Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тапа хумор.Среќен празник.:smir:
ај донт андерстенд јуСреќен празник.:smir:
А ти вака курназ си зашто си лапнал кур или?Прашај го бенамата или како и да е он работи у циркус , глеј колку е смешен.
Irony?Стварно бенемата на момети има добар хумор,али повеќето од овде ич не се дружељубиви![]()
А ти вака курназ си зашто си лапнал кур или?
Иначе:
![]()
![]()
ЧИВ ДЕН Е СЕГА БЕ?
--- надополнето ---
Irony?
Среќен празник.:smir:
Е не, среќен празникТие се тие фори со курназ , звер си идол си ми ...
Зашто Ибра отиде во Милан? Знае и он дека не може да освои ЛШ, тоа само алиби му еДобро знам како тие..се тешиш донекаде знајќи дека вашиот празник е на 2 февруари но сепак ви благодарам за честитките:smir:
[/COLOR]ФАН КЛУБ НА АЦ МИЛАН
Симулаторот на EA Sports предвидел дека дербито ќе заврши 1-1. Милан ќе води со гол на Касано а Интер ќе израмни во последните минути од натпреварот со гол на Пацини. Мартин
![]()
Irony?
Ќе ве мола ова групава на фејсбук да не ја поистоветувате со нашиов фан клуб на кајгана овде. Тие од Панче ретардираниот компанијта имаат сите заедно Ај Кју колку Љубе Бонера сам !
Извините за оф топик, само сакав да потенцирам !![]()
Стварно бенемата на момети има добар хумор,али повеќето од овде ич не се дружељубиви![]()
Пиша погоре дека нема да иде али ни рече да ја глеаме на летната тераса пошо ЕПТЕН ЌЕ БИДЕ ТОПЛОДечки ај види дал сум пред зграда...
п.с. ВАСЕ ЌЕ ИДЕШ И ТИ ЛИ НА СОБИРАНКА, ВАСЕ БЕ ?!?
![]()