Фан Клуб: Интер

ме занима само тоа раководството во интер дали толку има познавање од фудбал и не гледа дека манчини ја носи екипата во дупка оли и раководството е глупо ко и самиот тренер ако може манчини да се нарече тренер.

у ку*ац нека се носи цела екипа, на чело со манчини мекио...срамота бе дека мацари го плајкат не можат овај да го избркат, море мрш таму!
како го спи*кале цел тим па и доналд муцето ке влегвал како акционер, држтесе, тресетесе...

Куртончини прерасна во лузер со педриге, гад одвратен раскини со спогодба бе пизда ли ти матер твоја

Ете тоа е кога имаш копито на клупа... Покрај тоа што ја еба сезоната до максимум, напраи таков распад-систем тим што е просто чудо. Костур на екипата никаков...
На клупа подобри играчи него на терен. Жалосно е Љајиќ и Јоветиќ на клупа да ги држиш... повеќе од очигледно е дека си одат на лето. А одлични се, само кој ти сака у ваков тим да остане...

Шта речи... коју послуку порати...

Куќата би ја дал под хипотека само да го видам Страчателата пак на клупата на Интер и да го има овој моментален состав.Во Италија чуда ќе прави.

После овој блам вечерва ако не се избрка на клоци од Милано кретенот со педерската фризура,не знам.Не е на арно работата одамна,ама вечерва го достигна својот максимум

Буфон немаше работа буквално 85минути, тоа е таа играа што го форсира овој нашиот тренер. 2 шута кон голот за цели 90мин.
И овој Тохир да ти немал авторитет пичката смрдена, море избркај го педерот, стави на клупа некој кој разбира фудбал.

Кој се сеќава на првиот натпревар во Милано, Јојо беше еден од најдобрите со Јувентус, овој сега го чува на клупа фатил ми терал инает некаков, да му ја ебам жената.

Време било да се превземе одговорност, муабетот од пред 7 кола истиот се врти.

Покажавме карактер. :D

Идам да гледам оскари, џабе се нервирам. Келнерот почнал бакшиши да зема што онака не продаде.

Mancini zima 4m evra godisno, zatoa ne e brkan, lakomo kopile e ke gi iscedi do posledno evro inace do sea ke letnese.
Nego, pak so muabetot, napagac cel zivot, na teren vadis 532 formacija, 2ca napagaci, drugoto teles, diambrosio, murilo, juan, miranda, kondogbija, melo, medel i plus golmanot, sve kopaci i defanzivci, kreativnost u minus navlezena .... 21vi vek, moderna era na fudbal.
Posle murdzo parkiral avtobusi, iskomentirav u fan klub kaj nas na fejs pred pocetok, sram me fati od sostavov, cel svet go glea derbivo, samiot sostav bese bruka za renometo na klubot, naled i vadenje dobar rezultat i sve so takov sostav. Si odi Mancini definitivno toa nemam sumja, ali na kraj na sezona, nema da jade otkaz do krajov na ovaa ali veke bukvalno nikoj ni u rakovodstvovo nema doverba u nego, uste pred nekolku kola i Ausilio i Zaneti indirektno go posocuvaat toa.

Ja samo se nadevam deka Ljaic i Jovetic bi ostanale tuka i naredna sezona, a inace Mancini gi otpisue definitivno za naredna godina, on se ponasa ko da ke ostane tuka, apla zivee u nekoj svoj svet kade on e bog i batina u menadzerskiov svet, Benitez vtor del.

Ќе останат жими тасе, очигледно ги саботираат, ваљда имаат некој договор за стартови и затоа дремат на клупа.
Ти ебам и управа и Манчини мрш да ви ебам све у фамилија да ви изебам све у куќа!

Mancini zima 4m evra godisno, zatoa ne e brkan, lakomo kopile e ke gi iscedi do posledno evro inace do sea ke letnese.
Nego, pak so muabetot, napagac cel zivot, na teren vadis 532 formacija, 2ca napagaci, drugoto teles, diambrosio, murilo, juan, miranda, kondogbija, melo, medel i plus golmanot, sve kopaci i defanzivci, kreativnost u minus navlezena .... 21vi vek, moderna era na fudbal.
Posle murdzo parkiral avtobusi, iskomentirav u fan klub kaj nas na fejs pred pocetok, sram me fati od sostavov, cel svet go glea derbivo, samiot sostav bese bruka za renometo na klubot, naled i vadenje dobar rezultat i sve so takov sostav. Si odi Mancini definitivno toa nemam sumja, ali na kraj na sezona, nema da jade otkaz do krajov na ovaa ali veke bukvalno nikoj ni u rakovodstvovo nema doverba u nego, uste pred nekolku kola i Ausilio i Zaneti indirektno go posocuvaat toa.

Ja samo se nadevam deka Ljaic i Jovetic bi ostanale tuka i naredna sezona, a inace Mancini gi otpisue definitivno za naredna godina, on se ponasa ko da ke ostane tuka, apla zivee u nekoj svoj svet kade on e bog i batina u menadzerskiov svet, Benitez vtor del.

Крофната за Манчини е Фергусон, Мурињо, Чоло, Ди матео и Хјуз заедно - онака ...

Врска нема фризурчево, врска блага нема ..... Бар со Бенитез боље фудбал игравме ....(не веруев дека ќе го кажам ова али ....)

Aj neka tera do maj I oci da ne mu gledam. Daj neka doe Cholo kaj nas, bar ke znam deka sekoj igrac ke dava 150% od svoite moznosti na teren.

Ne znam samo na kogo tera inaet, toa ic ne mi e jasno. Nema sansi razumen covek 6 meca po red da igra so 9 kopaci I eden napagac.

Dambrozio sakam odma da iscezne od timov, verojatno najslabiot igrac sto nekogas zaigral vo nas tim. Likot NISTO ne razbira, spor e, ne znae so topka, ne znae bez topka, ne znae u defanziva, totalno dnoo, slajm od igrac. Kako moze be profesionalen fudbaler onaka da intervenira be, ne mozam seuste da si objasnam...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom