Фан Клуб: Интер

Со тие информации со кои располагаме (шпекулации) со нив дискутираме.[DOUBLEPOST=1456854313][/DOUBLEPOST]
Што се налути де? Смир смир?

Кур те боли и да се лутам, кажи?

Не бе, само го чекам моментот кога Траволта ќе ме цитира ко прав маж со 2 пара. И под рејџ 300.

:rolleyes:

Ок, се повлекувам, извесен период само ќе чмаам.

Не бе, само го чекам моментот кога Траволта ќе ме цитира ко прав маж со 2 пара. И под рејџ 300.

Пишувај слободно, квалитетни дискусии се развиваат.

Траволта си го смени никот, сеа е @Tyler Durden :P :icon_lol:

Иначе не се секирај, ќе се зајадеме пак ја и ти, нема бегање од тоа :D

Траволта си го смени никот, сеа е @Tyler Durden :P :icon_lol:

Иначе не се секирај, ќе се зајадеме пак ја и ти, нема бегање од тоа :D

Верувај со тебе не се карам од нервоза, туку од драпешлук. :X3: (ваљда нов збор :icon_lol:)
Кевој сум ко че здивуваш. Дома ме прашуваат дали сум ок, пошо сам си се смеам пред компјутер.
Интересно ми е брату. Јако ликче ми си мајке ми! хаахха (y)
Еве сешто ми имаш речено а не ти се лутам. :)

Ок, ај да не ти правам лице многу... понекогаш и ме нервираш да.

Јојотич не е повикан за утрешниот натпревар, го одмара Манчерини

Као бе може да сме просечнен тим со 30+ титули у сите натпреварувања се на се. Ако е така тогаш што екипи се Рома, Лацио, Наполи, Виола со 2 титули?
Океј, моментално сме просечна екипа што сите си го ладат со нас, Интер низ цела историја има вакви црни периоди кај што немал грам титула по 5-6 сезони, ок пред Калчополи сме немале титула 16 години ама затоа се имаат освоени 2 европски.
Не може на Интер да глеате како на Рома и остала багра, фанови сте на истиот тим си го потценувате до максимум, срамота е да го ебам.

Милан у последниве 15 години имаат 3 титули се на се, и што сеа Милан не е фудбалски гигант и великан а? У реду е.
Дечко, и Болоња и Џенова имаат титули, па испод просек екипи се...

Сциња тие :D Море очите извајте си ги ! :D

ќе им дадам виљушки нека си брцаат у очи,им ебам тоа педерите скапани,увек се контраат

Не можеш да кажеш дека тим во кој играл дебелиот Роналдо, според мене најдобар играч што го иам гледано воопшто, па лично за мене подобар и од Меси бил просек тим.

Не можеш да кажеш дека тим во кој играл дебелиот Роналдо, според мене најдобар играч што го иам гледано воопшто, па лично за мене подобар и од Меси бил просек тим.

тури му го курот него,нема дрога во сладоледот,затоа треска глупости.

Од кур ке си касне,само да изеде гомна против Интер што се косат со секоја логика

И Марадона играше за Наполи, па пак е просек тим...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom