¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
Абе зошто за Пацини не искоментираш нешто? Се изнајаде бурек деновиве, ја утна работава апла... Глеам сеа плукаш пак, сеа кај Сантон (оправдано, овој пат у право си)
Негооо...
Видовте ли колку скокна Пацини на вториот гол??? Ѕирнете видеата...
П.С. Јаооо Џордане....![]()
Ne sakam da go falam be

Za toa kako skokna, jas uste koga go vidov golot, ne gi ostaviv na raat tie okolu mene, onakov skok, skok so cel, znaci skokna so cel da dade gol, ne da proba da dade, nego znaese sve sto treba, skokna vo eden pravec, topkata ja nasoci vo drug. Elegancija upm. Ne go falam, samo go opisuvam golot

--- надополнето ---
Сигурно е тоа.
Не е извадена од контекст, му ја учукал
Имаше артикл на internews...
Moze komarec ubil.
--- надополнето ---
Типичен центарфор, типичен гол. Со 2-3 чекори залет ја закачи. Играта со глава му е страшно оружје, само да продолжи Маикон да нафрла, а мислам дека да играше порано ќе искористеше нешто од пробивите на Ето.
Во секој случај, со Јонзе заедно и јас сум скептик за трансферов од причина што мислам дека ни требаше надворешен напаѓач, сега имаме двајца Милитовци... ама добро, греота е да се жалиме по ваков старт. Ако продолжи вака Пацо, еден од Пандев/Милито во јуни ќе се поздрави со соиграчите...
Pandev deneska ne go reckaa, mozno e i deneska nekade da go pustime on loan, Juventus na primer

Kolku i da ne ni trebase igrach kako Pazzini, 100 pati poveke kako Karja ne ni trebase.
Naj smesen moment, koga dade gol Pazzini (prviot) i site trcat po nego, te go guskat te mu cestitat, Karja trca onaka sam, trca trca, skoka vo slavenjeto, nikoj ne go ni zaprimete, onaka ko posvoeno dete

Ne veruvam deka Pazzini ke ima repriza na vcerasniov natprevar, neka dade uste 5-6 gola do kraj i od nego dosta e toa. Pravo na nastap vo LS ima?