Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе зошто за Пацини не искоментираш нешто? Се изнајаде бурек деновиве, ја утна работава апла... Глеам сеа плукаш пак, сеа кај Сантон (оправдано, овој пат у право си :) )

Негооо...

Видовте ли колку скокна Пацини на вториот гол??? Ѕирнете видеата...

П.С. Јаооо Џордане.... :)

Ne sakam da go falam be :icon_lol:, deka znam denot koga ke pocnam da go falam, sve naopaku ke mu trgne.

Za toa kako skokna, jas uste koga go vidov golot, ne gi ostaviv na raat tie okolu mene, onakov skok, skok so cel, znaci skokna so cel da dade gol, ne da proba da dade, nego znaese sve sto treba, skokna vo eden pravec, topkata ja nasoci vo drug. Elegancija upm. Ne go falam, samo go opisuvam golot :P

--- надополнето ---

Сигурно е тоа.

Не е извадена од контекст, му ја учукал :pos:
Имаше артикл на internews...

Moze komarec ubil.

--- надополнето ---

Типичен центарфор, типичен гол. Со 2-3 чекори залет ја закачи. Играта со глава му е страшно оружје, само да продолжи Маикон да нафрла, а мислам дека да играше порано ќе искористеше нешто од пробивите на Ето.

Во секој случај, со Јонзе заедно и јас сум скептик за трансферов од причина што мислам дека ни требаше надворешен напаѓач, сега имаме двајца Милитовци... ама добро, греота е да се жалиме по ваков старт. Ако продолжи вака Пацо, еден од Пандев/Милито во јуни ќе се поздрави со соиграчите...

Pandev deneska ne go reckaa, mozno e i deneska nekade da go pustime on loan, Juventus na primer :icon_lol:

Kolku i da ne ni trebase igrach kako Pazzini, 100 pati poveke kako Karja ne ni trebase.

Naj smesen moment, koga dade gol Pazzini (prviot) i site trcat po nego, te go guskat te mu cestitat, Karja trca onaka sam, trca trca, skoka vo slavenjeto, nikoj ne go ni zaprimete, onaka ko posvoeno dete :)

Ne veruvam deka Pazzini ke ima repriza na vcerasniov natprevar, neka dade uste 5-6 gola do kraj i od nego dosta e toa. Pravo na nastap vo LS ima?

^ Добри сте и двајцата : )))

Пандев нека почне да се пакува, доста е... За 1 година зема се што друг македонски фудбалер е прашање дали и кога ќе земе... Можда за 10-20 години... Сеа нека иде у Бундес лига на 2-3 сезони, после ќе проба со Америка/Катар... и ќе си ја тера школата у Струмица и ќе си пие кафенце у 19ка... Главен ќе биде... Не му требаат нервози повеќе, сирот косата му отиде јабана :)

А може да тера Леонардо со 3цата (Ето, Милито, Пацини), Ето ќе игра ко полушпиц, а Снајдер ќе игра нешто поназад, место Карја... Мислам дека ќе тера вака на некоја утакмица Лео...

Сантон + 10 = Кришито... Ако успеат у "Nachspielzeit" да го лапнат овој, капа доле :)
... и на Сасуке пулените праат трансфер после 90та минута, Тенк има причина за петардите да ги испука (пошо ќе им помине рокот ако ги чува за титула/победа whatever)

...У превод, Легротаље: “Одам во Милан:) Замена за Неста, со Бонера ќе формираат тандем снова :)

@Jonze
Нема право на настап, има играно со Мајами (Самп ЛШ) у прв дел на сезона :)

Едвај чекам Легротаље да дојде во Милан, бурлески им е одбраната :) Јест да не сме многу поарни откако пукна Самуел ама сепак, овие какви комбинации прават назад тоа е чудо едно :)

А овој Карја вака на прв поглед е тежок просек, ме потсетува на Далма и слични само тие знаеја да одиграат и јаки утакмици... сеуште се чудам што ќе ни беше, веројатно ќе грее клупа до јуни ќе го чуваме за не дај боже...

Едвај чекам Легротаље да дојде во Милан, бурлески им е одбраната :) Јест да не сме многу поарни откако пукна Самуел ама сепак, овие какви комбинации прават назад тоа е чудо едно :)

А овој Карја вака на прв поглед е тежок просек, ме потсетува на Далма и слични само тие знаеја да одиграат и јаки утакмици... сеуште се чудам што ќе ни беше, веројатно ќе грее клупа до јуни ќе го чуваме за не дај боже...
Во играта(јаката игра денес што ја прикажа) те потсетува на него или во суратот ? :)

Што ве гледам чудни, па подобро просечен искусен играч, отколку лош млад талент :)
Ја реков дека е тежок просек, али боље е за 3 класи од оној Обориа што се форсира како талент, не дај боже да ни се задесат пак повредите, кој ќе го гледа него. Овој денеска барем 2 асистенции имаше, се градеше и борбен беше.
Како муабетот дека Лацио со Броки биле пред нас, а тој може искуство да им продава на Марига-Оби-Нванкво сите заедно.

Е тек сега одбраната им е комплетирана...

Антонини (мај фејворит), Јепес, Легро и Бонера. :tv:

Za kolku go zedovme Karja? :)

Inaku samo na faca lici na Dalma, po nacin na igranje, voopsto ne lichat.

За ич, на позајмица е.

Него, мене ми се допадна како изигра. Две асистенции направи, каде-каде беше подобар од Кутињо. Не е лош, внесе свежина откако влезе и барем беше постабилен од прлево.

Во играта(јаката игра денес што ја прикажа) те потсетува на него или во суратот ? :)
Не бе каква игра, Далма е за него Кака...

Што ве гледам чудни, па подобро просечен искусен играч, отколку лош млад талент :)
Ја реков дека е тежок просек, али боље е за 3 класи од оној Обориа што се форсира како талент, не дај боже да ни се задесат пак повредите, кој ќе го гледа него. Овој денеска барем 2 асистенции имаше, се градеше и борбен беше.
Како муабетот дека Лацио со Броки биле пред нас, а тој може искуство да им продава на Марига-Оби-Нванкво сите заедно.
Не е добро, за Интер не е добро... требаат саглам играчи во средина. За просечни, што знам, да не го бараме Мунтари... тој барем борец беше. Знам сега џагара-багара одма ќе почнете со бурекот, ама стварно, ако веќе даваш некој барем да земеш саглам играч на негово место...

Иначе кога ги гледам Удинезе и Наполи некогаш ми се плаче, како бе тие може да имаат ѕверови а ние да ги имаме Мунтари, Мансини, Марига, Нвакво, Нтакво... па сега и овој Карја...

Не бе каква игра, Далма е за него Кака...

Не е добро, за Интер не е добро... требаат саглам играчи во средина. За просечни, што знам, да не го бараме Мунтари... тој барем борец беше. Знам сега џагара-багара одма ќе почнете со бурекот, ама стварно, ако веќе даваш некој барем да земеш саглам играч на негово место...

Иначе кога ги гледам Удинезе и Наполи некогаш ми се плаче, како бе тие може да имаат ѕверови а ние да ги имаме Мунтари, Мансини, Марига, Нвакво, Нтакво... па сега и овој Карја...
Не е дека не си во право, али кога веќе е очигледно дека не се купува некој квалитетен играч од средина, овој за беспари е и повеќе од доволен.
Дека ни треба играч, треба. Но, Морати треба да го одврзе ќесето, а он го одврзува по потреба, засега во средина имаме 10 играчи, сам направи си ја математиката :)

Ne znam dali bese potreben Karja voopsto da se kupi. Mnogu pod prosecen igrac e. Imame mnogu mladi igrachi, i mnogu stari. Toa e losho mnogu.

Obi, Nwakwo, Krin, Mrin, Knasmuller, Toj_Drugiot, site pod 20 godini, i od druga strana Deki, Kambi, Zaneti, Karja (28), Mota (28), posledniov od stilot sto go igra, do 31/2 maksimum moze da igra. Drugite site nad 30, osven Karja :) ama toj isto kako i 35 da ima.

Tuka edinstven e Snajder, i samo Snajder e igrach sto ke "gi raste" mladive.

Zatoa sega trebase nekoj nalik na Mota i Deki da se kupi, ama 25/6 godini, Inler ke bese taman, znaci ne e superzvezda, ke moze mnogu lesno da go stavis na klupa i usta nema da otvori, a mnogu po korisen od Karja.

Ne znam dali vredi da se kupi igrach na leto so sive ovie investiranja vo mladinci.

Сеа ми текна па да прашам , приметивте ли вчера дека Камбијасо се пожали на повреда кога беше заменет или мене така ми се причини . Ако е така дали има некој информација што е работава

Според Тутомеркато , сме постигнале договор за Кришито ама Сантон наводно нејќел да иде во Џенова , а тој е дел од договорот
http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?action=read&idnet=ZmNpbnRlcm5ld3MuaXQtMzc4MTM

Е да, Сантон нејќел у Џенова... А со игриве ни за у Албинолефе не е... Му ебам тоа, и овој по стапките на Балотели, уште Раиола му фали за агент... Слава у глава, го напумпаа предвреме, затоа сеа вакви работи прави...

Може ќе го премислат, не се знае :)

Видео од вчера со коментар на Скарпини: Spettacolo al Meazza!

^Нвакво-Нтакво што би рекол ти, го испратиле нашиве на калење у Парма :) Ете, да не ми се нервираш повеќе ради него : )))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom