Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@Peja989 , смени аватар жити сфе.![]()
Ај објасни ми што му фали на Коентрао? Кој наш бек е боље од него моментално?Veri bed et ol
Ај објасни ми што му фали на Коентрао? Кој наш бек е боље од него моментално?
Кој наш бек у историја на клуб (освен Факети, Максвел и Нагатомо) е боље од Коентрао?
Ај објасни ми што му фали на Коентрао? Кој наш бек е боље од него моментално?
Кој наш бек у историја на клуб (освен Факети, Максвел и Нагатомо) е боље од Коентрао?
Џонатан бе да ти ебам семката белосветска.Ај објасни ми што му фали на Коентрао? Кој наш бек е боље од него моментално?
Без крила бајо, со 2 шпица и Супер Балотели резерва!Џонатан бе да ти ебам семката белосветска.
Шо кур ако го земат Коентрао ако не земат некој крилен играч ко Перишиќ или Мертенс, пошо нели Шак веќе извесно е дека ќе си иде.
Без крила бајо, со 2 шпица и Супер Балотели резерва!
Дечко ни го понудиле за џабе ама не го сакаме. Тоа моите планови испарија, јасно ни е дека не мрда дијамантот.Знаеш дека Балотели доаѓа кај вас само во една ситуација. Свесен си и пак го ставаш у некои мртви планови ти ебам грдиот па после ќе ми цмиздриш на фејсбук.
Знаеш дека Балотели доаѓа кај вас само во една ситуација. Свесен си и пак го ставаш у некои мртви планови ти ебам грдиот па после ќе ми цмиздриш на фејсбук.
no whey bajo moj za Baloteli da se vrati vo Inter.teoretski sansi nema za takvo nesto