Фан Клуб: Интер

Утрешни Газета и Кориере.
Шакири во Стоук.
Рома заинтересирана за Ранокија, Наполи за Хуан.
Интер по Пероти и Коентрао.

Коентрао шатираниот, нот бед, нот бед ет ол!

Ај објасни ми што му фали на Коентрао? Кој наш бек е боље од него моментално?

Кој наш бек у историја на клуб (освен Факети, Максвел и Нагатомо) е боље од Коентрао?

Ранокија кога игра на бекофска.

Vratislav Gresko ![DOUBLEPOST=1439160982][/DOUBLEPOST]

Кој наш бек у историја на клуб (освен Факети, Максвел и Нагатомо) е боље од Коентрао?

Roberto Carlos .

Џонатан бе да ти ебам семката белосветска.
Шо кур ако го земат Коентрао ако не земат некој крилен играч ко Перишиќ или Мертенс, пошо нели Шак веќе извесно е дека ќе си иде.

Џонатан бе да ти ебам семката белосветска.
Шо кур ако го земат Коентрао ако не земат некој крилен играч ко Перишиќ или Мертенс, пошо нели Шак веќе извесно е дека ќе си иде.
Без крила бајо, со 2 шпица и Супер Балотели резерва!

Ако веќе не се носи Перишиќ,собери си го Мертенс од кај смрдливците и лапај си некој вице Икарди во вид на Герман Денис :D

Без крила бајо, со 2 шпица и Супер Балотели резерва!

Знаеш дека Балотели доаѓа кај вас само во една ситуација. Свесен си и пак го ставаш у некои мртви планови ти ебам грдиот па после ќе ми цмиздриш на фејсбук.

Знаеш дека Балотели доаѓа кај вас само во една ситуација. Свесен си и пак го ставаш у некои мртви планови ти ебам грдиот па после ќе ми цмиздриш на фејсбук.
Дечко ни го понудиле за џабе ама не го сакаме. Тоа моите планови испарија, јасно ни е дека не мрда дијамантот. :icon_mrgr:

Него шала на страна, жал ми е за Балотели, искрено.
Им бил понуден на Интер, Милан, Лацио, Рома и Сампдорија и сите го одбиле, најверојатно ќе продолжи во МЛС да игра.

no whey bajo moj za Baloteli da se vrati vo Inter.teoretski sansi nema za takvo nesto

no whey bajo moj za Baloteli da se vrati vo Inter.teoretski sansi nema za takvo nesto

Знам бе брат, се шалам со мртвиов пошто на почеток се палеше со муабетот „Кова у Ливерпул“ и си имаше теорија дека од 10ти август некаде ќе почне да се поврзува Бало со Интер и ќе му го спопикаат со доплата за Кова :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom