога веќе спомнуваш,јас барем пишувам на Македонски за разлика од вас каде користите србизми на големо ,да си ебиш глата дрвена..:D

И кој кур да не го потам?.кој си ти?..Катица Јанева:icon_lol:

Си доби Марио другарче со кое што ќе ја дели школската клупа :LOL::LOL::LOL::LOL:

Бреееј Џони муабет брат, што ќе барал Чоло у Интер, ко да сме Пергокрема ебате. Немаме толку лош тим, ни требаат 2-3 асални засилувања и ќе си бидеме константно при врвот, нормално и асален тренер. Во Интер моментално нема мега ѕвезди, нешто што апсолутно би му одговарало на Чоло, а и знаеме дека е стар Интераш и дека не би имал ништо против да дојде во Интер. Ете и Доналд Трамп се спомнува како партнер на Тохир, а ако иде човек ко Трамп у Интер тогаш... :D Инаку нема шанси 20 милиони евра по сезона да зима, играчиве не зимаат толку не па некој тренер. Највеќе 10 мислам ако му дадат. Али секако се сега за сега се е во домен на шпекулации.

Види го оној погоре не пишал просечен тим дека сме биле, тоа е тој класичен Јувенташки муабет, дека да не било Калчополи немало да постоиме. :facepalm::pov:

Види го оној погоре не пишал просечен тим дека сме биле, тоа е тој класичен Јувенташки муабет, дека да не било Калчополи немало да постоиме. :facepalm::pov:

А да го видиш ти овај долу сеа со муабетов...?

Шо е друже, печи вистината?
За жал никој не се труди да го докажи спротивното, не плескаат потпросечни екипи ко на заебанција уназад 6 години а ти ми блуеш овде.

Шо сме, гигант, сила невидена? Бевме едно 3-4 години и толку беше.

Каков ти е тој јувенташки муабет? Тоа е реалениот муабет, не е јувенташки муабет, само тие не плескаат со него кога летаме како тебе и велиме дека имаме солиден тим.

Купи свињава наша 5 фудбале заедно тешки 10 милиона - "па да го ругате газдава", "брао Тихо"... море мрш!!

Побиј ме со факти и докажи дека не аме вечен мртов просек.

Што, ако сум фан морам да си пумпам его дека сме најдобри, ма кој ги ебе.

Последно уредено:
Екипава и повеќе од солидна беше за топ 3 да не речам и за скудето со оглед на тоа колку ЛОШО почнаа сите ама баш СИТЕ конкуренти пред се Јувентус ......ама Шишката не би бил Шишката ако не посере се ко што знае .....

Живи били па видели, ако го шутнат на крај на сезона(а се надевам ќе го шутнат) кого ќе донесат и на што ќе целат ....

Негде прочитав дека Доналд Трамп ќе не купувал па може ќе мавне со рука и ќе му напраи You're fired на Шишчево педерастично.

пс: Со кого играме викендов ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom