Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^ Кога изгубивте од Удинезе напна со тоа дека била наместена :smir:

Првата кога беше HT: 1:0 FT: 1:2 еден човек на две ливчиња ја изигра 1-2 Палермо-Интер...

Друг пат да не му давате на Деко да отвора теми... :)
P.S.
Јави се Јонзе!!! :olee:

^ Кога изгубивте од Удинезе напна со тоа дека била наместена :smir:

Првата кога беше HT: 1:0 FT: 1:2 еден човек на две ливчиња ја изигра 1-2 Палермо-Интер...

Се потврдува тоа што ти го пишав погоре
1.незнајш шо да кажиш и ајде сеа за местење се фати
2.и гледај само колку тврдоглав испаѓаш,КАДЕ СУМ РЕКОЛ ЗА СЕКОЈ ПРЕСВРТ ДЕКА Е МЕСТЕНКА ?
единствено За пресвртот рома-баерн го реков тоа ДЕКА Е МЕСТЕНО.а и со она со пацини нз што сакаш да кажиш?уствари незнајш и ти што сакаш да кажиш само да се чкрапа нешто на тастатура.
3.Колку што имам речено за палермо ,рома и останати тимови од тој ранг ,исто толку имам кажано и за интер
а тоа беше за утакмицата со катанија и онаа со удине

И одговарај ако сакаш и ако можеш во врска со тоа што те прашувам , не биди и ти ко ова јувенташиве
тие така прават кога незнаат што да кажат и се запнуваат за титулите и 45години без лш , така ти за местењево се запна
И кога ќе зборуваме на таа тема тогаш зборни нешто вакво а не сеа
И од кај си толку сигурен дали тоа се ''масонски '' заговори т.е од каде си сигурен дека Не сум во право

:smir: :smir::smir::smir:

Се потврдува тоа што ти го пишав погоре
1.незнајш шо да кажиш и ајде сеа за местење се фати
A ти што кажа у твојот пост ?
Ништо.
И не ми се трошат више букви од тастатурава, не вреди за темава и онака ... терај со масонските заговори дека Интер местел со Катанија и Удинезе, више и карактеристика станаа дебилните муабети за темава, ко оној со затоплувањето, Морати бил стиснат ( ова само ванаби фан на екипава може да го каже ) или албумине со сликички.

Ае ...

--- надополнето ---

Значи те читам цело време и намерно само ради вакви работи не ти реплицирам , досаден си . Ај сеа ќе чекам да ми пишеш нешто што јас сум го кажал

Добро бе интересен, препуштена е темава за таквите ко тебе, рај за читање што се, затоа пола од оние кои влијеа да се деси она што се дешава деновиве, официјализирање на фан клуб, ја игнорираат темава од што се рашири дебилизмов на истата.

Затоа, терајте си и бидете си интересни едни на други, ние досадните со друго ќе се замараме. Денес '' затоплува у Милано '' е во мода, тоа е она интересното, вистинското за читање на оваа тема ... за човек со -10 iq.

A ти што кажа у твојот пост ?
Ништо.
И не ми се трошат више букви од тастатурава, не вреди за темава и онака ... терај со масонските заговори дека Интер местел со Катанија и Удинезе, више и карактеристика станаа дебилните муабети за темава, ко оној со затоплувањето, Морати бил стиснат ( ова само ванаби фан на екипава може да го каже ) или албумине со сликички.

Ае ...

--- надополнето ---

Добро бе интересен, препуштена е темава за таквите ко тебе, рај за читање што се, затоа пола од оние кои влијеа да се деси она што се дешава деновиве, официјализирање на фан клуб, ја игнорираат темава од што се рашири дебилизмов на истата.

Затоа, терајте си и бидете си интересни едни на други, ние досадните со друго ќе се замараме. Денес '' затоплува у Милано '' е во мода, тоа е она интересното, вистинското за читање на оваа тема ... за човек со -10 iq.

Само еднаш ќе ти кажам ... Припази на речникот и не вреѓај

Само еднаш ќе ти кажам ... Припази на речникот и не вреѓај
Ја само едно ќе ти кажам, дете од 5 години ќе сватеше дека реченицата немаше никаква врска со тебе, буквално, никаква, прочитај ја повеќе од еднаш, едноставна е за сфаќање.
И сериозно, тастатура фраеризмот на погрешен човек му го тераш, чувај си го за некој друг кај кој истиот пали.

Ја само едно ќе ти кажам, дете од 5 години ќе сватеше дека реченицата немаше никаква врска со тебе, буквално, никаква, прочитај ја повеќе од еднаш, едноставна е за сфаќање.
И сериозно, тастатура фраеризмот на погрешен човек му го тераш, чувај си го за некој друг кај кој истиот пали.

И пак омаловажуваш , дека не сватена реченицата нели
Не се сеќирај , сфатена е за кого е , и затоа пак ќе ти кажам . Припази на речникот , једини си овде у фан клубов што омаловажуваш некого , не е фер нели , школувано момак си , не ти личи

Не се сеќирај , сфатена е за кого е , и затоа пак ќе ти кажам . Припази на речникот , једини си овде у фан клубов што омаловажуваш некого , не е фер нели , школувано момак си , не ти личи
Не дека не ми личи, така е, не сум ни прв ни последен редовен член на оваа тема кој го искоментирал ова, правен е муабетов на друго место, на кафе, на мсн, со членови со кои на времето темава личеше на нешто а сега ја игнорираат зашто едноставно не е тоа што беше ...
Сега преовладува ретардиран муабет за Затоплување, капираш ? Никаква врска нема тоа со Интер, нит сликичките со жени, темава е претворена во ЧДА делот од форумов.

Додека на времето се правеа муабети за одење во Милано, правење на банери, поставување на истите тука, давање на идеи и слично од кои и резултираше правењето на сајтот, сега тренд е нешто друго, е сеа дека тебе досадни ти се муабети кои се онтопик ( без разлика дал истиот ти одговара или не, ФОРУМ Е ), ете, ќе оставам и ја, ко и многу други, простор за интересните ( затоплува у милано, местени наптревари на интер, слика од адријана лима дур се бања и тн и тн ).

Не дека не ми личи, така е, не сум ни прв ни последен редовен член на оваа тема кој го искоментирал ова, правен е муабетов на друго место, на кафе, на мсн, со членови со кои на времето темава личеше на нешто а сега ја игнорираат зашто едноставно не е тоа што беше ...
Сега преовладува ретардиран муабет за Затоплување, капираш ? Никаква врска нема тоа со Интер, нит сликичките со жени, темава е претворена во ЧДА делот од форумов.

Додека на времето се правеа муабети за одење во Милано, правење на банери, поставување на истите тука, давање на идеи и слично од кои и резултираше правењето на сајтот, сега тренд е нешто друго, е сеа дека тебе досадни ти се муабети кои се онтопик ( без разлика дал истиот ти одговара или не, ФОРУМ Е ), ете, ќе оставам и ја, ко и многу други, простор за интересните ( затоплува у милано, местени наптревари на интер, слика од адријана лима дур се бања и тн и тн ).

Не треба да оставате простор
првиот ред : Знам дека нема врска со Интер , ама ова е форум нели , ко што викаш ти дека секој може да ти реплицира , така може секој да кажува од Затоплувања во Милано до остали ствари.

И пак им бил крив судијата :(
На кого тоа му бил крив судијата? Судијата не е крив за резултатот, туку само за недосудениот фаул над Красич (какви беа, ни тоа немаше да им помогне).

Извинете за офтопик.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom