Фан Клуб: Интер

Страмно е ова што се случува со Интер ...неможам да се подмирам дека сме станале просечен клуб во рамките на Рома и Наполи ,клуб без амбиции,без никаква идеја и концепт за иднина,распашана команда и лоша трансфер политика...веќе 5 години тапкаме во место што е огромен период за гигант како Интер...5 години не шлапаат без никој да превземи одговорност и сеуште да не лажат секое лето дека нешто ќе се промени..

Од Јапонија се гледаше дека вчера Јувентус ќе ни ја дупни глата....се срамам како фан на Интер што она ѓубрето на клупа ја предаде утакмицата уште пред да почни,се срамам што најголемите и најомразените ривали ни ја издупија главата без борба и што никој ништо не одговара..се срамам што вчера излеговме да се браниме како да играме против Барселона и Баерн ....и најмрачно од се е тоа што се срамам што станавме пички односно група на мекуши а не екипа со мадиња...

На лето Нагатомо,Ди Амбросио,Мело,Паласио,Икарди, Сантон сосе моронот на клупа сите на клоци нека се избркаат ако сакаат нешто да се промени,ете претходното лето го сменија пола тим ама што да се прави кога глупакот не ги игра тие туку повторно ги форсира поранешните играчи па затоа ни се случува ова...мрш мрш мрш

Им се контрам кога иронично и со потсмев ќе ми речат дека ова не е пад на Интер, всушност ова е вистинскиот Интер. Ние сме биле и ќе бидеме просек екипа, што и бевме до 2006.

Ме боли вистината ама тоа е. Со калчополи се освеживме и издигнавме и тоа беше се... 4 години беа во прашање од кои пола на Манчини пола на Мурињо и толку беше од нас.

Е не ми останува ништо друго освен песимизам. Ја ебавме и оваа сезона, од готово вересија направивме.

Poleka malce, retko koj tuka pocnal da naviva za Inter poradi faktot deka gazele se pred sebe. Retko koj naviva za Inter poradi faktot sto dominirale. Site sto navivaat za Real, Barsa, Man Utd, Juventus i Milan kako kopiljaci go odbirale momentalno najjakiot tim. Taka kopiljacite i denes pravat. Jas za mene znam zasto navivam za Inter a tuka faktorot e tatko mi, koj vo 1993 navival za Inter poradi Pancev, i taka mi ostanalo na mene. Znaci ne e pradi dominacija, retko koj od tuka pocnal da nivava za Inter od 2005 pa navaka sem Dzontra, Kobe i pomalite :p. Ke si dojde Inter kat tad da bide so najjakite igraci se menuvaat vreminjata, ke si docekame.

Poleka malce, retko koj tuka pocnal da naviva za Inter poradi faktot deka gazele se pred sebe. Retko koj naviva za Inter poradi faktot sto dominirale. Site sto navivaat za Real, Barsa, Man Utd, Juventus i Milan kako kopiljaci go odbirale momentalno najjakiot tim. Taka kopiljacite i denes pravat. Jas za mene znam zasto navivam za Inter a tuka faktorot e tatko mi, koj vo 1993 navival za Inter poradi Pancev, i taka mi ostanalo na mene. Znaci ne e pradi dominacija, retko koj od tuka pocnal da nivava za Inter od 2005 pa navaka sem Dzontra, Kobe i pomalite :p. Ke si dojde Inter kat tad da bide so najjakite igraci se menuvaat vreminjata, ke si docekame.

Да али сепак сакаш да ти победува тимот а не да биди тиња олкава!
И јас не навивам од 2005 нормално. Почнав со првиот дрес од Роналдо што ми го купи татко ми далечната 1998. Уште го чувам. :cool:

Да али сепак сакаш да ти победува тимот а не да биди тиња олкава!
И јас не навивам од 2005 нормално. Почнав со првиот дрес од Роналдо што ми го купи татко ми далечната 1998. Уште го чувам. :cool:

Па и навивачите на Лацио сакаат титули ама нема, како и да е кај Интер ќе се сврти тркалото, јас не знам како може да ве изнервираат некои копиљаци кои навиваат на пример за Јувентус а немаат никаква поврзаност, еве да речеме Македонец да играл некад у тој тим, туку го одбрале само поради фактот што тогаш доминирал во Италија и единствен успех во животот им е Јувентус кога ќе освои титула :P. Тоа е комплекс на лузери.

:facepalm:
Koj си бе ти метузалем? :pos: Ај жити се кажи колку години имаш пошто според размислувањата не ти давам поише од 20, можда сме генерација тука 22-3... Ама ако си постар тогаш :cenzura:

Иначе ја од 2001ва негде навивам за Интер, не дека многу многу памтам од тој период, ко копиљаци бевме за Лацио тој период кога имаа страва екипа со Неста, Верон, Салас :drk:
После еден другар не предомисли да почнеме да бидеме за Интер пошто имале многу јак шпиц Виери да му изнаебам све у фамилија! :D

сум плачел како мало дете за цицка кога во последно коло ја изгубивме титулата против Лацио.Одамна пред тој кобен ден душа давав за Интер,ама тој ден беше најцрн за мене.Е од тогаш навивам за Интер,а ова денешнава педерлана навива за Реал и Барса поради Меси и Роналдо.

Вистинските симпатизери се оние кои не се срамат да кажат за кој тим се,како Ливерпул,Интер,Вест Хем,Лацио и таквите екипи што долго време ги нема на европска сцена,но сепак се многу познати.Од трофеи,до познати играчи и навивачи.Другото сфе е пластикарија симпатизери,од куров да ми цуцнат !!!!

сум плачел како мало дете за цицка кога во последно коло ја изгубивме титулата против Лацио.Одамна пред тој кобен ден душа давав за Интер,ама тој ден беше најцрн за мене.Е од тогаш навивам за Интер,а ова денешнава педерлана навива за Реал и Барса поради Меси и Роналдо.

Вистинските симпатизери се оние кои не се срамат да кажат за кој тим се,како Ливерпул,Интер,Вест Хем,Лацио и таквите екипи што долго време ги нема на европска сцена,но сепак се многу познати.Од трофеи,до познати играчи и навивачи.Другото сфе е пластикарија симпатизери,од куров да ми цуцнат !!!!
Исто така се сложувам за фановите што навиваат за Ливерпул за изборот, поготово ние за Интер што навивавиме од 90-тите. Значи не е до титулите друга работа е во прашање. Како денес дечурланата што навиваат за Барса и Реал така многу почнале за Јувентус, Милан, Јунајтед итн итн

според некои информации,Интер бил спремен да му понуди на Чоло 5 годишен договор и годишна плата од 20 милиони.

Што стори бе Тихомире,немој те молам

според некои информации,Интер бил спремен да му понуди на Чоло 5 годишен договор и годишна плата од 20 милиони.

Што стори бе Тихомире,немој те молам

Муабети за на пазар,сигурно некои ретардирани новинари што немаат друга работа или се тешки фанови на Интер го измислија ова

Муабети за на пазар,сигурно некои ретардирани новинари што немаат друга работа или се тешки фанови на Интер го измислија ова

Е тебе стварно не можам да те разберам ок се разбирам ова се шпекулации од goal.com ама сеа плачеш дека Интер нема играчи, нема бекој дека се претвара во просечен тим, сакаш промени а кога ќе излезе некаква шпекулација за поголеми промени одма песимистички ја отфрлаш. Почнувам да мислам дека многу песимисти навиваат за Интер па затоа не ни оди. :pos:

Е тебе стварно не можам да те разберам ок се разбирам ова се шпекулации од goal.com ама сеа плачеш дека Интер нема играчи, нема бекој дека се претвара во просечен тим, сакаш промени а кога ќе излезе некаква шпекулација за поголеми промени одма песимистички ја отфрлаш. Почнувам да мислам дека многу песимисти навиваат за Интер па затоа не ни оди. :pos:

Па како можи брат ова да е вистина?..еве реално ти мислиш дека ова нешто можи да се случи?..и сега после овие ретардирани шпекулации јас треба да бидам смирен како фан на Интер?..на шо личи ова бе?..и еве хипотетички во некој друг свет доколку се случи ова ,со кои играчи Симеоне ќе прави успех?..па ти свесен си дека ни требаат најмалце 7 играчи за да бидиме некаков фактор и тоа 7 квалитетни а не копачи и деструктивци што можат само да трчаат и да ја клоцаат топката...

Треба да си ненормален да даваш 20 милиони евра по сезона за тренер а да немаш да купиш играч..како можи после секој срамен пораз баш тогаш да излегуваат со вакви шпекулации...зошто еве на пример кога бевме 1-рво место не излегуваат во медиумите вакви глупости?..или тогаш мислеа дека готово решен е проблемот и Нагатомо со Ди Амбросио се научија да играат фудбал..

А зошто да не плачам дека Интер нема играчи?..зарем не сум во право или ти сметаш дека имаме тим?

Јоветич сметав дека ќе се издвојува од останатиов просек, али момакот скапа на клупа.

Јоветич сметав дека ќе се издвојува од останатиов просек, али момакот скапа на клупа.

Шо да не скапи,Занети да влези на 42 години ќе биди побрз од него...физичката подготвеност на Јоветич е загреота

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom