Тапа хумор.Среќен празник.:smir:
ај донт андерстенд јуСреќен празник.:smir:
А ти вака курназ си зашто си лапнал кур или?Прашај го бенамата или како и да е он работи у циркус , глеј колку е смешен.
Irony?Стварно бенемата на момети има добар хумор,али повеќето од овде ич не се дружељубиви
Тие се тие фори со курназ , звер си идол си ми ...А ти вака курназ си зашто си лапнал кур или?
Иначе:
ЧИВ ДЕН Е СЕГА БЕ?
--- надополнето ---
Irony?
Добро знам како тие..се тешиш донекаде знајќи дека вашиот празник е на 2 февруари но сепак ви благодарам за честитките:smir:Среќен празник.:smir:
Е не, среќен празникТие се тие фори со курназ , звер си идол си ми ...
Зашто Ибра отиде во Милан? Знае и он дека не може да освои ЛШ, тоа само алиби му еДобро знам како тие..се тешиш донекаде знајќи дека вашиот празник е на 2 февруари но сепак ви благодарам за честитките:smir:
[/COLOR]ФАН КЛУБ НА АЦ МИЛАН
Симулаторот на EA Sports предвидел дека дербито ќе заврши 1-1. Милан ќе води со гол на Касано а Интер ќе израмни во последните минути од натпреварот со гол на Пацини. Мартин
Не бе, Миле Паника го викаат у маало.Irony?
За мене и тие и вие сте ББиланези, исто ми е, извини вака.Ќе ве мола ова групава на фејсбук да не ја поистоветувате со нашиов фан клуб на кајгана овде. Тие од Панче ретардираниот компанијта имаат сите заедно Ај Кју колку Љубе Бонера сам !
Извините за оф топик, само сакав да потенцирам !
Дечки ај види дал сум пред зграда...Стварно бенемата на момети има добар хумор,али повеќето од овде ич не се дружељубиви
Пиша погоре дека нема да иде али ни рече да ја глеаме на летната тераса пошо ЕПТЕН ЌЕ БИДЕ ТОПЛОДечки ај види дал сум пред зграда...
п.с. ВАСЕ ЌЕ ИДЕШ И ТИ ЛИ НА СОБИРАНКА, ВАСЕ БЕ ?!?