Фан Клуб: Интер

Ве мразам од душа, но сепак во Европа(ЛШ) навивам за вас само затоа што сте Италијански тим, како што ги подржувам и Милан, Рома, Торино, Наполи и др.

Како бе тоа навиваш за нив само поради тоа што се Италијанци?!!!
Па ти фан на Интер си или на Италија? Па јас бе човече од пети ја хејтам Италија само поради нив! :icon_mrgr:
Исклучок го правам членов на пример, а и другиве од нивнава група тука на форумов... ми делуваат фини, и има со нив дискусија, без тензии.
Но другиве фанови кои ги познавам приватно... :facepalm::facepalm::facepalm::uzi:
Ова за хејтот поради фановите... а фејтот према клубот ништо не го променува!

А иначе стално сакам да бидам реален, сатисфакција ми е ете... Сакам да кажам дека моментално во споредба со нас се СОН, имаат екипа, а кога немаа/не беа докажани го хејтав секој кој ќе треснеше дека Јуве е поквалитетен (пр.2010):angel:

Последно уредено:
Исто,кога ке прочитам The chanel is offline ми дига нервоза 300
Оти не го инсталирате она со Арена каналите програмчето јас презадоволен сум и од квалитет и се. Сите Арена канали рај :)

Оти не го инсталирате она со Арена каналите програмчето јас презадоволен сум и од квалитет и се. Сите Арена канали рај :)

Го имам тоа али арена 3ка касни некој 2 секунди и однапред знам што се дешава,иначе квалитет у слика од арена до ова сопкастиве е како да ги споредиш Ранокија и Занети,па сеа ти види :D

Го имам тоа али арена 3ка касни некој 2 секунди и однапред знам што се дешава,иначе квалитет у слика од арена до ова сопкастиве е како да ги споредиш Ранокија и Занети,па сеа ти види :D
Точно оние се подобри HQ што се, и ти сега за 2 секунди не се прај тољољо :D xaxa. Кога гледам кај HQ супер мие[DOUBLEPOST=1424977372][/DOUBLEPOST]
Само не ме тепај :D
Инсталирај VLC player.

Екстрактирај го програмчето сосе фајлот што е ко MP3 (Telekom_by_losmij) , пушташ програмчето притискаш Kreiraj listu, ќе ти го освежи фајлчето на десктоп што е ко мп3, десен клик на него Open with - VLC player =). И на секое гасење и ново пуштање повторваш процедура

Ете ти го кренав на хост:
http://www.filedropper.com/sftelekom

Добро што им исклучија играч на Селтик, веројатно ќе успеат да не си дадат автогол до крај.
Очигледно поквалитетни се, треба да го покажат тоа конечно.

Барем едно коло да поминеме сеа, па од следното, ќе видиме како со оваа penis shaped поставеност понатаму. Ќе се молиме да ни се паднат тимови што играат без крила.

Иначе, дефинитивно не е квалитетот на тимот проблемот сезонава.

Вака така Гуарин најстандарден во перформансите последниве мечеви... Штета што го имаме Манчини, оваков Селтик не требаше да си замине со под 3 гола...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom