DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Како бе манџо просечен напаѓач? Па еден од главните играчи за БМ беше кога ја освоја ЛШ. едноставно убиец е в шестанесетник, и трча ко будала за 5 души и не е толку лош со топка.Oд кај тоа дека е ѓубре од карактер? Баш е мирен и прибран откога му се роди девојчето. Икарди е машина и искрено ме заболе кур каков е надвор од теренот се додека трпа по 20 гола у сезона и не праи никакви проблеми у клубот. И Гигс 20 години ја дупеше снаа му и Тери ја трескаше на Бриџ жена му па ене ги едни од најдобрите играчи на Островот у историја.
Јојо 2-3 сезони газеше у Виола, и у Сити не беше воопшто лош кога играше, само не му одговараше Англија многу многу, очекувам од него да ја врати старата форма од Италија кога газеше тука.
Кај вас, Коман, Заза и Дибала се уште не докажани играчи на повисоко ниво, Манџо е просечен напаѓач иако го ценам многу а Мората е страшен потенцијал тука нема дилеми.
Горе доле ист ние нападот, тука негде се со тоа што кај нас се очекува уште 2ца напаѓачи, Габијадини се шпекулира и Перишиќ/Шакири ќе видиме.[DOUBLEPOST=1439045786][/DOUBLEPOST]![]()

За Икардти и јас ти го реков истото не би ме интересирал животот негов личен се додека не влијае на него како фудбалер

За Јовче мислам дека никогаш нема да е истиот играч и дека не е играч од светска класа нити е потенцијал повеќе 26 е да го ебам..
Еден од нас греши е сеа кој