Фан Клуб: Интер

Среќен празник.:smir:

Бидејки се најавува 4-2-3-1 што мислите кој е подобро да игра Мота или Станкович? Според мене Мота е во подобра форма,но кога е во прашање Милан тогаш многу повеќе му лежи на Станкович бидејки во последниве сезони добри паценти му се!

Прашај го бенамата или како и да е он работи у циркус , глеј колку е смешен.

Стварно бенемата на момети има добар хумор,али повеќето од овде ич не се дружељубиви :(

Прашај го бенамата или како и да е он работи у циркус , глеј колку е смешен.
А ти вака курназ си зашто си лапнал кур или?

Иначе:
Inter_triplete_2010.jpg

Milan%20Zero%20Tituli.jpg

ЧИВ ДЕН Е СЕГА БЕ?

--- надополнето ---

Стварно бенемата на момети има добар хумор,али повеќето од овде ич не се дружељубиви :(
Irony?

Среќен празник.:smir:

Добро знам како тие..се тешиш донекаде знајќи дека вашиот празник е на 2 февруари но сепак ви благодарам за честитките:smir:

Тие се тие фори со курназ , звер си идол си ми ...
Е не, среќен празник :pos:

--- надополнето ---

Добро знам како тие..се тешиш донекаде знајќи дека вашиот празник е на 2 февруари но сепак ви благодарам за честитките:smir:
Зашто Ибра отиде во Милан? Знае и он дека не може да освои ЛШ, тоа само алиби му е

--- надополнето ---

ФАН КЛУБ НА АЦ МИЛАН

Симулаторот на EA Sports предвидел дека дербито ќе заврши 1-1. Милан ќе води со гол на Касано а Интер ќе израмни во последните минути од натпреварот со гол на Пацини. Мартин

:pos:

[/COLOR]ФАН КЛУБ НА АЦ МИЛАН

Симулаторот на EA Sports предвидел дека дербито ќе заврши 1-1. Милан ќе води со гол на Касано а Интер ќе израмни во последните минути од натпреварот со гол на Пацини. Мартин

:pos:

Ќе ве мола ова групава на фејсбук да не ја поистоветувате со нашиов фан клуб на кајгана овде. Тие од Панче ретардираниот компанијта имаат сите заедно Ај Кју колку Љубе Бонера сам !

Извините за оф топик, само сакав да потенцирам ! :)

Не бе, Миле Паника го викаат у маало.

--- надополнето ---

Ќе ве мола ова групава на фејсбук да не ја поистоветувате со нашиов фан клуб на кајгана овде. Тие од Панче ретардираниот компанијта имаат сите заедно Ај Кју колку Љубе Бонера сам !

Извините за оф топик, само сакав да потенцирам ! :)

За мене и тие и вие сте ББиланези, исто ми е, извини вака. :)

Дечки ај види дал сум пред зграда...

п.с. ВАСЕ ЌЕ ИДЕШ И ТИ ЛИ НА СОБИРАНКА, ВАСЕ БЕ ?!?

:icon_lol:

Кој ќе дојде прв од комшикиве да не „заебе“ и излаже дека Интер нема да биде шампион ќе добие зеленко.

Дечки ај види дал сум пред зграда...

п.с. ВАСЕ ЌЕ ИДЕШ И ТИ ЛИ НА СОБИРАНКА, ВАСЕ БЕ ?!?

:icon_lol:
Пиша погоре дека нема да иде али ни рече да ја глеаме на летната тераса пошо ЕПТЕН ЌЕ БИДЕ ТОПЛО :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom